reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Powiec mi jak tam kaszel nocny bo nie doczytalam?????.

Maja w nocy już nie kaszle ale jak się tylko obudzi to kilka razy sobie odkaszlnie:sorry::sorry:

kerna a nie opłaca Ci sie bardziej zmienić bojlera elekrtycznego na gazowy piecyk który grzeje bieżąco wodę jak leci?

Tak jak dziewczyny już pisały za duży koszt podłączenia i ona chyba nie ma gazu ziemnego:no::no::no:

Ja ostatnio mojego pieca tez sie boje:no::no::no:
Jak nei da sie go porzadnie naprawic to juz rozgladalam sie za nowym i na przyszly sezon grzewczy bym musiala kupic

No to spory wydatek cię czeka:szok::szok::szok:

Kurcze wam też wyskakuje ta reklama co kilka sekund?? wkurza mnie już!!

Mnie też wyskakiwała i strasznie na nerwy działała:tak::tak::tak:

dowikluś Amelia to taki szczypior jak twoje dziewczynki.:tak: 9 kg żywej wagi.:cool: Nie mierzyli jej. :no::confused2:Ale ubranka nosi na 74, 80 są jeszcze troszkę za duże.:tak:
W sumie ja nie wiem czemu z niej taki okruszek , jak ciągle buźką miele.:cool:

Po prostu od małego o linię dba :-D:-D;-);-)

Znowu byl facet naprawiac mi piec bo znowu mi sie wylaczył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Juz mam dosyc tego mojego pieca,tak mnie to wkurza ze szok:no::no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No to faktycznie coś ostatnio często się psuje

anaconda fajne focie ,Oliwka znów wołała że to jej zdjęcia,nie mogę z niej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dobra jest :-D:-D:-D:-D:-D

a z mieszkaniem to mamy mało czasu, najlepiej jak najszybciej ale teraz to ode mnie zależy bo M zdecydowany. Mu łatwo powiedzieć bo on już się wyprowadził od rodziców ja nie. Ale jak już chcemy się umówić z babą tak że ny zrobimy łazienkę ale za to nie zapłacimy za marzec za czynsz bo za co :sorry: no do jutra dałam sobie czas :tak:

No i jaką decyzję podjęłaś?

Ja jestem zla na swojego i nie odzywamy sie do siebie.Staralam sie z nim pogadac ale dzis nie da sie z nim gadac.Nie mam pewnosci ze nie wypil :-(.Teraz juz wszystko z niego wywietrzalo cokolwiek to bylo :-(.

Ty się wykończysz tym ciągłym podejrzewaniem go

pogadalismy troche o patryku.. zobaczymy jak to bedzie.... dzisiaj juz nei mialam ochoty do konca z nim rozmawiać............

Miejmy nadzieję że to mu da coś do myślenia

a myslalas o przeplywowym ogrzewaczu wody?dziala jak te piecyki gazowe tylko na prad.znajomi maja i nie placa jakos duzo

My mieliśmy taki w kuchni jak u teściowej mieszkaliśmy i za prąd wychodziło coś koło 50-100zł więcej na 2 m-ce

Na karnawal pomoalowala Laure na kotka
Oczytwiscie fotki sa tylko trzeba je zrucic na kompa:tak:
Gdyby nie to ze zmarznelam na kosc to bylo extra.Laura nazbierala cala torebke cukierkow.Dorosli to gorzej niz te dzieciaki:szok::szok:

No to super że karnawał udany i czekamy teraz na foteczki:tak::tak::tak:

witam nocno-porannie:-D....
Maks znów przed 5 zrobił nam pobudke:confused2:
n poprostu rany ptaszek:-D obojetnie o której sie go położy:-D wcoraj poszedl pred 7 spac, przed wczoraj po 8 i tez wstał o 5:eek: czasem chodzi spac o 7 a wtaje o 6 nie wiem od czego to zalezy:-D

Nie da mamie pospac i tyle....

Oj nie da pospać:no::no::no:

A Oliwka mnie dzis rozbawiła.jak ubierałąm ją do lekarza,to tłumaczyłam ze ma ładnie otworzyc buzię i pokazac gardełko pani doktor,że Pani zbada i dostanie niespodziankę jak będzie gzreczna.bo u nas w przychodni zawsze lakarze dają dzieciaki jakieś drobiazgi.
i tak gadamy że może dostanie lizaczka,balonika,naklejki a może kolorowankę jak ostatnio.i się jej pytam co by chciała dzis dostać?a Oliwka na to:
ja wolę laptopa :szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co się będzie rozdrabniać, jak prezent to już jakiś konkretny :-D:-D:-D

A to moja bryka + trochę bałaganu z mojej kuchni :zawstydzona/y::-p

No taka bryka to ze śniegiem na bank sobie poradzi:tak::tak:

moja Julinka uparła się że jak Adaś wróci ze szkoły to idziemy na zakupy bo ona chce żeby brat wybrał sobie prezent a ona za niego ze swojej kasy zapłaci:szok::szok::szok:powiedziałą wiesz mama tak max do 50 zł co by mi trochę kasy zostało:szok::szok::szok:ja myslę kurcze to ile ona tej kasy ma???pokazuje mi swój portfelik a tam 170 zł:szok::szok::szok:mówi że sobie ciuła:szok::szok::szok:

No to nieźle sobie naskładała:szok::szok::szok:

reklama
Dorota, Helenka spała tylko u nas na rękach :no: inaczej się darła :wściekła/y: Spaliśmy przez pierwsze 3 miechy z M na zmianę :eek: Potem się i tak często budziła, tak naprawdę to może dopiero od pół roku dobrze spi :sorry:

Adasiu Malinkowy
Rozsądku w życiu,
umiaru w piciu.
Dobrego zdrowia,
pieniędzy mrowia.
Uśmiechu na twarzy,
spełnienia marzeń.
Ciągłej radości
i szczęścia w miłości.

Witam dziewczyny
Przepraszam, że nie nadrobię, ale pewnie jest tego z milion stron, a ja nadal borykam się z mega bólem głowy.
Posiedzę sobie z Wami choć troszke, bo juz dostaję kręćka.

reklama
LUNKA witaj i posiedz z nami troszke :-).
ANACONDA masz racje wykoncza mnie te ciegle podejzenia.No ale coz mam zrobic.Musze kiedys ten alkomat sobie sprawic :-).Dobrze ze kaszel nocny sie skonczyl.Mysle ze to ranne kaszlenie tez sie zaniedlugo skonczy :-).
MH no to Helenka tez wam dala popalic .
Teraz Niki juz nieladnie spi?
A wlasnie juz dawno nie pisalas jak tam teraz nocki a przynajmniej ja nie widzialam
Jak Niki teraz spi w nocy?

Oli rozwalila platki po podlodze.Zaraz musze sie wziasc za odkurzanie.Ja nadal w pizamie ,nie che mi sie ubierac hihihi

Do góry