reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was zapisala sie do streectcoom??? czy w tym nie ma jakiegos haczyku?? ze za darmo sie dostaje jakies produkty do testowania a w zamian trzeba raportowac??? ale na czym te raportowanie polega??? ktora z was w to sie bawi??? wiem ze chyba confi??? i jak confi opowiedz cosik o tym???
ja też się w to bawię ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
patologia się skończyła, Dzieć uglaskiwany, wiec i ja się na chwilkę przyłaczam:-)

co do streetcomu to musze im przesłać to oświadczenie... bo bez tego jakos nie biorą mnie pod uwagę :sorry2:

ja im nie przesłałam tego oświadczenia i dostałam kawę ,ale nie mam obecnie drukarki bo bym już dawno wydrukawała

Witaj Malinko ;-)

Kurcze a ja się tam zarejestrowałam, wypełniłam kilka ankiet i nic... też bym karmi chciała...
Marzenko musisz wydrukować i wysłać do nich oświadczenie potwierdzające Twoje dane, bez tego raczej nie licz na kampanie...

patologia się skończyła, Dzieć uglaskiwany, wiec i ja się na chwilkę przyłaczam:-)

co do streetcomu to musze im przesłać to oświadczenie... bo bez tego jakos nie biorą mnie pod uwagę :sorry2:
No ja bez oświadczenia załapałam się tylko na tego Brise'a

o tak... ja to karmiara jestem, wiec byłabym przehappy :tak::-D:-D:-D
a akurat tego black nie pilam bo z %:sorry2: (jak już mogłabym cosik wypić, to wybieram dobre winko, albo gina)
wiesz ...powiem ci ze ja nigdy za Karmi nie przepadałam ale to jest pyszne...słodziutki, bez goryczki ..no mniodzio :tak:
mile zaskoczona jestem bo bałam się ,że się będę przez rok bujać z taką ilością :-p

reklama
Do góry