reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
jak M na to pójdzie to jak najbardziej :tak: ja niestety tą metodę musiałam wykonać jak M na nockach był , bo mnie zamiast wspierać to drażnił a i tak w nocy do niego nie wstawał ...

kurcze... u mnie tez problem z M...ale On najpóźniej jest w domu po 17:00, wiec każda nocka wspólna... i ciężko jest z tym przyzwyczajaniem/oduczaniem, jak w nim wsparcie zerowe, i jeszcze te docinki, "że On rano musi do pracy wstać"...

Wszystkiego najlepszego dla Izy i jej mamusi!!!

dladzieci_02.jpg

przy tej glukozie to musiałam zapytać, bo chyba czegoś nie wiem...

A to taka zaprzeszłość :sorry2:
Jeszcze za czasów mojego niemowlęctwa kazano przepajać dzieci wodą z glukozą, także za czasów niemowlęctwa mojego M było to pewnie dobrodziejstwo i luksus, zatem moja T chciałaby bardzo abym czyniła jak i ona :sorry2:

A dosłownie kilka dni temu oglądałam program w którym jakaś Pani wypowiadała się właśnie w temacie nie podawania dzieciom wody z glukozą ... w ogóle z niczym słodkim (taaaaak żałuję że tego nie nagrałam ...)

reklama
Do góry