Lariss
Fanka BB :)
Powodzenia Paula! Oby Ksiądz miły był!! ;-):-)
Dormark my po 4 tygodniach, ale ja po cesarce, to inaczej... A próby, nieudane były wcześniej

Teraz biorę tabletki już i od kiedy biorę (tydzień dziś) nie było nic
Musze to zmienić!

Witajcie!!
Dziś mój Skarbuś kończy 7 tydzien! Wchodzimy w 8!
Rany jak ten czas leci!
Noc była wspaniała!!
Jak zjadł o 12, to obudził się po... 7!!

Tak więc gdyby nie moje smaranie i kaszel, to bym się wyspała! Chociaż nie jest źle!
Adaś w bujaczku siedzi ogląda sobie obrazki na ścianie,a ja biorę się za prasowanie...
Jak Slawek z pracy wróci, to jadę na uniwersytet złożyć podanie o przedłużenie terminu oddania pracy inżynierskiej i do promotora drugiego po wpis z seminarium
Wszystko pozaliczałam dawno dawno, a indeksy dalej w domu
A ciekawe co powie promotor drugi jak pójdę po podpis na przedłużeniu, bo jak ostatnio widział moją pracę w grudniu tak dalej stoi w miejscu...
Boję się trochu... :-(
Trzymajcie kciuki!
Mam pytanie do Dziewczyn, które używają SAB SIMLEX. Macie niemieckie czy czeskie kropelki?
My mieliśmy niemieckie.
Kupił je Dziadek Adasiowi i placił 8 euro za buteleczke,a w internecie znalazłam czeske po 25 zł... I tak się zastanawiam czy to to samo czy nie...
Jeśli, któraś z Wam ma czeskie, to proszę napisać mi jak one działają...
Wtedy bym kupiła te czeskie i do Niemców jechac bym nie musiała, bo babka z Zielonej Góry ma na sprzedaż...
Idę na Majkę i prasować!!
Miłego dnia Kochane :*
Dormark my po 4 tygodniach, ale ja po cesarce, to inaczej... A próby, nieudane były wcześniej

Teraz biorę tabletki już i od kiedy biorę (tydzień dziś) nie było nic

Witajcie!!
Dziś mój Skarbuś kończy 7 tydzien! Wchodzimy w 8!
Rany jak ten czas leci!
Noc była wspaniała!!
Jak zjadł o 12, to obudził się po... 7!!

Tak więc gdyby nie moje smaranie i kaszel, to bym się wyspała! Chociaż nie jest źle!

Adaś w bujaczku siedzi ogląda sobie obrazki na ścianie,a ja biorę się za prasowanie...
Jak Slawek z pracy wróci, to jadę na uniwersytet złożyć podanie o przedłużenie terminu oddania pracy inżynierskiej i do promotora drugiego po wpis z seminarium

Wszystko pozaliczałam dawno dawno, a indeksy dalej w domu

A ciekawe co powie promotor drugi jak pójdę po podpis na przedłużeniu, bo jak ostatnio widział moją pracę w grudniu tak dalej stoi w miejscu...

Trzymajcie kciuki!
Mam pytanie do Dziewczyn, które używają SAB SIMLEX. Macie niemieckie czy czeskie kropelki?
My mieliśmy niemieckie.
Kupił je Dziadek Adasiowi i placił 8 euro za buteleczke,a w internecie znalazłam czeske po 25 zł... I tak się zastanawiam czy to to samo czy nie...
Jeśli, któraś z Wam ma czeskie, to proszę napisać mi jak one działają...
Wtedy bym kupiła te czeskie i do Niemców jechac bym nie musiała, bo babka z Zielonej Góry ma na sprzedaż...
Idę na Majkę i prasować!!
Miłego dnia Kochane :*