kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Pumpkin powiem Ci, że ja po porodzie z Olisiem ważyłam mniej niż przed ciążą;-) Dopiero jak zaczęłam z nim w domu siedzieć to tyłek zaczął rosnąć;-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny wpadłam sie tylko pochwalić ze od 3 mam fantastyczne mega skórcze....ała... wiec nie tesknijcie tak za nimi ;-) chętnie oddam przynajmniej połowe...
możecie mi powiedziec czy moge se jeszcze lezec w wyrku bo nie chce mi sie wstawac ;-D
wiec od 3 mam skórcze co 30 min, o 4 pożegnałam pana czopa...wow...nie da rady go nie zauważyć, a od 6.30 mam skórcze co 20 min...strsznie bolą...myślicie ze moge sobie czekac w domku czy juz siac panikę??
ogolnie to na te minus 20 to nie chce mi sie wychodzić....leniwa matka ze mnie...:-)
Kochane, odeszly mi wody! prosimy o modlitwedam znac co i jak
![]()
Edith -powodzenia jak tak dalej pujdzie to sama tu zostane Kacha wawa tylko ty mnie nie zostawiaj.
Ja tylko melduję że od południa my już w domciu, na razie muszę ogarnąc sytuację co wogóle mi nie idzie. Szym złapał jakąś infekcję, a mały strasznie ryczy![]()
Dziewczyny.. doskonale was rozumiem... Też już mam powoli tego dosyć... ile można...
A najgorsze, że moje zwolnienie lekarskie jest tylko do 26 stycznia... a co potem...Ja nie mam możliwości pójścia na wychowawczy, więc każdy dzień macierzyńskiego to dla mnie jak zbawienie...
Ciekawe czy na Izbie przyjęć mogą mi wystawić zwolnienie??? Miałam się zgłosić dopiero 2 lutego.. ale cóż... zawsze mogę zgłosić się wcześniej.
A najgorsze, że mam tak spuchnięte stopy, że szok. Nawet herbatka z pokrzyw jakoś nie pomaga...