reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hej!
Powiedzcie mi jak tam kaska? bo chyba dzis miala miec te drugie wyniki... czekam na dobre wiesci :-)

mykam do sprzatania wrrr juz troche plytek mamy polozonych jupi :-D :-D

ide robic placki ziemniaczane, taki sobie obiad zazyczyl moj P. dzisiaj, on wie jak wykorzystac moj wolny dzien od pracy:-p

Danula nie umiem pomóc. Ale może inne dziewczynki będą wiecej coś na ten temat wiedziały..

Viloka mnie również rozczulił ostatni obrazek :zawstydzona/y:

LucyF Justyś mniam mniam placki. W tamtym tygodniu miałam, i może jesio jutro zrobię?? Uwielbiam placki. A Twój małż sprytny :laugh2:

Pati czekamy na wieści od Kasi... ale narazie ciszaaaaa

Danula nie umiem pomóc. Ale może inne dziewczynki będą wiecej coś na ten temat wiedziały..

Viloka mnie również rozczulił ostatni obrazek :zawstydzona/y:

LucyF Justyś mniam mniam placki. W tamtym tygodniu miałam, i może jesio jutro zrobię?? Uwielbiam placki. A Twój małż sprytny :laugh2:

Pati czekamy na wieści od Kasi... ale narazie ciszaaaaa

Słodziutka dziękuje ale już dostałam wiadomość od Aniołki i wszystko wiem w poniedziałek już tam jadę.

Aniołki jeszcze raz dziękuje Ci bardzo :-)

czesc dziewczynki.znowu napisalyscie starsznie duzo od rana
Lucy ja wlasnei szukam przepisu w internecie na placuchy takie:)ale sie zgralysmy!
Gosiu szkoda ze@ przylazla:(
Missiiss wez sie w koncu do roboty,a nie tylko analizujesz:)

Lilijanka dzieki za wiare w moje krechy:) Ty teraz mozesz leniuchowac ,niech M nie marudzi:)
Słodziutka chyba poslucham was i mojego M i nie bede testowac. przyjdzie to przyjdzie nie to nie.
daaa dzieki za pozdrowienia i powodzenia w testowaniu:)

reklama
Danula a cio się stało? Jeśli można zapytać? Coś z badań wyszło?
Jak dobrze że można tutaj uzyskać mądre wskazówki

Edyta byłam u lekarza okazuje się, że mam chlamydie i tokso muszę zrobić awidność i leczyć chlamydie jak wyniki będą dobre możemy się starać o maleństwo. Resztę mamy na szczęście dobrą kardiotyp także :-)
Tak liczyłam, że któraś mi coś podpowie bo szukałam w necie ale nic nie mogłam znaleść a tu konkretnie adres dostałam i numer już dzwoniłam i wiem wszystko :-)

Ostatnia edycja:
Do góry