reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Jak przy porodzie wypełniałaś ankietę, to powinnaś dostać kurierem. Jak na razie ja dostałam dwie paczki. Jedną od nestle, a drugą od hippa. Ciekawe czy przyślą coś więcej, bo w nestle były próbki sinlacu, 2x pure marchewkowo-groszkowego, sok bobofrut (bodajże) słoiczek jabłuszek i nestle nan2. A w hippie było mleko, słoiczek jabłuszek, kupony rabatowe na pojedyncze sztuki i łyżeczka. Chyba alles. Nestle się bardziej postarało ;-)

reklama
Karcia mnie by interesowała cena i rozmiar :

-różowy ciepły bezrękawnik
-brązowe body z kropki z długim rękawem
-białe śpiochy w czarne napisy
-białe tenisówki w kolorowe wzorki
-komplet 2 fioletowych body z krótkim rękawem
-różowa tuniko-sweterek z kapturem

czekam na info:tak::tak::tak::tak:

ciuszki śliczne, tylko ja już nie mam szaf do magazynowania ciuszków dla malej, dziewczyny z BB jak tylko maja ciuszki które sa za małe to bez pytania to dla Asi będą- a moje dziecko najmłodsze wiec wczoraj dostawa- pełno sukienek, jutro jedziemy na kawkę juz mam zapowiedziane ze mam do odebrania ciuszki, ale przydadzą sie nie narzekam:-p

reklama
wczoraj spakowałam wszystkie ciuszki 0-3m-ca wyszła duża reklamówka,ciekawe gdzie będę to trzymać:eek:

Do góry