Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
Dziewczyny a jak wasze pociechy usypiaja na brzuchu od razu je tak kladziecie do spania i one usypiaja czy przekladacie z rak na taka pozycje juz spiących? Mój sam tak nie usnie strasznie sie denerwuje na brzuchu po chwili ale jak usnie na boku czy pleckach a potem te cholerne gazy go obudza, biore na rece, utulam i jak położe na brzuszku to czasami udaje mu sie zasnac w tej pozycji. Ta pozycja jest naprawde dobra dla dzieci cierpiacych na bol brzuszka bo pierdki same odchodza. W nocy balabym sie go tak polozyc nawet obok siebie bo i tak spi ze mna. W nocy jak jest bardzo niespokojny klade sie na wpol lezaco i jego na moj brzuch kladę. Spi wtedy bardzo spokojnie ale ja tak wytrzymuje godzine i sie budze.
moze Sonia troske teraz odpusci z jedzonkiem.....bo ona przeciez chyba najwiecej jadla z calego forum.....;-)

alez sie ciesze bo wczesniej co dwie godziny wstawal, no i jeszcze ostatnie dwie noce cale przespane na brzuszku
on to uwielbia, pewnie zaraz niektore mamy mnie zbesztaja ze zasypia jak dziecko na brzuszku spi, ale spi kolo mnie, ja sie budze jak on przekreca glowke, no i oczywiscie sam sobie radzi z przekrecaniem glowki, prosze mnie nie dolowac ze wasze niunie spia cala noc, ja sie ciesze z tych dwoch pobudek w nocy
) ale przede wszystkim poza spaniem o to że praktycznie miała prawie 12godzin przerwy miedzy posiłkami...
nie przywiazemy ich na sile do lozek