reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwietniówki 2010!!!

wronka i coyote - szczerze wspolczuje, nie ma na to jakiegos leku dla ciezarnych? przeciez to czesto sie w ciazy zdarza, wronka byl twoj maz w tej aptece?
Był i dupa...:-(, w ciąży stosowac nic nie można. U mnie to rdzinne, babcia miała, mama miała i teraz ja:wściekła/y:.

Idę do wanny, może ciepła woda mi troszkę ból złagodzi.

reklama
ale sie biedactwa musicie nameczyc
ja poprasowalam dzis pieluszki
ubranka przez noc wyschna i wtedy je machne zelazkiem
wlasnie dlatego robie to teraz bo potem nigdy nie wiadomo co wypadnie
z ta rwa kulszowa to Wy dziewczyny raczej teraz mezów do prasowania zagonicie a ja wole wszystko sama

wronka - kurde to rzeczywiscie dupa, wlasnie zadzwonilam do mojej kuzynki i sie jej pytalam co robila jak miala ta rwe kulszowa, to mi mowi ze nic, ze lezala i sie ruszac nie mogla i to trwalo 2 tygodnie! dawala sobie tylko nieraz ciepla poduszke pod plecy ale i tak nie pomagalo...

oooo melduję się dziś jako pierwsza. u nas noc cięzka, nie pamietam zeby aż tak żle było. kregosłup bolał mnie przez pół nocy - wiec nie spałam, z tego wszystkiego coś też zaczęło mnie kłuć w lewym boku tak jakby jajnik- choć podobny ból miałam wcześniej jak trafiłam do szpitala z zapaleniem ukł. moczowego, ale przeszedł za jakies 2 godz. mały też cała noc chyba nie spał - bo kopał jak szalony, wiec dodatkowo usnąć nie mogłam, do wc wstawałam chyba z 10 razy , a jak juz nad ranm zasnęłam to śniło mi się że dostałam skurczy i mój K wiozł mnie do szpitala :szok: horror ta moja dzisiejsza noc. teraz mnie głowa pobolewa bo jestem taka wymęczona.:-(
teraz już po śniadanku i z niewielkimi chęciami staram się ogarnąć dom , jeju ja chce już kwiecień -niech w końcu chociaż ten kregoslup mi odpuści.
co do maści na stawy mój gin powiedział ze zadnych nie można bo nie wiadomo czy nie zaszkodzą , ze sa tam zbyt silne substancje ALE ze skarzyłam sie na silne bóle to cos mi zaproponowała : znajde tą nazwe maści to sie podziele inform. nie kupowałam jej bo się troche bałam i wole cierpieć.
miłego dnia kochane

Witajcie kwietnioweczki:-)
Ja tez mam za soba kiepska noc,obudzilam sie o 4 rano i pozniej juz mialam problem z zasnieciem,ale jakos przysnelam oklo 7.Milego weekendu dziewczyny:-)

Był i dupa...:-(, w ciąży stosowac nic nie można. U mnie to rdzinne, babcia miała, mama miała i teraz ja:wściekła/y:.

Idę do wanny, może ciepła woda mi troszkę ból złagodzi.

U mnie kąpiel lekko pomaga ale jedynie podczas kąpieli jak tylko wychodze czar pryska :sorry: dobrze, ze to juz tylko kilka tygodni :tak:nic nie poradzimy musimy sie troche pomeczyc :-(

reklama
I ja mówię Dzień Dobry:-)

U mnie też noce raczej nieciekawe bo jakaś taka cała obolała jestem :confused2: no i wstaję siku co godzinę :eek::sorry:

Za to rano M mnie wziął na oglądanie autka, które może kupimy i fajne nawet więc zobaczymy co powie o nim mechanik i się może zdecydujemy w next tygodniu;-)

Teraz odpoczywam...:tak:śpiąca jestem strasznie..:confused2:
Miłego dnia, choć u mnie pogoda pod psem...

Do góry