labamba23
podwójna mama
U mnie też ostatnio mały się budzi co 3h w nocy, niby nie powinnam narzekać ale jak mamusię przyzwyczaił do spania po 5,6h, to teraz ciężkohej kobietki![]()
ostatnie dwa dni miałam tyle latania ze nie miałam juz jak wejśćna BB - padam na twarzyczkę.
Dziękuje wszystkim za zyczenia - i znowu o rok starsza !
byłam dzisiaj u gina na kontrolnej wizycie i wszystko oki. podwozie zagojone, macica ładnie wygojona i skurczona takż emoge bez przeszków serduszkować - za tydzień mam się wstawić na założenie spiraliki - tylko kurcze nie jestem do końca przekonana - musze jeszcze poczytac co nie co na ten temat !!!
a moja Mała dzisiaj już grzeczniejsza tylko jak zwykle przed chwilą były ryki bo nie może zasnąć - naszczeście tatuś ululał i póki co śpi !
ale Amelka zamiast coraz mniej budzić się wnocy to budzi się coraz częściej :--
-( prawie co 2 godziny matulu ! a mi ise płakac chce jak słysze ją że już się budzi a ja powieki ciezkie jak z ołowiu :-
no:
Paula nie przejmuj się ja będe teraz 4 raz podchodziła hihi !!!! własnie dzisiaj wybuliłam 200 zł za jazdy doszkalające ! i musze jeszcze raz zdawać teorie bo mi czas minął ! i ja dwa razy oblałam na łuku przy cofaniu, zajechałam pachołka - fuck -

Ja kąpie w ciągu dnia, wieczorem jestem taka skonana, że nie mam siły