reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
mam nadzieje bo testy kosztowaly prawie 40 zl... 5 wiadomo... i jakby tak ciagle pokazywaly to li[a by byla... przglad byl i znow plodnego niet masakra jakas :sorry:

prawidłowy kariotyp męski
i to tyle dobrych wiadomości
niestety pęcherz bardzo mocno powiększony wodonercze
powiększone komory mózgowe i brak jakiejś przegrody nazwy nie napiszę bo po prostu nie pamiętam
jutro o 8.30 mam być w szpitalu będą nas oglądac i ma być przyspieszone konsylium
moja ciąża jest ekstremalnie nieprawidłowa
nie mam już czym płakać i już nie wierzę
lekarz konsultował się przez telefon z inna lekarką i oboje sa w szoku
chyba nawet sami nie wiedzą co zrobić
ja dziś mam wyłaczony mózg nie myślę o nie umiem i nie chcę

nie chce mi się żyć

kaska pomodle sie za was... ja nie bardzo rozumie o co chodzi ale mam nadzieje ze lekarze beda wiedzieli co robic... trzymaj sie cieplutko

missi mi testy owulacyjne troche inaczej wychodzily, najpierw byly jasniejsze kreseczki a potem coraz ciemniejesze a potem znowu jasniejsze... jak byla ta kreska testowa ciemniejsza od kontrolnej to znaczylo ze kilka godzin ma byc owulka, wiec albo juz ja przegapilas ale chyba nie jak sprawdzasz tempke, albo dopiero sie tam cos kluje... najlepiej rob je w tych samych godzinach i nie pij przez dwie godziny przed zrobieniem testu, ja nie pilam jakies 2,5 godziny i dluzej ale najlepiej za kazdym razem zeby bylo tak samo bo siuski raz moga byc bardziej stezone a raz mniej i wychodzily no i ja kupilam te paskowe a nie plytkowe i wyszlo mnie oko 20zl za 10 testow plus 5 testow ciazowych.

trzymam kciuki za wszystko i witam cie kasiekk tylko gdzi fotki twojego szkraba??

Ostatnia edycja:
prawidłowy kariotyp męski
i to tyle dobrych wiadomości
niestety pęcherz bardzo mocno powiększony wodonercze
powiększone komory mózgowe i brak jakiejś przegrody nazwy nie napiszę bo po prostu nie pamiętam
jutro o 8.30 mam być w szpitalu będą nas oglądac i ma być przyspieszone konsylium
moja ciąża jest ekstremalnie nieprawidłowa
nie mam już czym płakać i już nie wierzę
lekarz konsultował się przez telefon z inna lekarką i oboje sa w szoku
chyba nawet sami nie wiedzą co zrobić
ja dziś mam wyłaczony mózg nie myślę o nie umiem i nie chcę

nie chce mi się żyć

Poczekaj, chwileczkę, to nagle sie zrobila taka nieprawidlowa ? Może to po prostu pomyŁka zwykŁa. Przecież chodzilaś na usg i lekarz by widziaŁ już coś wcześniej.

Spokojnie, jutro się wszystko wyjaśni. Tylko już nie pŁacz.

reklama
Do góry