reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
ja bym była do kilku chętna :)

niech poda ceny:-) i rozmiary:tak:

Karcia mnie by interesowała cena i rozmiar :

-różowy ciepły bezrękawnik
-brązowe body z kropki z długim rękawem
-białe śpiochy w czarne napisy
-białe tenisówki w kolorowe wzorki
-komplet 2 fioletowych body z krótkim rękawem
-różowa tuniko-sweterek z kapturem

czekam na info:tak::tak::tak::tak:

ja również byłabym zainteresowana;-)
dziewczynki kochane to jest jego nr gg 2921659 albo tel. 606294281, odezwijcie sie to konkretne info otrzymacie oki ;) ciuszki są naprawde fajne sprowadzone z usa ja małemu też pare rzeczy mam zamiar wziąć :tak:

mni einteresuje cena i rozmiar:

• koszulka z pumy granatowa, żółtai czerwona
  • kurteczka czerwona
  • biała koszulka z czachami:-D
  • sandałki czarno zielone
  • i te adidaski chłopiece

edit: bylam w trakcie pisania posta jak odpisalas:-D

Ostatnia edycja:
No ciuszki fajne ale widzę że koleżanki zakupoholiczki tak się rzuciły na towar że mnie już nic nie zostało hahahahahaha:-D:-D:-D:-D
a ja dziś zamówiłam kilka ciuszków na allegro
DWIE CIEPLUTKIE KURTECZKI DLA DZIEWCZYNKI 92 (923539298) - Aukcje internetowe Allegro
ŚLICZNY ZESTAW CIUSZKÓW DLA DZIEWCZYNKI 74/80 (917562667) - Aukcje internetowe Allegro
14 coccodrillo carters cherokee disney george tcm (928870627) - Aukcje internetowe Allegro

no i tez dopadłam swoje wymarzone łóżeczko turystyczne:-D
dla wiewiorczak1 (926860662) - Aukcje internetowe Allegro

Guziczku zakupy udane :tak:, a łóżeczko rewelacyjne - czy to była aukcja specjalnie dla Ciebie ? :-D

a ja znowu temat krzesełek powałkuję :tak::-) czy może znacie krzesełko coneco Galileo ? Interesuje mnie ten starszy model z wkładką dla małych dzieci - mają jeszcze w sprzedaży :tak:

a u tych nowych 2009 co są aktualnie sprzedawane jakoś kolorystyka mi nie podchodzi Coneco Krzesełko Galileo 2009 - wys 0zł Rzeszów (917119601) - Aukcje internetowe Allegro

:no:

Załączniki

• coneco galileo.jpg
    coneco galileo.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 31
  • coneco galileo2.jpg
    coneco galileo2.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 31
Ja niestety nie wiem... Ostatnio rozmiawiałam z siostrą i pytała się co konkretnego dla małej potrzebuję i powiedziałam, że krzesełko. Będziemy chciały wybrać z fisher price.
Podobają mi się dwa:

FISHER PRICE KRZESELKO PRECIOU PLANET DO KARMIENIA (928625860) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE Krzeselko karmienia RAINFOREST +zabaw (926031255) - Aukcje internetowe Allegro

Jakoś bardziej mi się widzi to pierwsze, ale Maja ma matę i leżaczek- bujaczek z serii Rainforest więc nie wiem... W sumie to nie długo leżaczek bujaczek pójdzie w odstawkę bo jest do 9 kg. I już nawet rozglądam się za drugim, do 18kg. I też takie dwa mi się podobają:

Fisher Price LEŻACZEK 3w1 CUDOWNA PLANETA T4145 (917176975) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE Leżaczek Fotelik Bujaczek 3w1 +KUBUS (928257769) - Aukcje internetowe Allegro

kms dogadałam się z babką czy można zakończyć aukcję przed czasem no i się zgodziła:-D
Boozqowa kurcze krzesełka super ale są za duże ja myślałam o tych krzesełkach nakładkach z nowej serii fisher price. a co do leżaczków to chyba się skuszę na ten drugi bo jest rewelacyjny i nawet tańszy..:-p

Ja nie mam gg ale gdyby któraś pisała do tego faceta , to mam prośbe zapytajcie się o te rzeczy co wypisałam,:tak::tak::tak:będe wdzięczna:-)

Boazqowa fajne te krzesełeczko-bujaczki;-)

wlasnie śledzę allegro i mi wpadły, może któraś sie skusi np.do chrztu :-)
Buciki do chrztu. Okazja! (927810806) - Aukcje internetowe Allegro
wyglądaja całkiem ładnie za taka cenkę.
Pewnie już bym je kupiła ale ja tzn. Olga będzie miała wszystko z dzianinki - tylko do kościoła futerkowe kozaczki i czapa) tak sobie wymarzyłam i poprosiłam babcię,żeby oldze zrobiła :-D:tak:teraz szukam fajnego kompleciku, wzoru sukienki z długim rękawkiem. Widzialam,że już któraś z Was ma już dzianinkowy komplecik :tak:

reklama
KMS moja koleżanka robiła na zamówienie :tak::tak:

My mamy komplecik z dzianiny - sukienkę (z krótkim rękawem niestety, ale dam jej białe body z długim rękawem) i sweterek. Ale to dostaliśmy.
Jeśli macie sklep z dewocjonaliami u Was to tam mogą być bardzo ładne ubranka do chrztu :)

edit:
Karolinusia wklejała niedawno link do sukienki z dzianiny ;) tu:
https://www.babyboom.pl/forum/dziec...wka-dla-naszych-maluszkow-25435/index451.html

Ostatnia edycja:
Do góry