reklama
Anabuba
czarownica mroźnego lądu
A po mleko to moze idz bez wkladania dupencji w snieg
Kolorowych snow
Moj sie podniosl i poszedl pod prysznic![]()
tak Malona lepiej w snieg nie wsadzaj bo Ci sie komorki tluszczowe zamroza

Ania czyzby Twoj na cosik liczul?poszedl przylbice zalozyc?

anka26_x_07
Mama Laury :)
Justa dobranoc
Anabubka ten sam czas

Moj gotowy to ja lece pod prysznica tak co go wykorzystam, nie prysznic tylko mojego
Dobranoc
Anabubka ten sam czas

Moj gotowy to ja lece pod prysznica tak co go wykorzystam, nie prysznic tylko mojego

Dobranoc
anka26_x_07
Mama Laury :)
tak Malona lepiej w snieg nie wsadzaj bo Ci sie komorki tluszczowe zamroza
Ania czyzby Twoj na cosik liczul?poszedl przylbice zalozyc?![]()

lece do niegoooooooooo
nie ma jak jazda na oklep

Anabuba
czarownica mroźnego lądu
upojnych nocy laseczki

ja swojego w weekend moze wykorzystam

skoro wszytskie uciekaja i polnco za pasem to i ja sie zegna
dobranoc

ja swojego w weekend moze wykorzystam

skoro wszytskie uciekaja i polnco za pasem to i ja sie zegna
dobranoc
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
no ma ciezkie wstawanie i to jeszcze jak potrafi wstac isc do wc posiedziec tam troche i stwierdzic ze wraca do lozka bo mu zimno i ma jeszcze5 min to musi je wykorzystacz 5kg ziemniakow to dlugo nie pociagniesz
A po mleko to moze idz bez wkladania dupencji w snieg
Kolorowych snow
oooo to ma takie ciezkie wstawanie?
Moj sie podniosl i poszedl pod prysznic![]()

No glupi to raczej nieto super!
Ania o Tobie oczywiscie tez myslalam
heheheh juz sobie wyobrazam jego mine
ja dzis zakupki zrobilam
chcialam dal mlej recepte na mleko ale za duzo ludzi bylo i nie mialam czasu tyle czekac
glupi jaki????????????????chyba ze lubi oczy na zapalki stawiac
a tak w ogole to u Was ten sam czas co u nas?

A czas mamy ten sam co w PL

idz wymecz chlopaJusta dobranoc
Anabubka ten sam czas
Dobranoc

dobranoc
Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
UWAGA UWAGA!!!!
dziewczyny!!pisze do was w imieniu innego zaprzyjaznionego forum!!!na forach o temetyce ciażowej i poronieniu grasuje trol.jest juz takze na baby-boom jej nick to kasada27 ale na innych forach ukrywala sie pod wieloma innym nickami!!!!ta schizofrenka wymysla rozne historie-na kazdym forum ma inna- raz pisze ze stracila 4 ciąże raz ze 5 raz pisze ze ma jedno dziecko,ze juz nie moze miec dzieci i t p na zaprzyjaznionym forum naciagnela nawet dziewczyne i nie oddala jej pieniedzy!!!!!!neka i obraza wyzwiskami! nie dajcie sie jej!!i uwazajcie!!!
Przeczytalam tego posta na innym watku i dziewczyny prosily o dalszy przekaz tego posta na inne watki tak wiec tez tak zrobilam

dziewczyny!!pisze do was w imieniu innego zaprzyjaznionego forum!!!na forach o temetyce ciażowej i poronieniu grasuje trol.jest juz takze na baby-boom jej nick to kasada27 ale na innych forach ukrywala sie pod wieloma innym nickami!!!!ta schizofrenka wymysla rozne historie-na kazdym forum ma inna- raz pisze ze stracila 4 ciąże raz ze 5 raz pisze ze ma jedno dziecko,ze juz nie moze miec dzieci i t p na zaprzyjaznionym forum naciagnela nawet dziewczyne i nie oddala jej pieniedzy!!!!!!neka i obraza wyzwiskami! nie dajcie sie jej!!i uwazajcie!!!
Przeczytalam tego posta na innym watku i dziewczyny prosily o dalszy przekaz tego posta na inne watki tak wiec tez tak zrobilam

kerna
http://www.lauraziobro.pl
Cholercia to mojego nawet jak głowa boli, umiera... to tylko jedno w głowie.I twierdzi: na ból głowy najlepszy stosunek płciowy.
![]()

oj bidulkaOliwka wreszcie usnęła,myslałam że nie uśnie,płakała mówiła że ją boli w buzi więc na bank dziąslo,więc dałam jej przeciwbulowy i usnęła mi na kolanach wtulona we mnie szlochając.już ja zaniosłam do łożeczka i spi.

no brawo!!!Przychodzi do salonu i mowi ze siku zrobila ja sie patrezkurde na podloge sie zesikala
lece do pokoju, patrze a Lali do mnie pokazujan na nocnik tutaj zrobilam
![]()
oj dawno tak fajnie mi się nie czytało

Spaliśmy prawie do 8!!
Anabubka serio nie szczepiłaś już na gruźlice

U nas wygwizdówa okropna z domu chyba nie wyjdę

Mama Helenki
i Aniki :D
Witam 
4 strony po 40 postów
Kiedy ja to nadrobie 

Dzisiaj idę z Helenką do logopedy
Ciekawa jestem bardzo jak to wszystko wyjdzie
A potem do fryzjera
Może w końcu będę wyglądać jak człowiek 
Marata, wycztałam, ze masz jakieś problemy :-( Mam nadzieję, że wszystko się jakoś pozytywnie zakończy
Partyska, będę w okolicy jeszcze w czerwcu to się wproszę
Anabubka, biorę laktator będę ściągać, żeby utrzymać laktacje

4 strony po 40 postów

Dzisiaj idę z Helenką do logopedy

Marata, wycztałam, ze masz jakieś problemy :-( Mam nadzieję, że wszystko się jakoś pozytywnie zakończy

Partyska, będę w okolicy jeszcze w czerwcu to się wproszę

Anabubka, biorę laktator będę ściągać, żeby utrzymać laktacje

Ostatnia edycja:
reklama
madziulanatasza
Fanka BB :)
Witam sie ,wczoraj dziewczyny tyle natworyrzły,ze dziś jeszce śpią ,tylko ja z Kerna juz wstałam
Strasznie załuje ze mnie wczoraj nie było ,bo takie interesujace rzeczy pisałyście.....
o rekodziele...
o lekarstwie najlepszym na ból głowy....
o rodeo z rycerzem....
Anabubka i Malina to ja juz sie doczekać nie mogę ,a Krzyśka zamkniemy w komórce;-)a tak na serio to on pewnie sie też doczekać nie może
Unas nocka git rtylko krótka jakaś ,sniegu napadało od cholery,dzieci opychaja sie budyniem śmietankowym na śniadnie ,a ja dziś sadzone jajeczko sobie zjadłam ,no pycha,zaraz trzeba będzie sie ubrać i coś ogarnąc

Strasznie załuje ze mnie wczoraj nie było ,bo takie interesujace rzeczy pisałyście.....
o rekodziele...
o lekarstwie najlepszym na ból głowy....
o rodeo z rycerzem....
Anabubka i Malina to ja juz sie doczekać nie mogę ,a Krzyśka zamkniemy w komórce;-)a tak na serio to on pewnie sie też doczekać nie może

Unas nocka git rtylko krótka jakaś ,sniegu napadało od cholery,dzieci opychaja sie budyniem śmietankowym na śniadnie ,a ja dziś sadzone jajeczko sobie zjadłam ,no pycha,zaraz trzeba będzie sie ubrać i coś ogarnąc

Podziel się: