reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

A może testowałaś rossmanówki nr 2. Dla mnie 2 to tragedia. Trójek nie kupowałam.

Co do rozmiaru, to 3 pampersa są dla nas jeszcze ok. Ale do 9 kg to sobie nie wyobrażam :-p

Eedytka
, a używałaś podgrzewacza w samochodzie?

używaliśmy podgrzewacza także w aucie bo pod tym względem go kupiliśmy i spisał się super, grzaliśmy w nim mleczko i cała podróż udana:-). Ma funkcję utrzymywania temperatury:-) i mieści chyba wszystkie butelki, nawet te pojemniki do przechowywania pokarmu via aventu:-) co dla mnie jest istotne bo w tym właśnie trzymamy mleczko:-)

Co do pampków to my też używamy 3 i są dobre i mamy jeszcze zapas chyba 2 albo 3 paczek bo kupiliśmy hurtem w kauflandzie:-p jak wyrośnie to oddam resztę kuzynce:-p

reklama
kms jakoś mi spacerówki chicco nie podchodzą... są jakieś takie dla mnie chybotliwe i delikatne... no i mają świecący materiał obiciowy a ja go strasznie nie lubię:sorry2:

ta ostatnia jest całkiem całkiem... ale cena powala:baffled:

Moja psiapsióła miala CT04 i sprawdził się naprawdę nieźle, przewoziła w nim dwójkę dzieci :tak::-) ale on faktycznie trochę ma inny stelaż od tego Enjoy
A ten mi się podoba bardzo ale waga już za duża :no:

Zooper Waltz jest idelany - wyglad, waga no ale chyba spory jest po złożeniu , jeszcze bardzo podoba mi się Bolero i Hula. Muszę koniecznie obejrzeć je na żywca :tak:

Moja psiapsióła miala CT04 i sprawdził się naprawdę nieźle, przewoziła w nim dwójkę dzieci :tak::-) ale on faktycznie trochę ma inny stelaż od tego Enjoy
A ten mi się podoba bardzo ale waga już za duża :no:

Zooper Waltz jest idelany - wyglad, waga no ale chyba spory jest po złożeniu , jeszcze bardzo podoba mi się Bolero i Hula. Muszę koniecznie obejrzeć je na żywca :tak:

bolero podoba mi się bardziej ale niestety w żadnym miejscu w pl go nie dostaniesz... bynajmniej w necie...
jutro będę u importera zooperów i zapytam o bolero:-)

wiesieńka całkiem kuszące to:-D tylko muszę zerknąć po ile funciak stoi... bo jak po 6 zł to mnie nie stać:-D

edit... ten wózek by mnie kosztował niecałe 600 zł.... DLACZEGO WSZYSTKIE FAJNE RZECZY SĄ DOSTĘPNE WSZĘDZIE TYLKO NIE W PL????

edit2...
tak wiem... jestem nieźle trzaśnięta... szukam idealnego wózka nawet za granicą....

Ostatnia edycja:
bolero podoba mi się bardziej ale niestety w żadnym miejscu w pl go nie dostaniesz... bynajmniej w necie...
jutro będę u importera zooperów i zapytam o bolero:-)

Super :-D to "pomacaj" je z każdej strony jeśli będą :tak: na Hule też jesli możesz rzuć okiem - jesli oczywiście będzie

a tak wogóle to jest mój gust i design jeżeli mówimy o wózkach...
Urbo - Black - Mamas & Papas
Sola - Orchid - Mamas & Papas

jezus jak one mi się podobają.... nieważne że niewygodne dla malucha:-p

a tak poważnie to fajne ale za bardzo stawiają na design a za mało na wygodę dla malucha w tych modelach..

ps.... poszukałam na googlu zdjęć life... na żywo tragedia :(

Ostatnia edycja:
catedra - w Irlandii to w euro, a widziałam różowy za 129:-D, ewentualnie mój mąż by go przywiózł jeśli będzie jechał autem, ale tego nie wiemy na 100%

reklama
medeuska - wózek naprawdę fajny :tak::-) i mega lekki 5kg:szok:
dzieki :-) to że lekki to mnei cieszy bardzo- bo ja generalnie myślałam o parsasolce jakos w ciazy a teraz jak jezdze tym moim 3 kolowcem to wiem e 4 kolowego juz niekupie- 100 razy lepiej sie 3 kolowy prowadzi:tak::tak::tak: jak sie obkręci kółko to jedno- a nie 2 i nie trzeba wyrównywac zeby normalni jechac:-D a próbowałam parasolkami różnymi od sąsiadek ( bo aż 4 laski w klatce mają dzieci poza mną )i nie pasuje mi zadna- ani chicco, ani coneco ani jakas tam jeszcze i tako tez nie:no::no::no:

a lekki potrebuje- niedo wnoszenia p schodach tylko do wjezdzania, bo teraz jak maks wazy 7kg to ju mnie wózek ciągnie z nim na dól i nie umie wejsc a co bedi ejak on urośnie........:confused:

Ostatnia edycja:
Do góry