Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ty dzisiaj nie masz M to na bieżąco widać ;-)Lepiej nie nadrabiaj
Chyba że chcesz się wystawić na wyśmiewisko![]()
nie leć siedz z namiwitam się wieczorową porą
i.........lece nadrabiac![]()

podobno te nakładki można prać w pralce...
a jednej nakładki prać nie będę
(wiem, maruda jestem)
aaa Kochana zapomniałam że Ty jeszcze piersią karmiszMALINKO kurde ale ja karmie piersia... ona je tylko obiadek i deserek, wiec jak mam zrezygnowac z mleka??ostatnio zapomialam napisac ze bede w toruniu od 5 ale bedziemy miec chrzciny wiec zbytnio czasu nie bedzie, pozniej jade do rodzicoe i 15 wracam do torunia...
a jak tam u ciebie z czasaem w ciagu tygodnia??
hmmm no to sama nie wiem... daj znać co lekarz powiedział.

to dla mnie 2-3.02... u nas ferie od 15.02, a od lutego mam pracujące weekendy:-(no to kiedy ???? na ferie oddaje córcie do babci to może wtedy u nas ferie są od 1-02
zamiast destylowanej przecież możesz przegotowaną dać... a nakładki mi listem wyślij to Ci wypioręNo niby tak ... ale pewnie bez płynu do płukania, a ja zawsze wszystko z płynema jednej nakładki prać nie będę
(wiem, maruda jestem)
I właśnie wyczytałam że na wodę destylowaną, a pojemnik 220 ml starcza na 10 minut pracy ... No to trochę tej wody by musiało iść![]()

a ty dzisiaj nie masz M to na bieżąco widać ;-)