dobra kobitki, ja się żegnam bo M na mnie warczy
dobranoc :*
dobranoc Kochana :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dobra kobitki, ja się żegnam bo M na mnie warczy
dobranocdobra kobitki, ja się żegnam bo M na mnie warczy
no widzisz ja mam troszkę daleko do morzaojjj u nas nad morzem niekoniecznie...jak wieje to na naszym 8 piętrze jest odczuwalnie dużo chłodniej niz na dole....
ja teżZamarzłam![]()
nawet te mrozy nas nie odstrasząA te znowu kopcą![]()
no dopiero co się przywitaładobra kobitki, ja się żegnam bo M na mnie warczy
ale leniuch ;-);-);-)Jedynie M jakos bez problemu do pracy dojezdza (ale On to moglby sobie na piechotkę pójść, bo pracuje jakies 400 m od domu)
a co chcesz nam coś powiedzieć???A wiecie co ciekawa jestem która z majówek jako pierwsza będzie znowu mamusią![]()
no widzisz ja mam troszkę daleko do morzaa szkoda
w lato może sobie morze pooglądam
Dobrej nocki!!!
jest, jest! tylko niżej musiałam, bo napis powiększyłam i jakoś nie pasowało tam gdzie był...Marzenko....a ja myślałam że nie masz już mikołajkaale pojechałam niżej na sygnature a tam tańcuje z reniferkiem
;-)
no właśnie... patrz jakie z nas gapyRoxy a było jakieś przemówienie na 1000 posta ??? Bo chyba przegapiłam;-)