reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja też :szok::szok::szok:
A te znowu kopcą:)
nawet te mrozy nas nie odstraszą :-p
dobra kobitki, ja się żegnam bo M na mnie warczy :sorry2:
dobranoc :*
no dopiero co się przywitała :no:
Jedynie M jakos bez problemu do pracy dojezdza (ale On to moglby sobie na piechotkę pójść, bo pracuje jakies 400 m od domu:-D)
ale leniuch ;-);-);-)

A wiecie co ciekawa jestem która z majówek jako pierwsza będzie znowu mamusią :-D:-D:-D

Marzenko....a ja myślałam że nie masz już mikołajka:-D ale pojechałam niżej na sygnature a tam tańcuje z reniferkiem:tak::-D;-)

no widzisz ja mam troszkę daleko do morza:-D:-D:-D a szkoda:sorry2: w lato może sobie morze pooglądam:tak: Dobrej nocki!!!

oj ja też!!
moja Teściowa wczoraj wieczorem nawet śledzila w google całe wybrzeże:baffled:...i np. rzucała haslami: Mielno, Dziwnów, Międzyzdroje... Oczywiście sprawdzała udogodnienia dla rodzin z dziećmi...a jakies ośrodki dla wypoczywających z Teściowymi??? grrrr

reklama
Marzenko....a ja myślałam że nie masz już mikołajka:-D ale pojechałam niżej na sygnature a tam tańcuje z reniferkiem:tak::-D;-)
jest, jest! tylko niżej musiałam, bo napis powiększyłam i jakoś nie pasowało tam gdzie był...

Roxy a było jakieś przemówienie na 1000 posta ??? Bo chyba przegapiłam :-D;-)
no właśnie... patrz jakie z nas gapy:szok: a Ty nie widziałaś, że tysiączka minęłaś???

Do góry