reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

jakoś dzisiaj jestem w szoku jeśli chodzi o mój brzuszek, albo wziął i urósł i tym mnie zaskoczył, albo po prostu w tej bluzce ciążowej wyglądam na słonia - tak czy inaczej czuję się nieswojo, jakoś tak słoniowato :sorry:
:-D:-D:-D Ja się wcale nie śmieję :-D:-D:-D

wczoraj stwierdziłam, że plusem ciąży jest to, że zaczęłam się regularnie balsamować, wiadomo, że jak się mają pojawić rosępy to i tak się pojawią, no ale na pewno lepsze nawilżenie skóry nie zaszkodzi ;-)
A ja się nie mogę zmobilizować :no:

a z tematów nieciążowych to wczoraj się zszokowałam, jak zobaczyłam rozliczenie wody, z którego wyszło, że czeka nas dopłata 500 zł, ale chyba ktoś się rąbnął w obliczeniach, już to zgłosiłam i czekam na pomyślne rozstrzygnięcie, bo taki ekstra wydatek nie uśmiecha mi się
Ja czekam z niecierpliwością na rachunek za gaz. Z węglem jestem na bieżąco, natomaist gaz to jedna wielka niewiadoma. Zima nas wykańcza.

reklama
Hehehe jestem -zaraz zmykam do wanny i lecę na kawkę z koleżanką -godzina kawki w Warszawie trwa 3h -no bo dojazd w jedną i w drugą to 2h wychodzi:-D na szczęście nie ma korków bo sa ferie:tak:
S powiedział zebym jechała autem (wczoraj odebrałam prawko:-D) ale stwierdziłam ze za nerwowa jestem zeby sama jeździć i skończyć się to może porzuceniem auta na srodku ronda i inwektywami w które wplecione będą słowa "idę na piechotę auto neich stoi -jak mój mąż po nie nie przyjedzie to dla mnei moze tu stać 3 dni":-p

Ilonka26
nie wolno no spy -bo macica musi się obkurczyć -a nospa jest rozkurczowa wiec działamy wbrew naturze... wiem ze to czasem boli ale wolno wziąść paracetamol a no spy nie:no:

Słodziutka ale do mojego też chodziłam na NFZ:tak: to jest prywatna klinika a że podpisali umowę z NFZ to się im chwali -tylko dlaczego pozwolili mojemu ginowi odejść:szok: do niego już pod koniec roku zapisów nie było bo limity wyczerpane w listopadzie -tyle pacjentek miał -widać nie dostał podwyżki;-) a ten teraz -no cóż da sie przeżyć no ale... to jak z porshe na malucha się przesiąść:-D

Karolcia81 dobrze ze masz zajęcia -czas tak szybko Ci zleci:tak:

Pozdrawiam Was dziewcznki i uciekam -dopiero w czwartek będe miała więcej czasu -jutro gin na 10 i szkoła rodzenia na 18.30 więc w miedzyczasie się przywitam:tak: buziole

Witam!

chyba w podobną fazę wysypu hormonów wrogości wstąpiłam ;-), bo od paru dni tylko kombinuję do czego można by się przyczepić (delikatnie mówiąc ;-)) :eek:

jakoś dzisiaj jestem w szoku jeśli chodzi o mój brzuszek, albo wziął i urósł i tym mnie zaskoczył, albo po prostu w tej bluzce ciążowej wyglądam na słonia - tak czy inaczej czuję się nieswojo, jakoś tak słoniowato :sorry:

miłego dnia,
pozdrawiam Was wszystkie bardzo serdecznie :-)

A mój P. co do brzuszkazawsze mnie mnie pociesza i mówi " ooo moje słoniątko zamienia się w mamuciątko" i jak tu się nie denerwować ??

Witajcie laseczki

U mnie dzis pruszy snieg, nieciekawie,nie podoba mi sie to wcale :confused2:

A co do balsamowania, a no mama zakupiony krem na rozstepy dla kobiet w ciazy "gerbera",ale powiem szczerze,ze co 3-4dzien sie balsamuje,bo nigdy tego nie robiłam regularnie wiec teraz tez mi to za bardzo nie wychodzi:eek:

Robie naleśniki naśniadanko :-)

A mój P. co do brzuszkazawsze mnie mnie pociesza i mówi " ooo moje słoniątko zamienia się w mamuciątko" i jak tu się nie denerwować ??
Mój co kilka dni mi powtarza, że jak już urodzę to trzeba mnie będzie odchudzić. Powiedziałam mu, żeby spadał, skoro i tak wiadomo, że przez najbliższe kilka miesięcy będę tyć, a nie myśleć o odchudzaniu

Witajcie laseczki

U mnie dzis pruszy snieg, nieciekawie,nie podoba mi sie to wcale :confused2:

A co do balsamowania, a no mama zakupiony krem na rozstepy dla kobiet w ciazy "gerbera",ale powiem szczerze,ze co 3-4dzien sie balsamuje,bo nigdy tego nie robiłam regularnie wiec teraz tez mi to za bardzo nie wychodzi:eek:

Robie naleśniki naśniadanko :-)
ja mam musli tropicalne z jogurtem naturalnym

reklama
Do góry