reklama
B
Bura
Gość
Moje dziewczyny śpią od 20.30 do 4.00-4.30. Zastanawiam się, czy nie kłaść ich trochę później, żeby spały np do 5...
Moje dziewczyny śpią od 20.30 do 4.00-4.30. Zastanawiam się, czy nie kłaść ich trochę później, żeby spały np do 5...
Ja kłade właśnie później aby pospał dłużej rano. Z mężem jesteśmy nocnymi markami dlatego rano uwielbiamy spać. Póki co mały załapał nasz rytm życia i wariuje do tej 23 lub 24. Jak dla mnie może nie spać ale tylko wtedy kiedy ja nie śpię...

_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziewczyny już od 2 tyg próbuję wkleić filmik na \YT ale nie udaje mi się .. powiedzcie jak to zrobić to pokażę wam wyczyny małej Vicky

Kasiiula
mamusia Pawełka :)
jak masz konto i jestes zalogowana to z prawej strony na gorze masz przeslij film no i dalej bedziesz wiedzialadziewczyny już od 2 tyg próbuję wkleić filmik na \YT ale nie udaje mi się .. powiedzcie jak to zrobić to pokażę wam wyczyny małej Vicky![]()
_Roszpunka_
oki ide szukaćjak masz konto i jestes zalogowana to z prawej strony na gorze masz przeslij film no i dalej bedziesz wiedziala![]()

a jesteś na gg w razie co??

_Roszpunka_
[video=youtube;U8ZbN7KKfDU]http://www.youtube.com/watch?v=U8ZbN7KKfDU[/video]
moje maleństwo 2 tyg temu
niestety jak prónbuję ją trzymać żeby nie siadała to zaczyna płakać
moje maleństwo 2 tyg temu

niestety jak prónbuję ją trzymać żeby nie siadała to zaczyna płakać

Ale to jest cudowne!Moje malutkie zaczęły się do siebie strasznie słodziutko uśmiechać. Wcześniej tylko się obserwowały, a teraz cieszą się na własny widok. Jak natrafią przez przypadek na swoje rączki, to tak śmiesznie sobie je dotykają, splatają paluszki, badają nawzajem. Przekochane są :-)
to jest świetne w bliżniakach, ta niesamowita więź od poczatku, najpierw w brzusiu, potem wspólny rozwój...
jak tak czytam, to szkoda mi, ze Elizia sama, ale ja z dwójką chyba bym sama nie wyrobiła ;-);-)
Kamcia nie no Szkrabek na maxa sztywno trzyma główkę no i te jej zapędy do siedzenia....

Elizka podczas karmienie fajnie bawi sie rączką, jedną oplata na moim palcu a drugą miętoli włoski..... słodziuchny widok, jakby sobie loki miał skręcać heheheh
YouTube- MOV00760.MPG
moje maleństwo 2 tyg temu![]()
niestety jak prónbuję ją trzymać żeby nie siadała to zaczyna płakać![]()
Jest niesamowita!!! Ale się uśmiałam... taka mała cwaniara...
reklama
C
Cleo1981
Gość
YouTube- MOV00760.MPG
moje maleństwo 2 tyg temu![]()
niestety jak prónbuję ją trzymać żeby nie siadała to zaczyna płakać![]()
Następna lala w kolejce dla Igorka, mama zrobi casting ze hej hahaha