reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja poszłam wczoraj po mszy do naszego księdza i powiedział mi otwarcie że nie da chrztu (mimo że teoretycznie nie może tak powiedzieć) - powiedział że nie mamy ślubu i on takim osobom nie daje sakramentu:dry:

czechow idz do innego księdza bo ten jakiś dziwny jest - my też nie mamy ślubu a dziecko nam ochrzcza bo dziecko nie ma winy w tym ze my slubu nie mamy ! każde dziecko ma byc prawo ochrzczone !!!

reklama
czechow idz do innego księdza bo ten jakiś dziwny jest - my też nie mamy ślubu a dziecko nam ochrzcza bo dziecko nie ma winy w tym ze my slubu nie mamy ! każde dziecko ma byc prawo ochrzczone !!!

Będę szła tylko się wyrwę - pójdę do franciszkanów.

A tego nie mogłam sobie odmówić: :-):-D
http://www.wykop.pl/ramka/303653/5-marca-dzien-tesciowej
5-marca-dzien-tesciowej

Wykop.pl - 5 marca Dzień Teściowej!
5-marca-dzien-tesciowej

hahahaha bardzo dobry prezent dla teściowej !
ja niby nic do mojej nie mam.....ale już coraz bardziej mnie wnerwia - tym poprostu że jest jaka jest :-D dobrze ze widze ją tylko w niedziele na obiedzie bo więcej bym nie zniosła :szok:

kacha :szok::szok::szok::szok: a my dziś się śmieliśmy,że skoro zuzia sie strasznie ślini, ma stan podgorączkowy ,to pewnie jej ząbki idą.. :szok: a tu naprawde może tak być :-D
mam nadzieję,że to jednak ta infekcja brzuszka :-D

Dziewczyny my dziś podjęliśmy b.ważną decyzję :-D bierzemy ślub razem z chrztem.. 17kwietnia-równo 3 mies. po narodzinach Zuzi. Impreza podwójna,na 65osób.
Wilk syty i owca cała :-):-):-) Będę miała suknię, pojedziemy pięknym autem, ozdobimy kościół,wynajmiemy salę i kamerzystę... a wcale tak dużo pieniążków nie wydamy :-) max 10tys. jak się sprężymy.
Sukienkę sobie uszyję taką,o jakiej marzę.. Samochód pożyczymy od dobrego znajomego, jedzenie zrobi ciocia D,która jest kucharką :-D ach! Już się doczekać nie mogę.
Oby ksiądz się zgodził na dwa sakramenty na jednej mszy.
No to pięknie się zapowiada:-):-):-)

Ja poszłam wczoraj po mszy do naszego księdza i powiedział mi otwarcie że nie da chrztu (mimo że teoretycznie nie może tak powiedzieć) - powiedział że nie mamy ślubu i on takim osobom nie daje sakramentu:dry:
Mi też siostrunia robiła problemy jak chrzciłam Simonka, ściemniłam że zbieramy na ślub bo mamy ogromną rodzinę;-) I gitez:-) Choć zapewne z drugim by to nie przeszło więc chrzcimy tutaj:tak:

Wykop.pl - 5 marca Dzień Teściowej!
5-marca-dzien-tesciowej
:-D:-D:-D

Ja z moją miałam już wieeeele przepraw i generalnie staram się jej jak najbardziej unikać - bardzo dużo złego mi wyrządziła (werbalnie oczywiście) i muszę przyznać że ja dla niej też nie jestem najmilsza. Niestety mamy niedaleko teściów działkę i jest tam prześlicznie (las bukowy a nasza działka jest na zboczu wzgórza) i chciałabym się tam kiedyś wybudować ale dopóki ona żyje (wiem, wiem jestem obrzydliwa - mówię całkiem poważnie) to nie chce nawet słyszeć o budowie.

Mi też siostrunia robiła problemy jak chrzciłam Simonka, ściemniłam że zbieramy na ślub bo mamy ogromną rodzinę;-) I gitez:-) Choć zapewne z drugim by to nie przeszło więc chrzcimy tutaj:tak:

:-D:-D:-D

Takie ściemy nie zawsze przechodzą - moi bliscy znajomi są ze sobą już ponad 15 lat i nigdy nie zamierzali brać ślubu (stwierdzili że nie jest im potrzebny) ale kiedy przyszedł czas komunii młodego ksiądz był bardzo niezadowolony i robił im wstręty - zgodził się na komunię dopiero jak przyrzekli że na rocznicę komunii wezmą ślub - wyjął kajet i zaczął im wszystko spisywać i kazał się pod tym podpisać - skończyło się tak że rzeczywiście wzięli ślub rok później - w sumie to teraz wspominają ze śmiechem.

Czechow prezent dla teściowej genialny:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
a co do księży i sakramentów to szkoda słów, sami odstraszają ludzi a potem wielkie halo, bo ludzie do kościoła nie chodzą:no:
My mamy chrzcić 28 marca, bo na święta chcę do mamy pojechać, mam zamiar ciasto i mięsko zamówić w firnie kateringowej, sałatkę zrobię sama i gites, a ta do mnie wczoraj tekst, ze ona urlop weźmie i będzie piec, niestety odmówiłam bo to moje życie i moje plany, a ze ktoś chce mi się podlizać.... trudno. Poprzednim razem prosiłam o pomoc to udała chorą, więc niech spada.:-pStraszna jestem:szok:

Ja wiem że ona się stara i nie jest złą kobietą ale nadajemy na kompletnie innych falach i nie sądzę by się to kiedykolwiek zmieniło - zawsze coś jest nie tak, coś jej przeszkadza...

Mój ssak się obudził - na reszcie - idziemy na spacer.:-)

Ja wiem że ona się stara i nie jest złą kobietą ale nadajemy na kompletnie innych falach i nie sądzę by się to kiedykolwiek zmieniło - zawsze coś jest nie tak, coś jej przeszkadza...

Mój ssak się obudził - na reszcie - idziemy na spacer.:-)

Piękny dzisiaj dzionek a ja uziemiona w domu bo chora jestem - wole sie nie wychylać bo jeszcze sie doprawie - więc zazdroszcze czechow spacerka :tak: może jutro mi sie uda .....

reklama
Piękny dzisiaj dzionek a ja uziemiona w domu bo chora jestem - wole sie nie wychylać bo jeszcze sie doprawie - więc zazdroszcze czechow spacerka :tak: może jutro mi sie uda .....

Znowu poszła spać - cieszę się że śpi i to sama się nauczyła zasypiać ale jest tak ślicznie a ja siedzę i zastanawiam co ze sobą zrobić - prasowania mam mnóstwo ale jak się rozłożę to najpewniej nic nie poprasuję, obiad ugotowany i zjedzony - normalnie się nudzę

Do góry