reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Aguś, jakbyś jeszcze mogIa wykasować z głównej strony wątek
o ropce w oku. Jakoś tak dziwnie wygIąda na samej górze ,na pierwszej stronie.Chyba,że się czepiam to opierdzieI:tak:

Tak :tak::tak::tak:, jeśli moje badania wyjdą dobrze to bierzemy się do roboty, nie wiadomo co będzie za rok więc jak tylko będzie można to wykorzystujemy szanse ;-)
a jakie badanie jeśli można wiedzieć ? Jakieś powikłania po poprzedniej ciąży ???
A ja mam pytanie...czy wychodzicie na spacery z dziećmi w ten mróz,bo ja powiem szczerze że nie,zaszyłam się w domku i kicham tą pogode:sorry2::tak:
Jak jechaliśmy z małą autem...to najpierw trzeba było je nagrzać,a potem szybko do środka:tak:
Czy ja przesadzam:confused::confused::confused:
Ja, a raczej dziadkowie wychodzą z młodym na spacerek, ale w południe i jak nie wieje, jak jest -10 do -15 to tak na 30, 20minut.
Kasica ,raczkowanie to jeszcze nic. Mój mały wstaje przy czym się da i gdzie się da. Oczy trzeba miec w tyłku zeby krzywdy sobie nie zrobił.:tak:
u nas to samo :tak::tak::tak:
mi się też bardzo podoba ten wózek, widziałam link na wątku wózkowym:blink:

Witajcie dziewczynki a ty Moniko w szczególności Muaaaaaaa;-)
Damianku wszystkiego najlepszego.

Ale jestem wściekła ma M :wściekła/y:wiecie co zrobił wrrr młody zaczoł kwękać w nocy ja nie słyszałam a M poszedł i zrobił mu butle , normalnie jak usłyszałam że młody je to się zagotowałam , i gdzie tu wsparcie :no:

Hej
Ja wczoraj oczywiscie usnełam karmiąc małego. Dzisiaj juz po kolędzie, M auto nie odpaliło, musiał po kolege dzwonić.
Mój Julo teraz ćwiczy siadanie ze stania, smiesznie wypina pupke, puszcza sie jedną rączką i bęc na pupkę. No i tak jak pisałyście najlepsze są kapcie mamy, albo kable. Na środku pokoju leży koc dla Jula rozłożony, a on cały czas po parkiecie zasuwa. No i ja mam niskie meble to wstaje przy nich i w dvd wali rączką bo wtedy ciekawy dzwięk jest. No i sznurki od rolety przy dzrzwiach balkonowych są fajne.

Kasica gratuluje raczkowania. I powodzenia w staraniach.

My jeszcze poczekamy parę lat. A własciwie to chciałabym znaleźć pracę na stałę no i Jula do przedszkola dać.

Moniko witaj! Gdzie byłaś

Oczywiście dla Damianka życzenia wszystkiego co najlepsze.

No i zapomniałam co miałam napisać. Aha o spacerach. My też w domku zabunkrowani i już mam tego dosyć.

Witajcie dziewczynki a ty Moniko w szczególności Muaaaaaaa;-)
Damianku wszystkiego najlepszego.

Ale jestem wściekła ma M :wściekła/y:wiecie co zrobił wrrr młody zaczoł kwękać w nocy ja nie słyszałam a M poszedł i zrobił mu butle , normalnie jak usłyszałam że młody je to się zagotowałam , i gdzie tu wsparcie :no:
To wiesz co mój robił jak mała płakała w nocy a ja nie słyszałam....budził mnie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczynki,dziekuje za miłe przywitanie.NormaInie same łzy ze wzruszenia mi Iecą;-).Kochane jestescie!!!
Ninko, nie było mnie bo starszak mi sie rozchorował. Wydarzyło się cos jeszcze aIe nie mogę tego napisac. Dzieki za troskę.

dziewczyny, a teraz mam taką "małą" prośbę - czy wszystkie sprawy dotyczące zmiany wózków, nowych typów, itd - mogłybyście zamieszczać w odpowiednim wątku (ułatwi nam to późniejsze szukanie, nowe mamy nie beda zakladały nowych watków, itd...)?
Zgodzicie się na poprzenoszenie postów dot. wozków z aktualnego wątku?
pewnie :-D
witaj Moniko, Ankzoc - ale milusio mi od rana jak Was wszystkie widze prawie w komplecie!!!
ja zaraz uciekam do pracy, do kawki was czytam :tak:

Też bym była zła !!!

Witaj Nina

A i by, zapomniała Monia super że już wróciłaś :tak::tak::tak: a jak dzieci ? Z Mikołajem już ok ???

Poza M&m`s i Moniq, Mmatysia też zaginęła :baffled:

reklama
Dziewczynki,dziecie mi zasneło więc ruszam ogarnąć chatkę i sama siebie.

Jeszcze jedno-m&m's i moniq nie ma ? (niby podczytywałam aIe jakos bezmysInie.)

Do góry