reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

Barmanko...ja mam często właczony telewizor w ciągu dnia...no i fakt Nadia zerka,nawet często zerka na niego:baffled: najbardziej ją interesują reklamy:baffled:
Staram się puszczać jakiś kanał z muzyką i jest git:tak:
Tyle dobrego że między nią a telewizorem jest dosyć spora odległość:tak:

reklama
Dobrnoc Kasica, nawet popisać nie zdążyłyśmy... a reszta na patologii czy jak? Kasia i Aga pewnie tak, ale gdzie reszta? a co z moją sis?

dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was zapisala sie do streectcoom??? czy w tym nie ma jakiegos haczyku?? ze za darmo sie dostaje jakies produkty do testowania a w zamian trzeba raportowac??? ale na czym te raportowanie polega??? ktora z was w to sie bawi??? wiem ze chyba confi??? i jak confi opowiedz cosik o tym???

"..Wszystko fajnie...ale byłoby miło jakby Jagodka miała swojego świetego patrona" (no i co byście zrobiły...:confused:
no to faktycznie patowa sytuacja :baffled::baffled::baffled:
ale mimo tego uważam że i tak miał tupet tak narzucać :sorry2: i jak to teraz w papierach wygląda? no wiesz jak będzie legitymację wyrabianą czy coś w tym stylu... tylko Jagoda będzie?

1. dzisiaj 8 miesiac skonczyla Iza Mira (ale to wiesz)
2. Barmanka miała 2 poranne pytania (ale podspała była, wiec nie jarzyła do konca) - otóż ... czy paula zmienila nick, i jak to jest z glutenem (ilości i dawkowanie)
3. wałkowałyśmy temat imion naszych dzieci (a to za sprawa tablic z rejestracją na wózkach)
4. nocnikowanie dzieci (expert Kasia doradzi)
5. sukcesy Malgoss (nocnikowanie i spanie Szymonka, oraz eliminowanie cycusia w nocy na rzecz herbatki)
6. Moniqsan na półjajecznej diecie
7. Kasica wzbogacona o odkurzacz
nie nooo rewelka :tak::-):-)

Może Ty też 1. ogranicz telewizje 2. oglądaj jak Marcelek śpi
no mam taki zamiar (z tym ograniczeniem tv) mam nadzieję że nie wpadnę w sidła kolorowego odbiornika :zawstydzona/y:

roxy, właśnie wylukałam że mam kanału radiowe, jak Zet czy Rmf, więc mogę sobie słuchać muzyki w ciągu dnia :tak:

dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was zapisala sie do streectcoom??? czy w tym nie ma jakiegos haczyku?? ze za darmo sie dostaje jakies produkty do testowania a w zamian trzeba raportowac??? ale na czym te raportowanie polega??? ktora z was w to sie bawi??? wiem ze chyba confi??? i jak confi opowiedz cosik o tym???
chyba Monika i Confi z tego co pamiętam

Hmmmmm nalała bym dobie coś z % ale znowu będzie mi się palić chciało a nie ma moich palaczek to z kim pójdę na balkon ??? (Roxy, Monia, Mamstud) o kimś zapomniałam ????

Ciekawe czy Jola już szczęśliwie w Polsce ???

A miałam coś do Kasicy napisać więc: Kasica my się chyba nie znamy ??? Więc się witam, domyślam się że powróciłaś po miesiącach nieobecności na ogólnym bo jakoś Cię nie pamiętam :zawstydzona/y: i nawet nie wiem jak długo znowu z nami jesteś i dlaczego :-p. Tak czy tak się witam :tak:Miło Cię poznać :tak:

no ja jestem tam zarejestrowana. Testowałąm już Brise Sense & Spray i teraz dostałam karmi Black 24 butle po 400 ml :-)
niedawno dostałam maila czy zgadzam się na kampanie Clear ( szampon przeciwłupieżowy) takze to żadna ściema. Trzeba jednak pamiętać o raportach z rozmów z potencjalnym nabywcami. Ponieważ cała ta akcja to nic innego jak marketing szeptany czyli coś w stylu poczty pantoflowej, jedna pani drugiej pani...itd.
Ja przyznam szczerze ,ze raporty zmyślam bo to nic trudnego, jakoś nie pasi mi zaczepianie ludzi i gadanie o odświeżaczu :-pja w raportach zamieszczam swoje oceny danego produktu więc jakby to powiedzieć nie ściemniam do końca ;-)
Jednak dzięki szablonowi raportu to nic trudnego. No i jak widać wystarczy.

a tak w ogóle to chciałam powiedzieć dobry wieczór ale coś mi się wydaje ,że nie będzie mi dane pogadać bo M wrócił z pracy i już mnie wygania od kompa :baffled:

reklama
Do góry