reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzień dobry.
Chciałam oznajmić, że jesteśmy już z Igorkiem w domku :-D
Igorek urodził się 20.01. o godz. 00:50. Waga: 4300g; wzrost: 60cm - 9 pkt.
Jak będę miała więcej czasu, to podzielę się z Wami naszą historią. Pozdrawiam wszystkie mamusie rozpakowane i te oczekujące.

Dażka - to sobie urodziłaś cichaczem :-D
GRATULACJE!

reklama
Witam niedzielnie:-D
i ciągle w dwupaczku.... wygląda na to, że jeżeli chodzi o przeterminowanie, to zostane sama tu zostane:shocked2:
Ivi, Dormark -pewnie zaraz napiszą, że urodziły ;-)
Lilka , Czechow- w pon szpital, to pewnie ich nikt nie wypuści bez dzidzi. Trzymam za was kciuki:tak:
No i ewentualnie Pasibrzuch zostanie, chociaż po nadrobieniu zaległości z mężem to niewiem...... (miłego nadrabiania):-D:-D:-D
Kubiaczka, a ty jak... wygląda na to, że też czekasz ze mną na wiosne:-p:-Da... ty przecież przed terminem jeszcze.
I na zakończenie tylko Kacha (jeszcze przed terminem) Ale to wymodliłaś z nawiązką, nie tylko 36 tc;-) w promocji dodatkowe 2 tygodnie gratis:-D
kogoś ominęłam?
ale nas tu mało nierozpakowanych zostało:shocked2:

jeszcze ja z mym zmarzluchem w brzucholu :sorry2:
jeryy... :-(

Przyznaję się, że nic a nic Was dzisiaj nie nadrobiłam, chciałam się tylko zameldować dalej w dwupaku :-) Ale fajnie, jak M jest w domu - nie myślę przynajmniej o tym, kiedy mała zdecyduje się w końcu urodzić :-) za to po dzisiejszym serduszkowaniu mam zwiększoną ilość śluzu, ale nie mam zamiaru dzisiaj rodzić, bo niedługo jedziemy do teściów i mam zamiar się objeść ile się da, no a z pełnym brzuchem rodzić nie chcę :-)

Edit: ale na wszelki wypadek wezmę ze dwie wielgachne podpachy ze sobą, dla świętego spokoju ;-)

Ostatnia edycja:
Witam niedzielnie:-D
i ciągle w dwupaczku.... wygląda na to, że jeżeli chodzi o przeterminowanie, to zostane sama tu zostane:shocked2:
Ivi, Dormark -pewnie zaraz napiszą, że urodziły ;-)
Lilka , Czechow- w pon szpital, to pewnie ich nikt nie wypuści bez dzidzi. Trzymam za was kciuki:tak:
No i ewentualnie Pasibrzuch zostanie, chociaż po nadrobieniu zaległości z mężem to niewiem...... (miłego nadrabiania):-D:-D:-D
Kubiaczka, a ty jak... wygląda na to, że też czekasz ze mną na wiosne:-p:-Da... ty przecież przed terminem jeszcze.
I na zakończenie tylko Kacha (jeszcze przed terminem) Ale to wymodliłaś z nawiązką, nie tylko 36 tc;-) w promocji dodatkowe 2 tygodnie gratis:-D
kogoś ominęłam?
ale nas tu mało nierozpakowanych zostało:shocked2:

Skurczybyków u mnie jak nie widać, to nie widać..... czasami tylko takie jak na @, ale te się odzywają od miesiąca i dalej nic... czekam na coś konkretnego:-p:tak:

Jeszcze ja w dwupaku - też ciągle oczekująca skurczybyków albo czegokolwiek :-) A u mnie zupełnie nic- od środy nawet przepowiadające sie nie pojawiają. A nas ciężarówek już naprawdę tylko kilka zostało- ja nie chce z brzucholkiem do lutego chodzić!

Tymuś urodzil sie SN dzis o godz 12:25 waga 3520, 57cm, 10pkt :-):-):-) jest najcudowniejszy pod sloncem!!!!

zupelnie gladko to nie, ale to opise w odpowiednim miejscu jak bede mogla zajac wygodniejsza pozycje;)

poki co - wykupilismy z mezem sale rodzinna (tylko nasza trojka) a malz oczywiscie wzial laptopa;) za co jestem mu b. wdzieczna ;)

Tymus wlasnie odsypia porod. Ile wasze dzieciaczki spaly po tym Wielkim Wydarzeniu?

reklama
Tymuś urodzil sie SN dzis o godz 12:25 waga 3520, 57cm, 10pkt :-):-):-) jest najcudowniejszy pod sloncem!!!!

Super Ivi , że tulisz już swojego maluszka:tak: Gratuluje :tak::tak::tak:

--------
Chyba dziś w jakiś sen zimowy zapadłam:shocked2: Spie jak niemowlak, wstaje tylko na siusiu i amciu, amciu:-D:-D:-D
Spałam do godz 9, 00 zjadłam śniadanko i do łożeczka:)
Obudziłam się o 11,00 poczytałam BB, ugotowałam zupke i znowu przytulałam się do podusi.
Teraz się obudziłam- Ivi w między czasie zdązyła urodzić- a ja ide z psem, a potem pewnie dalej spać:shocked2::shocked2::shocked2:
Czyżbym chciała się na zapas wyspać przed porodem:confused::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry