reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się i ja

Pierwszy raz od dawna przespałam prawie całą noc ale co z tego jak jestem i tak bardziej zmęczona niż zawsze....

Wronka współczuje ale już niedlugo...

Katik Ty masz sie oszczedzac wiec lezec ladnie, ja tez wole wszytsko sama zrobic ale nie mozna to koniec gadania i tyle

Paula to faktycznie poszalals ale ja tez przesadzilam i juz wiem ze nie zdaze wszytskiego ubrac ale co tam raz sie zyje:-D

Ja tez sie przyznam ze juz nie moge doczekac sie wiosny ktora teraz kojarzy mi sie juz tylko ze spacerkami z Nasza Niunia juz tak bardzo chce kwiecien!!!! :) A z druiej strony jak pomysle ze to juz niedlugo to jestem przerazona jak ja zdaze ze wszytskim do tego czasu... :)

reklama
hej laski, jaki super dzien dzisiaj! za oknem swieci slonce, ocieplilo sie, u lekarza bylam (o tym na watku) i swiat wyglada inaczej:-)

wronka - strasznie mi przykro, nie znam tego ale moja kuzynka w ciazy tez to miala, ponoc okropienstwo, trzymam kciuki zeby puscilo:tak:
akaata - sliczne imie
kwiatuszek - fajnie ze u twojej Hani juz lepiej
paulka - super, najwyzej potem posprzedajesz i jeszcze zarobisz:tak:

Fajne imie :tak: Mialam z nim zwiazane dobre skojarzenia (do czasu studiow :szok:). Tez juz bym chciala miec za soba rozmowe z mezem o imionach :-p U nas nadal temat tabu
:eek:

no u nas dyskusji to chyba nie było aż takiej, od początku były 2 typy: Ola i Zuzia, z tym że Zuzia T. nie bardzo odpowiada, no ale myślę że jakbym sie uparła to by się zgodzil, ale i mi jakoś ostatnio Oleńka bardziej się podoba :-D ciekawe co powie moja mama bo ona jest pewna że będzie Zuzia...

A my chyba zdecydowaliśmy o imieniu naszej córeczki. I chyba będzie :-)

U mnie też będzie Ola:-D ja juz kilka lat temu sobie wymyśliłam że jak córcia to Ola i koniec kropka zreszta ja jestem od wybierania imion - Szymon to tez moje dzieło

Wronka - kurde współczuje ale cóż oby do przodu skoro nie da sie z tym nic zrobić :-(

dobra dziewczyny ja zmykam.
lecę się pakować, szykować bo jedziemy na weekend do mojej mamci :-D
no i obiad robić...
życzę udanego weekendu, tylko nie nasmarujcie dużo bo czlowiek nie nadrobi tego w poniedziałek :-)

reklama
eh to nasze zdróweczko...

Wronka
trzymaj się kochana, straszny ten ból jest, a może spróbuj jakaś maścią rozgrzewającą sie smarować na noc i trochę masować, ja tak robiłam przez ostatni tydzień bo nie wyrabiałam też w nocy i rano i jakoś teraz mniej boli.

A my możemy w ciązy jakies masci??? Pleccie cos bo zwariuje. Po domu poruszam sie o kuli, która i tak G***o daje, wzięłam apap, tez nic nie pomogl...ach

Do góry