reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniówki 2010!!!

ANiam i AAkata witajcie w Oluniowym świecie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D chociaz u nas jeszcze wersja robocza króluje tj. Margolka of kors:-):-):-):-)

Wronka wyslij moze meza do apteki, ja nieststy nie znam nic co mozna. choc w przyadku maci to wazne zeby brzucha nie smarowac, a przy rwie to oczywiscie nie te regiony.. moze w aptece cos doradza. 3maj sie

reklama
BA :-),

wyniki odebralam od razu i jak zawsze tego za malo innego za duzo, ale ogolenie morfologia bez wikszych tragedii, w moczu leukocyty i zostaje nadal przy antybiotyku i za kolejne 7 dni powtorka badania. w sumie nic mnie nie boli od strony nerek, ale widocznie cos sie przypaletalo... na szczescie jednak nie ma bialka..

czekamy nadal i odpoczywamy:-)

buziaki wieeeeeelkie

Wronka wyslij moze meza do apteki, ja nieststy nie znam nic co mozna. choc w przyadku maci to wazne zeby brzucha nie smarowac, a przy rwie to oczywiscie nie te regiony.. moze w aptece cos doradza. 3maj sie

dzieki dagsila, właśnie dałam mu wytyczne aby podjechal po pracy do apteki:tak:

A my możemy w ciązy jakies masci??? Pleccie cos bo zwariuje. Po domu poruszam sie o kuli, która i tak G***o daje, wzięłam apap, tez nic nie pomogl...ach

Wronka - a tak wybieagając w przyszłość to co będzie przy porodzie jak Ty się bidaku ledwo ruszasz mówił coś lekarz , ja czytałam że mozna iść na jakieś specjalne masaże . Bo ostatnio dorwałam o tym jakąś ulotkę jak byłam w szpitalu a że Ty się z tym borykasz czytałam i własnie pisał rehabilitant że są też jakies dla kobiet w ciązy . Idz może do jakiejś przychodni z rehabilitacją może coś Ci to pomoże . Warto spróbowac wpisz sobie nawet w google niby jest mało ale własnie dziewczyny chodziły niektóre na masaże , rehabilitacje .

własnie walcze z prasowaniem tetry
a mam 30 sztuk...
próbowałam na siedząco ale to nie dla mnie
muszę stac...
a pralka chodzi z ciuszkami

reklama
witaaam:-)
u mnie dziś też dzień prania małych łaszków...i może nawet poprasuję jeszcze...:tak:
żadnych zmian u mnie-krew lepka pomimo heparyny,mam nadzieję,że nie zwiększą mi ilości tych zastrzyków-we wtorek usg i wizyta:-) nie radzę sobie z tymi zastrzykami-albo w mięsień albo w naczynko się wpakuję.za to mężuś nieźle sobie radzi...:-)
poza tym coraz bardziej drętwieją mi opuszki palców dłoni...nieprzyjemne to uczucie...też tak macie czy mam się poskarżyć doktorkowi?

Do góry