reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy majowe 2009

marzena80- wiesz chyba jedyną, bo też nie kojarzę :-) tak, tak my nadal na cycu, chociaz u nas wyglada to tak:
5/6 rano - cyc przed pracą
9.30- kaszka na moim mleczku
12/12.30- obiadek, herbatka
przed 15- ja już jestem więc znowu cyc (i muszę sobie odciągnąć, więc jest do kaszki na następny dzień)
17- deserek owocowy, fipsy, herbatka, czasami cyc
19.30/20- cyc
22/23/24- tu różnie cyc
1/2- cyc
3/4- cyc

reklama
roxy- wow doczytałam o przesypianu nocek ...... moje gratulacje :-), ja chyba nigdy nie doświadczę tej przyjmności :-(

:-)
Wiesz to dopiero drugi dzień...także nie wiem jak to będzie na dłuższą mete:tak:;-)
roxy- fajny wózeczek :-), wiesz ja myślę, że przed ostateczną decyzją i tak pojadę do gdańska tam są sklepy mama i ja i akpol mają duży wybór spacerówek, więc wolałabym obejrzeć zanim coś kupię :-)
Fajny ale tylko wizualnie:baffled: Ja też wole zobaczyć na własne oczy:tak: Arie ma moja kumpela,dlatego będe wiedziała co kupuje:tak:
U nas niestety nie ma fajnych sklepów z wózkami,no troszkę jest ale mały wybór:baffled:
Hallooooo!!!

WSZYSTKIEO NAJLEPSZEGO

Wiesz Natasza też mi się budzi w podobnych godzinach, ale dajej jej mleko, zmieniam pieluche i odkładam do łóżeczka... i sama też jeszcze pod kołderkę idę... no i Ona na ogół jeszcze mi zasypia na godzine, nawet dwie...
To u mnie nie ma zmiłuj się...próbowałam ją kłaść jeszcze ale nic z tego...zaczepiała mnie i trzeba było wstać:baffled::tak:;-)

dziewczyny, a teraz mam taką "małą" prośbę - czy wszystkie sprawy dotyczące zmiany wózków, nowych typów, itd - mogłybyście zamieszczać w odpowiednim wątku (ułatwi nam to późniejsze szukanie, nowe mamy nie beda zakladały nowych watków, itd...)?
Zgodzicie się na poprzenoszenie postów dot. wozków z aktualnego wątku?

ale ja bym chciała, żeby dupkę podniosła, bo ubranka wszystkie do wygotowywania się tylko nadają, jak mi przedpokój posprząta...

Marzenko, jak podniesie dupkę to i tak to nic nie zmieni.Ja mam zestaw ubrań na domowe spacery.

witaj Moniko, Ankzoc - ale milusio mi od rana jak Was wszystkie widze prawie w komplecie!!!

Witaj moja uIubiona moderatorko!!!!:-D

ale ja bym chciała, żeby dupkę podniosła, bo ubranka wszystkie do wygotowywania się tylko nadają, jak mi przedpokój posprząta...
Hej...moja przez miesiąc tak pełzała aż w końcu dupkę podniosła:tak: Także spoko...doczekasz się,już pewnie niebawem:tak:
No chyba że wcześniej stanie:tak:;-)

witaj Moniko, Ankzoc - ale milusio mi od rana jak Was wszystkie widze prawie w komplecie!!!
no prawie komplet, bo tych dwóch dalej nie ma... mam na myśli m&m's i Moniq... zagięły w akcji czy jak?

Ankzoc a nie myślałaś żeby choć do spania dać jej modyfikowane? bo z butelki pije w ogóle, tak? albo może Twoje zagęścić jej jakąś kaszką czy kleikiem... kurcze, bo teraz to dzieci powinny już w miarę przesypiać noce... nie mówię, że zupełnie calutką, ale żeby mieć tyle pobudek co Ty i Tikanis to ja dziękuję...

dziewczyny, a teraz mam taką "małą" prośbę - czy wszystkie sprawy dotyczące zmiany wózków, nowych typów, itd - mogłybyście zamieszczać w odpowiednim wątku (ułatwi nam to późniejsze szukanie, nowe mamy nie beda zakladały nowych watków, itd...)?
Jaaassnneee...sorki:sorry2::sorry2::sorry2:

reklama

Przenoś kochana!!!

Do góry