reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Kasiulec widziałam,:-):-):-):-):-):-)są przeeeeeeeeeeeeeśliczne :-D ja też mam zamiar tam dużo rzeczy kupić , tylko wszystko do wyprzedaży może się nie zostać :confused2::sorry:, a kiedy będzie następna wyprzedaż tych rzeczy??? Ja w kwietniu troche wracam do pracy to w końcu poszaleje w Zarze:-p:-p:-p

Ja też w tamtym roku kupiłam śliczny płaszczyk w Zarze , biały i już się nie moge doczekać kiedy go założe Julce:-D:-D:-DTaki

018.jpg

Roksi nooooooooo.......przyznaje się bez bicia .,ale Tobie też się wiele rzeczy pewnie spodoba:-D:-D:-D

reklama
Śliczne ciuszki :-) ja tez przyznaje się, że mam "problem" ale ja to lubię adrenalinkę i jeśli chodzi o ciuszki to lubię czasem polować na allegro na oryginalne używki Nexta :tak:mam ich już sporo do jesieni a i tak nadal poluję. Nówki też czasem kupię a co :-D

A jeśli chodzi o krzesełko to używanei nie wchodzi w grę :no: to jednak ma poslużyć trochę i stanowczo wole nówkę :tak:.

Właśnie to napisałam kilka postów wyżej :-D:-D:-D
Dziś dzwoniłam do sklepu internetowego w Wawie gdzie je sprzedają czy jest możliwe obejrzenie krzesełka - niestety NIE :no::wściekła/y: spytałam się o tackę - no i jest "-" bo jest tylko jedna, nie ma tej nakladanej dodatkowo :eek:

:-) No właśnie :-) ja je znalazłam najpierw na allegro, potem przeszukałam neta gdzie jeszcze są i ewent. gdzie można je obejrzeć - niestety nigdzie :no::wściekła/y:przynajmniej tu u mnie.

a to tylko wklejam - nic nie napisze :-D:-D:-D Krzesełko Stolik do karmienia NOWE !!! (920158841) - Aukcje internetowe Allegro

może od razu za wózek robić:-D:-D:-D

laski wnerwiacie mnie bo zaczynacie o trzech moich ulubionych sklepach gadać a ja najbliższe kilka miechów jestem finansowe DNO:rofl2: normalnie jeść nie będe aby ją stroić:-p

reklama
dziewczyny a co sadzicie o takim krzesełku?
mamy z Irlandii chwaliły sobie i zastanawiam sie czy nie kupić malej póki jest promocja:-)
Chicco Happy Snack Highchair – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
Ja bylam ostatnio w Zarze rzeczywiście śliczne rzeczy, ja czekam az zaczna sie jakies promocje wtedy cos kupie malej, poza tym u nas jest Pennys gdzie tez sa śliczne rzeczy dla dzieci.
jeśli będzie stać w jednym miejscu to jest ok (chce kupic podobny ale z wkładką), jeżeli chcesz przemieszczać to poszukaj na kólkach bo krzesełka są cholernie ciężkie jak wózek ...

Do góry