reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
MALINKO kurde ale ja karmie piersia... ona je tylko obiadek i deserek, wiec jak mam zrezygnowac z mleka??ostatnio zapomialam napisac ze bede w toruniu od 5 ale bedziemy miec chrzciny wiec zbytnio czasu nie bedzie, pozniej jade do rodzicoe i 15 wracam do torunia...
a jak tam u ciebie z czasaem w ciagu tygodnia??

AGA KM dzieki za dobre slowa i wszytskiego najlepszego z okazji urodzin :-) 1oo Lat :-)

FLORENCJO i Tobie chcialabym zlozyc najserdeczniejsze zyczenia :-)

Juz odpowiadam:
Mmatysia a ten Twój nowy wózek to jak się go poskłada to dużo miejsca zajmuje?
Składa sie jak parasolka,wiec zajmuje mało miejsca,wymiary:
[FONT=Comic Sans MS, cursive][FONT=Comic Sans MS, cursive][FONT=Comic Sans MS, cursive]wymiary wózka: rozłożony - 73/51/108, złożony - 36/31/110[/FONT][/FONT][/FONT]
Niestety nie znalazłam zdjęć:-(
A Mmatysia nam uciekła:zawstydzona/y: Ten jej mąż na nią zły wpływ:tak:
Nie uciekła tylko przysnęła:zawstydzona/y:
Kasia to kup go z odbiorem własnym w Katowicach:tak: to se zlot zrobimy:tak:
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

No tak, z tym że mnie zastanawia żywotność tych nakładek. Bo już się dałam kiedyś wkręcić w te takie odkurzajki z wymiennymi nakładkami. Brudne się to robiło po 2 użyciach i trzeba było wciąż wymieniać
podobno te nakładki można prać w pralce...

Dokładnie można prać w pralce, my mamy już mop ponad rok i nakładki dokupiliśmy ale te co były z mopem mamy dalej ;-)
M krzyczy.... kładę się...
Dobranoc
p.s. nałóg:tak:

reklama
Do góry