reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych dzieci :)))

Jeśli chodzi o spanie to mój Konrad od jakiegoś czasu jak usupia między 23 a 24 tak potem budzi się o 5 lub 6 rano. Mam nadzieję, że juz będzie coraz dłużej spał...

reklama
Moje dziewczyny śpią od 20.30 do 4.00-4.30. Zastanawiam się, czy nie kłaść ich trochę później, żeby spały np do 5...

Moje dziewczyny śpią od 20.30 do 4.00-4.30. Zastanawiam się, czy nie kłaść ich trochę później, żeby spały np do 5...

Ja kłade właśnie później aby pospał dłużej rano. Z mężem jesteśmy nocnymi markami dlatego rano uwielbiamy spać. Póki co mały załapał nasz rytm życia i wariuje do tej 23 lub 24. Jak dla mnie może nie spać ale tylko wtedy kiedy ja nie śpię... :-p Normalnie wyrodna matka...

[video=youtube;U8ZbN7KKfDU]http://www.youtube.com/watch?v=U8ZbN7KKfDU[/video]
moje maleństwo 2 tyg temu:tak:
niestety jak prónbuję ją trzymać żeby nie siadała to zaczyna płakać:sorry2:

Ale to jest cudowne! :-D Moje malutkie zaczęły się do siebie strasznie słodziutko uśmiechać. Wcześniej tylko się obserwowały, a teraz cieszą się na własny widok. Jak natrafią przez przypadek na swoje rączki, to tak śmiesznie sobie je dotykają, splatają paluszki, badają nawzajem. Przekochane są :-)

to jest świetne w bliżniakach, ta niesamowita więź od poczatku, najpierw w brzusiu, potem wspólny rozwój...
jak tak czytam, to szkoda mi, ze Elizia sama, ale ja z dwójką chyba bym sama nie wyrobiła ;-);-)

Kamcia nie no Szkrabek na maxa sztywno trzyma główkę no i te jej zapędy do siedzenia....:tak::tak::tak: Pięknie !!!!

Elizka podczas karmienie fajnie bawi sie rączką, jedną oplata na moim palcu a drugą miętoli włoski..... słodziuchny widok, jakby sobie loki miał skręcać heheheh

reklama
Do góry