kopciuszek2107
Fanka BB :)
Czyli kaszek tez nie bedziesz dawac?Tez sa slodkieNie no wiadomo ze nie beda zeby wylatywac hehe i tez troche herbatki bede dawac ale my w domku np pijemy tylko wode nieraz kupimy jakis sok albo cos gazowanego i tez bym chciala zeby maluch pil wode bo jak sie nauczy to ja zwyczajnie polubi![]()

O nie to dobrze ze je olalas bo wlasnie w takich sytuacjach sie poznaje przyjaciol prawdziwych ja niestety tez w ciazy oprzytomnialam i pare osob skreslilam z mojego zycia nie dosc ze tez bylam w szpitalu to sie nie interesowaly potem jak moj tata zmarl nie wyslaly nawet kondolencji podczas gdy moi przyjaciele ze szczecina jechali specjalnie na pogrzeb na ktorym nawet mnie nie bylo bo mialam zakaz no i jak urodzilam to tez zero zainteresowania jak z malym bylam w szpitalu tylko te dwie osoby prawdziwi przyjaciele caly czas pomagaja i sie interesuja i wiem ze moge na nich liczyc lepiej miec 2 przyjaciol ktorzy Ci pomoga niz tone pseudo przyjaciol ktorzy nie zareaguja jak Ci sie dzieje krzywda:/
Jejciu ja nawet nie wiedzialam ze twoj tato nie zyje:-
Napisz jak tam wysypka czy Emolium pomogl ?
A ja kazde szczepinie i pobor krwi u moich dzieci przezywam jak za pierwszym razme jakos sie do tego nie przyzwyczailam![]()
Wysypka moze i jest troche mniejsza ale wczoraj polozna przez tel powiedziala mi ze bedzie efekt dopiero po minimum 3 kapielach.Wczoraj byla dopiero druga.Dzis miala przyjechac ale zasypalo drogi i dzwonila ze nie dojedzie,moze bedzie jutro.
Moj maly nie spi od 7:30,normalnie oszalal