reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Chyba jedyną babyboomowiczką z Irlandii,bo ogólnie forum obfituje w podwójne mamuśki ;-)
;-)
Dzięki za sprostowanie Anineczko, dokładnie to miałam na myśli :tak:tylko się nieprecyzujnie wyraziłam:sorry:

Gdyby "czytal" cos madrego to bym mu nie zabrala, ale on "czyta" (czyt.je)Argosa:sorry:.....wczoraj nowy katalog przytargalam to stary mu dalam,bo jeszcze starszy juz dawno wykonczyl:nerd:.....
Coś w tym Argosie jest! U mnie królik zaczytuje się w nim (jest już w połowie drugiej sztuki) a Emilka jak tylko się do niego dopadnie to skrupulatnie mu pomaga:tak::-D

Mamo Ady słodziutkie te fotki, a już wkrótce znów będziesz tuliła takie maleństo

Marta F to nieobecność usprawiedliwiona. Nowe auto-ważna sprawa

Agusiek bo my to takie nocne marki, szkoda czasu na sen:-) A ja na dzisiejszą nockę ściągnełam pomoce:-) Siostra i koleżanka u nas nocują. A Emilka już się kręci w łóżeczku ( w końcu zbliża się pora jej pobudki). Będą miały dziewczyny zajęcie

Dobrej nocki

reklama
Witam pręciutko:-)
Kochane-nie poznaję....ależcie poszalały-jak za dawnych dobrych czasów:tak::-D
Ewelcia-pewnie,że im nas więcej tym weselej...Normalnie już się wiosny doczekać nie mogę,abyśmy miały więcej pretekstów do spotkania się(zwłaszcza na dworze:sorry:)...Się rozmarzyłam najzwyczajniej w świecie
Frog-pewnie czujesz wolność(przynajmniej do czasu powrotu ukochanej teściówki)
Pauletta,Agusiek-ależ Wam dobrze...My z J pomału też zaczynamy planować powrót na basen(przed moim porodem odbywało się to prawie co tydzień)
MamoAdy-kiedy nasze dzieci takimi okruszkami były....No ja przyznam puki co nie tęsknię-najpierw niech najmłodsze me dziecię podrośnie,ale pomyśl sobie,że kilka miesięcy oczekiwań to serduszko ,które siedzi w Twoim brzusiu będziesz mogła wziąć na ręce i przytulić do swej piersi....
Joannn-no i się nie dowiedziałaś czy romans wyszedł na jaw(a też szukałam postu Anineczki żeby zerknąć)
Marta-rozumiem,że z chętnego w niedzielę nici wyszły?
A ja się dziś czuję jak połamana,bo wczoraj przez dobre 2godziny spałam w salonie w fotelu zwinięta jak kulka-J mnie nawet nakrył kocykiem:sorry:-co niestety nie zapobiegło dzisiejszym odczuciom:eek:
Miała być chwilka a już dobre 10min.siedzę....
Miłego dnia Wam wszystkim

Lubiczanko,Joanna to dopiero dziś o 19:40 dowiemy się o romansie,albo i może ,że Grazia jest w ciąży z Mareczkiem? :-D:-D
Fascynujące,po prostu fascynujące :unsure::rofl2::-D:-D

Lubiczanko może poranna gimnastyka by pomogła?Rozciąganie itp? Wiem co to za uczucie usnąc w jednej,niewygodniej pozycji.

Witam się.
Dzieciaki kończą jeśc śniadanie i trzeba odpalac maszynę Mateusza i zaiwaniać do przedszkola :confused2:

Frog jakie szczęście bije z Twojego posta :-D:-D
Odpoczywaj i nabieraj sił.

Mamoady zaraz będziesz miała kopię córeczki,tylko z małą różnicą między nogami....o ile się nic nie zmieniło :eek::-D

witam,
pauletta - dotrwałam do końca filmu, ale nie zajarzyłam, o co chodzi...:eek: ewa też nie. ale jedno trzeba przyznać - muzyka i teksty dobre :-D
frog - odpoczywaj bidulko i korzystaj z tygodnia "wolności i spokoju", ja już o wiele lepiej, wię;-)c odwiedzę cię w tygodniu;-)
a co do M jak Miłość - nie oglądam, bo to pora kąpieli mojego dziecka, ale tak jestem na bieżąco - moje współlokatorki namiętnie oglądają i zdają mi relacje;-)

witam

lubiczanka każdy cymbał chce dac za mało:wściekła/y:niech sobie rower kupią:confused2:
poszukam normalnego komisu gdzie zamienią mi za normalne pieniądze:sorry:

a ja kiedys oglądałam kulisy m jak miłośc i tam było ze Grażyna powie Hance coś takiego ze miała Mareczka kiedy chciała:eek:a dzisiaj będzie Barbara z Grazią rozmawiała zeby ta dała im spokój:tak:

...a ja kiedys oglądałam kulisy m jak miłośc i tam było ze Grażyna powie Hance coś takiego ze miała Mareczka kiedy chciała:eek:a dzisiaj będzie Barbara z Grazią rozmawiała zeby ta dała im spokój:tak:
:tak::tak:Ja też to widziałam:tak:Grażyna powie Hance:"Kochałam się z Twoim mężem kiedy chciałam i jak chciałam!":szok:(czy jakoś tak)I w mordę dostanie od Hanki:eek::laugh2:Dobrze jej tak,a co!:sorry:
O,przepraszam,się podjarałam jak głupi bateryjką:eek: i dzień dobry nawet nie powiedziałam:baffled:...Dzień dobry:tak:
Andzulina,nie martw się,nie znam nikogo kto zajarzyłby o co biega w "Wojnie polsko-ruskiej":-D
A mnie z tych emocji Gastone się dziś śniła:sorry:Miała trojaczki:baffled:Same dziewuszki:laugh2:Blondyneczki:tak:

:tak::tak:Ja też to widziałam:tak:Grażyna powie Hance:"Kochałam się z Twoim mężem kiedy chciałam i jak chciałam!":szok:(czy jakoś tak)I w mordę dostanie od Hanki:eek::laugh2:Dobrze jej tak,a co!:sorry:
O,przepraszam,się podjarałam jak głupi bateryjką:eek:
Ehhh baby :eek::-D
dziękuję za opowiedzenie mi odcinka zanim obejrzałam :-p:-D:-D

Kurcze uszyska odpadną tak mi zmarzły :baffled::crazy:

ale sie uśmiałam,jak karmie małego to nie moge sie na niego patrzec bo tak sie śmieje ze jesc nie moze:eek::-D

dzwoniłam do fisu i spytałam dlaczego mam wyliczone tylko na 2 dzieci,a babka:a no tak 15.11 urodziło sie 3 więc pytam dlaczego dopiero jak zadzwoniłam to zauważyli:confused2:a ona ok to wyliczymy na trójke:eek:więc znowu całkiem ładnie będzie konto wyglądało:laugh2:o ile zwrócą:eek:

ahhh sie pochwale nowym dywanem(ups prawie go nie widac):-Dmisiem i synkiem też:-D
IMG_2352.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Marta-focia rewelka:-Da dywan o ile dobrze widzę w błękitno białe kraty-nie za jasny ciutkę(przy trójce dzieci):sorry:
Anineczko-fakt,mrozno-a zwłaszcza w te biedne uszęta...Zobacz jak to dobrze na takim forum-wszystko wiesz o kolejnym odcinku serialu i już nie musisz tracić czasu na oglądanie;-):-)
Tichonek-ależ Ty masz sny...A co do blizniąt J powiedział,żeszkoda,że z Danielkiem nie przyszła na świat siostrzyczka-Dawid zadowolony z brata a Dadzia z dziewczynki-a tak zaraz po moim powrocie ze szpitala zapytała-a kiedy będzie dziewczynka:confused2::laugh2:

Do góry