fujjj a ja nie lubię Portera ale efekt daje natychmiast![]()
bo ja lubię gorzki smakk
no i za ten efekt ... też go lubię 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
fujjj a ja nie lubię Portera ale efekt daje natychmiast![]()
no i za ten efekt ... też go lubię 
no właśnie się trochę napaliłam, ale nie wiem czy to dobrze działa... chciałabym jakąś konkretną opinię usłyszeć...no fakt przydał by mi się taki...
eghhemm... z Mikołajem!!!!

w pierwszej chwili też pomyślałam że coś przeoczyłam
i nie wypalałam z pytaniem do jakiej szkoły
czekałam na odp.nie mam pojęciaah i ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy mopa parowego nie zakupić... ktoś miał styczność z tym???
he heheh eheheheh tak myślałam, ale wolałam zapytaćeghhemm... z Mikołajem!!!!
czyście poszalały??!!! starczy mi na razie jednych studiów!!!!

no właśnie, podbijam pytanie, podoba mi się i cena przystępnaMmatysia a ten Twój nowy wózek to jak się go poskłada to dużo miejsca zajmuje?

no u nas teżU nas piwa nie można kupować na zapas(bo jest wtedy pite jakby jutro miał przyjść koniec świata
)

ale ja musiałam sobie teraz w weekend wyliczyć ile na jeden dzień... co by do niedzieli starczyło... bo przecież nie pójdę z dzieckiem w taki mróz do sklepu po piwo
najchętniej usiadła bym przy whisky ale cóż pije co mam,

w pierwszej chwili też pomyślałam że coś przeoczyłam
i nie wypalałam z pytaniem do jakiej szkoły
czekałam na odp.

(byście znów miały ze mnie pośmiewisko) 
Ja się przyznam że miałam to samo
Ale wstydziłam się pytać(byście znów miały ze mnie pośmiewisko)
![]()

to nam się udało 

ja ostatnio bunkrowałam w tajemnicy przed M "Dżonego"No a ja mam Jacka Danielsa zabunkrowanego.
Ale taaaak mi szkoda go otwierać ... Potem zniknie jak Bombay (w 3 dni) ... no i tak go przechowuję![]()
i w końcu wypiłam na zjeździe z koleżankami. Uwielbiam whisky, i jakoś wyjątkowo nie mogę się nim upić
( mimo że czasem po jednym piwie mam szumy
)