Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się piszę zdeklarowałam się wyżej:-)Matysia Aga czekamy na odp.

sorry - dopiero przed poludniem przeczytałam
no wiec... powiem Ci, że ten drugi kolega jak z mojego zycia wzięty - a dokaldnie to miałam takiego mańka...Nawet przed ślubem przyjechał domnie i przeprowadził poważną rozmowę, "czy jestem pewna" , "bo On mnie tyle lat kocha, i ta miłośc nie słabnie", itp... No ale... na ślubie był, później pare razy u nas gościł, zaprzyjaźnił się z M...i wszystko było fajnie dopoki nie poznał swojej żony
Kurcze - coś w tych "przyjaźniach" jest...
Zawsze roi się w tych męskich główkach nie to co powinno...![]()

no to kiedy i gdzie konkrety???Ja się piszę zdeklarowałam się wyżej:-)![]()
U mnieno to kiedy i gdzie konkrety???

może być tylko kiedy???No i meldować sie która to jeszcze oprócz mnie,Marzenki i Roxy ze śląska jest

Aguś co dostałaś na urodzinki ???![]()
(od rodziców), wycieczka z Tesciową (od Teściowej - do wyboru polskie morze, bądź Hiszpania bo tam ciepła woda...ale pobyt odpowiednio skrócony), kwiaty od przyjaciółki, no i stos bombonierek i w ogóle jak świętowanie?

Ty tylko bez takich!!!Czuje sie 30-stkę i w ogole...