mój też się świadomie nie uśmiecha, ale się nie martwię, przyjdzie pora i na niego ;-)Śmieje sie tylko jak cycyusia widzi:-)Jola24 moja artystka to nie tylko glowe przekreca ale i się przekreca z boku na plecy i na drugi bok;-) tylko cholerka jeszcze sie nie uśmiecha:-( wasze szkrabki już się usmiechają?
()
reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
A słyszałyście,że w niektórych rejonach Polski za chrzest płaci chrzest![]()
U Nas taka jest tradycja chrzestny płaci za chrzest zapewnia transport dla dziecka do Kościoła kupuje złoty medalik i pamiątkę chrztu a chrzestna świecę i ubranko do chrztu :-) więc my się tylko martwimy imprezą

Jola moja to sie kielczy że hej ale to od jakiegoś tygodnia. nie przejmuj się na kazdego przyjdzie czas- ja dużo do niej gadała i sie śmiałam to może podłapała
a co do główki to moja za to prawą strone sobie upatrzyła
a jak ją położe na brzuszku to juz się borsuk mały przekręca na plecki hihihi tzn najpierw na bok a potem spada na plecki
oooj trzeba coraz bardziej uważać na te małe szkrabiki
Amela już tak się nogami odpycha że strach ją kłąść na kolana bo mi spadnie i nieszczęście gotowe
Asiowo ja tez szukam ubranek dla Amelci bo same śpiochy ma domowe a jak gdzies chce iść do ludzi to nie ma żadnego wyjściowego stroju - wczoraj byłam na zakupach ale nic mi się w oko nie rzuciło ! noooo oprócz malusich rajstopków hihi sukienke mam w domku więc już mam ładny strój na niedziele do teściów
kurczaki moja Żaba śpi już 3 godziny - toz to niesamowite !!!
u nas tez co łaska jeśli chodzi o chcrzest więc my planujemy tak z 200 zł dac i myslę że będzie gitarka
kaama to współczuje temu kto jest chrzestnym u Was ihihi niezłe wydatki go czekają
a jak ją położe na brzuszku to juz się borsuk mały przekręca na plecki hihihi tzn najpierw na bok a potem spada na plecki

Amela już tak się nogami odpycha że strach ją kłąść na kolana bo mi spadnie i nieszczęście gotowe

Asiowo ja tez szukam ubranek dla Amelci bo same śpiochy ma domowe a jak gdzies chce iść do ludzi to nie ma żadnego wyjściowego stroju - wczoraj byłam na zakupach ale nic mi się w oko nie rzuciło ! noooo oprócz malusich rajstopków hihi sukienke mam w domku więc już mam ładny strój na niedziele do teściów
kurczaki moja Żaba śpi już 3 godziny - toz to niesamowite !!!
u nas tez co łaska jeśli chodzi o chcrzest więc my planujemy tak z 200 zł dac i myslę że będzie gitarka
kaama to współczuje temu kto jest chrzestnym u Was ihihi niezłe wydatki go czekają
macy
Kaja, fiu,fiu, Tymek będzie miał jak w bajce te chrzciny. Trzymam kciuki. Mam nadzieję, ze miejsce będzie. My chrzciny małego robiliśmy w wielkanocny poniedziałek -cztery lata temu. I tacy byliśmy zakręceni, że nawet nikt aparatu nie zabrał.
Teraz chcę, żeby wszystko było jak należy. Do księdza moja mama uderza w przyszłym tygodniu, a chrzciny planujemy na lipiec. Jedzonko w restauracji a ciasto po spacerze nad morzem u mojej mamy. I teraz aparatu nie zapomnę.

Yol_a, Twój synek ma zdrowe reakcje. Śmieje się na to, co dobre.
Asiowo, gdyby tylko Paulinka była chłopcem... Mam całe worki ubrań po synku u teściów. Jak przyjadę w czerwcu, muszę z tym zrobić porządek i posprzedawać na allegro. Może któraś z Was byłaby chętna. Ubranka są w dobrym stanie, ale dziewczynki w to nie włożę. Agatka będzie zasuwać w falbankach i basta. :-) Swoją drogą, tu też nakupowałam cudeniek na ebayu za grosze. Niektóre używane, a niektóre nowe. A ceny aż śmieszne.
Kaamaa, ale zwyczaje! Tylko współczuć chrzestnemu. Ja jestem szczęśliwa, że mąż kuzynki się zgodził zostać ojcem chrzestnym i nie mam zamiaru go obarczać jakimiś dodatkowymi wydatkami. Powiedziałam, że sama wszystkie świece i chustki załatwię, a on ma dojechać (dodam, że z Norwegii...). A z tą chustką czy szatką i tak śmieszna sprawa, bo później tylko leży i się kurzy.
Tysiolek, ja też nakupowałam ubranek ostatnio dla Agatki wyjściowych. Już mam kilka sukienek na lato! Niektóre kiecki takie fajne, że sama bym ubrała!

Moja się za to jeszcze nie przeręca, chociaż próbuje, ale uśmiecha się od ucha do ucha i grucha jak gołąb.Jola24 moja artystka to nie tylko glowe przekreca ale i się przekreca z boku na plecy i na drugi bok;-) tylko cholerka jeszcze sie nie uśmiecha:-( wasze szkrabki już się usmiechają?

Yol_a, Twój synek ma zdrowe reakcje. Śmieje się na to, co dobre.

Asiowo, gdyby tylko Paulinka była chłopcem... Mam całe worki ubrań po synku u teściów. Jak przyjadę w czerwcu, muszę z tym zrobić porządek i posprzedawać na allegro. Może któraś z Was byłaby chętna. Ubranka są w dobrym stanie, ale dziewczynki w to nie włożę. Agatka będzie zasuwać w falbankach i basta. :-) Swoją drogą, tu też nakupowałam cudeniek na ebayu za grosze. Niektóre używane, a niektóre nowe. A ceny aż śmieszne.
Kaamaa, ale zwyczaje! Tylko współczuć chrzestnemu. Ja jestem szczęśliwa, że mąż kuzynki się zgodził zostać ojcem chrzestnym i nie mam zamiaru go obarczać jakimiś dodatkowymi wydatkami. Powiedziałam, że sama wszystkie świece i chustki załatwię, a on ma dojechać (dodam, że z Norwegii...). A z tą chustką czy szatką i tak śmieszna sprawa, bo później tylko leży i się kurzy.
Tysiolek, ja też nakupowałam ubranek ostatnio dla Agatki wyjściowych. Już mam kilka sukienek na lato! Niektóre kiecki takie fajne, że sama bym ubrała!

Ostatnia edycja:
Ja po spacerku i znow sie obkupila tym razem koszulki na lato .
Co do chrztu to ja nie rozumiem jak ksiadz moze odmowic, u nas tez nie ma slubu koscielnego i nawet jak bysmy chcieli brac to tylko ze wzgledu na mnie bo m nie jest chrzczony ani bierzmowany .
Tu naszczescie nie robia problemow ani z chrztem , ani ze slubem.
Co do chrztu to ja nie rozumiem jak ksiadz moze odmowic, u nas tez nie ma slubu koscielnego i nawet jak bysmy chcieli brac to tylko ze wzgledu na mnie bo m nie jest chrzczony ani bierzmowany .
Tu naszczescie nie robia problemow ani z chrztem , ani ze slubem.
jola.24
My juz po spacerku, wlasciwie tobylismy na ogrodzie ale to zawsze swieze powietrze
Maly nadal spi a tu juz pora karmienia, no ale coz lece na rozmowy w toku:-)

Karoli4
Witam poniedzialkowo:-)
U mnie dzis ponuro za oknem i humor tez ponury. Moja mamusia dzis wyjechala:-( Tak szybko minely te trzy tygodnie. Strasznie ten czas leci.
No nic, nie znosze tych pozegnan. Uwielbiam za to, gdy sie witamy.
A moj maz przed chwila podjal decyzje, ze bedzie uczyl sie polskiego, codziennie przez 15 min. Heh, rychlo w czas. No nic moze cos przyswoi do kwietnia, kiedy przyleci moj ojciec;-) Oczywiscie, nie omieszkalam zyczyc mu powodzenia w nauce, heh, tylko, ze on oczekuje, ze ja bede razem z nim sie uczyla

Zasiadl wlasnie przy mnie i zaczal przegladac madrasci zawarte w ksiazce, a ja ide przewijac malego
U mnie dzis ponuro za oknem i humor tez ponury. Moja mamusia dzis wyjechala:-( Tak szybko minely te trzy tygodnie. Strasznie ten czas leci.
No nic, nie znosze tych pozegnan. Uwielbiam za to, gdy sie witamy.
A moj maz przed chwila podjal decyzje, ze bedzie uczyl sie polskiego, codziennie przez 15 min. Heh, rychlo w czas. No nic moze cos przyswoi do kwietnia, kiedy przyleci moj ojciec;-) Oczywiscie, nie omieszkalam zyczyc mu powodzenia w nauce, heh, tylko, ze on oczekuje, ze ja bede razem z nim sie uczyla

Zasiadl wlasnie przy mnie i zaczal przegladac madrasci zawarte w ksiazce, a ja ide przewijac malego

Wpadłam tylko na chwilke, bo dzis daja mi w dupe moje dziewczynki
Wykonczona juz jestem, a gdzie tam wieczór:-(
Ja buszuje po allegro i szukam ubranek na wiosne dla Pauliny, bo z wszystkiego wyrasta...Becikowe pojdzie na Pauline, a nie Agatke
szukam jakis zestawów ubran, bo Paulina w zasadzie nie ma nic
Jakby któras chciała cos sprzedac po starszej córce to jestem chetna
Musze leciec, bo Agata juz sie drze...![]()
A jaki rozmiar ma Twoja córa?
niektóre są świetne, ale duża część jest tak przesłodzona że się robi niedobrze;-)
To prawda - róż różem pogania - czasami jest za dużo wszystkich pierdół ale niektóre pomysły są fajne
Lecem bo moje się obudziło
A
Asiowo
Gość
zazdroszcze, bo ja nic taniego sensownego znalezc nie mogę...
i dobrze, ze mam córe a nie syna

A jaki rozmiar ma Twoja córa?
Szukam ubranek na 2-3 latka... tj. 92-98

reklama
Pasibrzuch
czesc baby 
ja tez tylko na chwile, bo mi dziecko zyc nie daje. mala chyba postanowila w ogole nie spac w dzien, a gdzie cos w domu zrobic, czy chocby obiad... i tak od kilku godzin przymierzam sie do zrobienia obiadu, ale na razie bez skutku. w dodatku odkryla, ze cycusiem mozna sie bawic

ja tez tylko na chwile, bo mi dziecko zyc nie daje. mala chyba postanowila w ogole nie spac w dzien, a gdzie cos w domu zrobic, czy chocby obiad... i tak od kilku godzin przymierzam sie do zrobienia obiadu, ale na razie bez skutku. w dodatku odkryla, ze cycusiem mozna sie bawic