reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Laski..ruchy,ruchy.. jeszcze tylko 7dni stycznia zostało! :szok:
ja obstawiam że w tym tygodniu wszystkie się rozpakujecie :-D

Moja laseczka śpi smacznie, budzi się na cyca co 3godziny a w nocy robi sobie 5-godzinną przerwę w jedzeniu żeby dać dla mamy i taty się wyspać :-D to jest życieee.. jak w madrycie :-D już nawet dochodzę do porozumienia ze swoimi sutkami- pogoiły się i potrafią sprostać wyzwaniu- coraz mniej bolą kiedy mój ssak się przyssssysa :-)

Obawiam się że ja raczej będę lutowa niż styczniowa :-:)-:)-( Szkoda - tak to wszystkie 3 baby w domu byłyby styczniowe...

IVI GRATULACJE

A ja wróciłam ze szpitala - kazali się jutro na ktg stawić - dziś już nie mogli tego od ręki zrobić --- tak cisza i spokój --- trochę jestem zła bo jak dzwoniłam do położnej to powiedziała że niedziela jest najlepsza na wizyty bo mało osób a w rzeczywistości okazało się że mało osób to jest ale nie ma też możliwości zrobienia ktg...ech:dry:

reklama
No i wylądowałam na patologii, KTG ok, pokazal sie jeden skurcz, zobaczymy co bedzie na wieczornym. Jutro zespol patologii ma zdecydowac czy podpinaja mi oxy, mam nadzieje ze tak i ze szybko wyjde. Wlasnie do kolezanki obok przyszlo czterech męzczyzn - rodzina, ale rozumiecie czterech ?? z męzem siedzialam na korytarzy bo nie chcialam zeby wspollokatorki czuly sie dyskomfortowo. Matko jak ja nie znosze szpitali.

Lilka piszesz ze szpitala??

Mam nadzieję że faceci wyjdą szybko... Ja też nie cierpię szpitali....

Kurde przypomniała mi się scena z Żelaznej kiedy przyszła rodzina dziewczyny z sali - przyszli o 9.00 i wyszli o 16.00 - myślałam że zabiję - głośne głupie trepy....

Znaczy się doczytałam że ze szpitala ale byłam lekko zdziwiona pomysłowością męża i twoją. Ciekawe co zdecydują. Ja mam jutro ktg o 10.40... Podwozie (jak to Wy nazywacie) mnie boli... jak po ostrym seksie:sorry2: nie wiem o co chodzi ale mój mi zapowiedział żebym dziś się wstrzymała bo jest jakiś mecz milan coś tam...ech ci faceci:dry:

Kurcze umarlabym z nudów, mam tez ksiażki jak mi sie bb znudzi :) Poza tym nie wiem dlugo bede tu lezala, kiedy zdecyduja ze wywolujemy - jesli nie bedzie miejsc na porodówce a moje ktg i inne badania beda ok to bede czekala, a juz wkrecilam sie tak ze cos jest nie tak, ze wole w szpitalu niz w domu, tym bardziej ze szpital kawał drogi od domu, nie mieszkamy w samej warszawie. A na pewno wiesz jakie korki potrafia byc w godzinach szczytu. Nie prosilam nawet o pozostawienie mnie na oddziale, sami zadecydowali.

Znaczy się doczytałam że ze szpitala ale byłam lekko zdziwiona pomysłowością męża i twoją. Ciekawe co zdecydują. Ja mam jutro ktg o 10.40... Podwozie (jak to Wy nazywacie) mnie boli... jak po ostrym seksie:sorry2: nie wiem o co chodzi ale mój mi zapowiedział żebym dziś się wstrzymała bo jest jakiś mecz milan coś tam...ech ci faceci:dry:

Czechow, nie wiem, czy dobrze kojarzę, ale chyba pisałaś kiedyś, że będziesz rodzić na Madalińskiego. Dobrze pamiętam?
Bo ja tam właśnie planuję poród i też jutro mam ktg, tylko że o 12.40.

reklama
Do góry