reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam moj partner tez mówi że w domu siedze i nic nie robie a ja sprzątam,gotuje,piore,wychowuje dziecko,robie zakupy i takie tam.Czuje sie nie doceniona,to ze siedze w domu i wychowuje dziecko to moim zdaniem to nie jest nic nie robienie.Pozdrawiam:-(

reklama
Witaj Aneczka ,jak chcesz z nami pisać ,zapraszamy ,opowiedz coś wiecej o sobie:tak:

Ni ,nie pokazaliśmy wytłumaczyłam mu ,ze lus=dzie sie tak przytulaja kiedy sa sami:-D my uczymy twardo dzieci pukać do sypialni naszej szczególnie w niedziele kiedy dłuzej śpimy;-)Ksawe ma tak zakodowane ,ze ostatnio kiedy siedzielismy na sofie i odladaliśmy tv Ksawek zapukał,bo drzwi były zamknęte:-D:-D

Witam
Jestem w zlym humorze i nie wyspana:wściekła/y::wściekła/y:
Wczoraj lekarz przepisal Emily inhalacje spayem na astme oskrzelowa:szok::szok: nic m nie powiedzial ze ma astme ale to po co przepisal jej taki spray na astme:eek::eek: hmmm sama juz nie wiem chyba sie tam dzisiaj przejade i wypytam spac w nocy nie moglam naczytalam sie o tej astmie wczoraj za duzo w internecie i cala noc tylko o tym myslalam. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Duzo rzeczy sie zgadza jak np dlugotrwaly wodnisty katar, dlugotrwale leczenie antybiotykiem bez zmian, dlugotrwala choroba bez goraczki itd sama juz nie wiem meczy mnie to teraz.
Sory ze tylko o sobie ale weny brak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A&E idz jeszcze raz do lekarza, może poprostu pomyślał, że ten lek będzie skuteczny i tyle. Wcale nie musi astmy oznaczać :tak: Tulam Cie mocno :sorry:

A&E najprawdopodobniej podejrzewają astme ,nasz lekarz też za każdym razem kiedy moje smarkaja,kaszla a nie gorączkują wyskakuje z jakimiś inhalacjami,szukaja innej przyczyny kaszlu,bo skoro tyle wcześniej leczenia nie przyniosło skutku ,prubuja od tej strony.Nie zaszkodzi pogadać i dowiedzieć sie dokładnie:tak:

No i jednak trochę teraz przeczytałam, ale jeszcze trochę mi zostało, ale to już naprawdę na potem zostawiam a teraz już od komputera odchodzę:tak::tak:

Paulina teraz czyta "o krasnoludkach i o sierotce Marysi"-lektura,a mi sie przypomnialo ze mialam kiedys klisze na rzutnik wlasnie z ta bajka
sluchajcie znalalzm rzutnik,rozebralam go bo slabo swiecil.okazalio sie ze jest zakurzony i soczewki sie poprzestawialy.
poskladalam jak trzeba i dzieciaki mialy pokaz technologii PRL-u :-D:-D:-D:-D:-D
ten moj sprzet jest tylko troche mlodszy ode mnie:-)
klisz nie mam za wiele,reszta gdzies wsiakla,ale jak patrzylam na allegro mozna jeszcze je dostac,bo w ogole sam taki rzutnik to ponad 200zl:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Ja też miałam taki rzutnik, pamiętam że fajny był tylko mama jakiemuś dziecku dawno temu oddała a szkoda bo teraz Maja miałaby atrakcje :tak::tak::tak:

no ale wiecie co zapomnialam Wam powiedziec???
przedwczoraj zdrapalam sobie pieprzyka :szok::szok::szok:
myslalam ze mam jakiegos syfa na plecach :sorry::sorry::sorry: i zdrapuje twardo ale sie nie da - wyciskam i tez nic... a potem poszlam zobaczyc do lustra a tu duuuup wielka plama i teraz boli... dzis juz mniej ale jak ni przejdzie to ide do lekarza bo jeszcze cos narobie :sorry::confused2:

Oj takich rzeczy lepiej nie ruszać :no::no::no: i jak zacznie boleć to biegiem do lekarza :tak::tak::tak:

dobra dziewczyny pokazuje Wam zdjecie ale nie smiejcie sie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p
p22200923228176.jpg

Bardzo fajnie wyglądasz :tak::tak::tak:

ja nie owijalam w bawelne ale jakos tak od razu mi do glowy nie przyszlo
bo w sumie jaki chlop wytrzyma bez aby 3-4mieisace na przyklad?
moze i wytrzyma ale jak pije,ale skolei jak nie moze pic w pracy to w druga strone idzie
jakos nie wierzez ze chlop jest kilka miesiecy poza domem i ze nie pojdzie na bok
ja swojemu na miejscu do konca nie ufam a mowa jakby wyjechal:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

No mojej koleżanki mąż już 4 lata za granicą siedzi i jak wraca to wspaniały mąż i ojciec, rano wstaje i żonce robi śniadanko przed pracą, z dziećmi na spacery wychodzi i jednym słowem ideał, tylko tak sobie nieraz myślę jak to jest tam za granicą czy też taki ideał z niego :confused2::confused2::confused2:

oj a mialo byc tak pieknie no coz brat zmienil plany:cool:A jutro chlopa nie wykorzystasz bo bedzie w pracy:cool:
Spij dobrze i dzius walnij sobie dzien dziecka - nie myj sie
Dobranoc
no i wlasnie walnelam sobie dzien dziecka...:sorry::sorry:
prawei jak Agnieszka Chylinska:tak::tak::tak::tak:
fajnie
ale powazniej niz wczensiej
do Agnieszki to chyba mi brakuje :tak::-D
jak to mowi moja siostra -
IDZ SPAC NA TROLA :-D:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
dobre haslo!!!
Dużo poważniej niż ostatnio :tak:

My dziaj po południu jedziemy z Niki do neurologa :eek: Zmienił się lekarz w ośrodku rehabilitacyjnym, zobaczymy co z tego będzie :sorry: Moim skromnym zdaniem Niki już nie potrzebuje rehabilitacji, ale zobaczymy.

A potem Helenka została zaproszona na urodziny więc jedziemy z dziewczynami na sale zbaw :tak: Całe szczęście M będzie miał wolne popołudnie :tak:
a mnie sie wydaje ze mlodziej wygladam... :sorry:
lepiej isc do lekarza i by on stwierdzil ze juz nie trzeba niz nie isc a okazalo by sie jednak ze jeszcze bedzie potrzebna :tak:;-)
ojj to niedobrze- lepiej idz do lekarza:tak: bo od pieprzyka różne komplikacje mogą być....:confused2:

super:tak: tylko tak... inaczej:-D przywykłam do Ciebie bez grzywkki:-D
heh szybko sie przyzwyczaisz :-p:-p:-p
a jedziemy w ktorys dzien do Rybnika na kawusie??
Witam dziewczyny.
Dziękuje za ciepłe przyjęcie mnie na forum. Od mojego ostatniego posta napisałyście chyba z 200 stron. Próbuje to czytać ale okropnie tego dużo. Nie mogę się bardzo wbic w temat bo nie nadążam za Wami ale może będzie lepiej. Postaram się.
witaj, wrobisz sie :-)
slicznie wygladasz:tak:

.
dziekuje :-)

nic dziewczyny, ja lece ogarnąc mieszkanie- bo jak była moja mama to nic nie robiłam, na pododze dyfu pełno, i wszedzie zreszta:eek:
mooooże dzisiaj się wezmę za okna:confused:
nieeeeeee... dzisiaj mi się nie chce:rofl2::rofl2: ciekawe kiedy mi się zachce:sorry::sorry::sorry::sorry:
ja tez mam dzis takie plany ale anjpierw musze zronbic porzadek amlemu w szafce i dac tam ubranka od amlej bo ona ma wiecej niz Sewek

aaa i niedługo kupuje nowy wózio dla Maksa:tak::-)
a jeszcze nie kuopilas???
ja juz myslalam ze dawno masz...
Ja też się kiedyś w quinny zakochałam :-p Aż sobie ze stanów sprowadziłam bo chciałam cztero kołowy :-p:rofl2:

Na zdjęciu Helenka jak miała 1,5 roku :tak: No może troszkę mniej...

Spadam serwować śniadanie...
fajny fajny... :tak:

Patrysia wygladasz o wiele powazniej ,jak Kleopatra:rofl2:no trudno ,nie wykorzystasz meża:-D.A wam teraz na swoim to sie chyba 100 razy lepiej układa??:tak:

heh ales mi komplementa szczelila :-D:-D:-D
Witam się dziewczyny..wybaczcie nie poczytam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Madziula widzę ze masz dzisiaj dzień relaksu:-D:-D:-D no a z tym rozpalaniem:szok: zawał:szok:

U mnie takie słoneczko od rana i cieeepłooooo, że aż chce sie żyć:tak:
Dzis byłam na badaniu krwi i już 50zł nie moje:cool: M nadal w domu i nie wiadomo jak długo:no: Michał korzysta:-D no i nic więcej....nic się nie dzieje ciekawego..dzis pewnie rżnięcie i układanie drzewa:confused2:
u ans tez slonce od rana az lepiej sie wstaje i potem sprzata
Kurcze, a ja jeszcze w piżamie :eek: Dobrze, że mam obiad z wczoraj dla dzieci :-p
ja tez
Witam wtorkowo:happy:
zaspaliśmy dziś do szkoły:eek:tak to jest jak się sexi do 2 w nocy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:wstaliśmy o 7.10 tzn dzieci nas obudziły:szok:Piotrek biegiem ich odprowadził i zdążyli:tak::tak::tak::tak:
za oknem deszcz i ciemno w domu jak w nocy:eek:Antek padł mi właśnie na fotelu idę go włożyć do łóżeczka i zaraz wracam:-D
przekazuje ci tego naszego sloneczka troche juz ne bedziesz miala takiej ciemnicy :tak::tak::tak::tak:
Zastanawiałam sie co to sie dzieje ,ze Maliny tak długo nie ma:-Da my z k.celem urozmaicenia ,a właściwie ja wymyśliłam ,ze nie będziemy sie do końca marca kochać w łózku w sypialni,żeby nie spowszedniało ,najgorej jak jest na wyciagniecie ręki ,ma teraz kombinować i zabiegać :-D:-D:-Dzobaczymy jak nam to wyjdzie i dokąd będzie mnie ciagał:-D
o no no... ale pochwalisz sie :-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
MH :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Madziula do drewutni cię zaciągnie no coraz cieplej jest:tak::tak::-D:-D:-D
A teraz wam napiszę coś na temat sexu i jak to trzeba uważać co by dzieci nie dojrzały was w łóżku tudziez innym miejscu:-D:-D
wraca wczoraj Julina ze szkoły zjadła obiad gadamy i nagla mama wiesz a mama Wiktori całuje jej tate po siusiaku:szok:
ja e Julcia chyba coś Wiki się pomyliło:eek::eek:
Julina nie mama Wiki nam dziś mówiła że szła do łazienki siku a jej tata siedział goły na stole w kuchni i stękał a mama klęczała goła i całowała go w siusiaka:eek::eek::eek:
ja wiesz Julka może jej się zdawało wiesz może mama Wiki musiała coś tacie pomóc i on sapał bo mu coś robiła no wiesz czasam ludzie spią nadzy i dlatego byli na golasa:confused2::confused2::confused2:
Julina swoje mama Wiki to widziała i napewno mama nic mu innego nie robiła nie leczyła nie pomagała tylko całowała i lizała w siusiaka:szok:
no więc powiedziałam Julinie że wiesz dorośli czasami różne rzeczy robia a dzieci nawet jak to widzą to nie powinny innym o tym mówić wiesz....
a Julina ja bym nie powiedziała mama wiesz??
ja to dobrze(i próbuje skończyć temat)
a Julka mama a ty nie całujesz Piotra w siusiaka co??
ja no nie:-p
no to dobrze bo siusiaki są do sikania i sexu a nie do całowania no!!!!
no więc pilnujcie co by was dzieci nie przyłapały bo potem cała klasa wie i rodzice pewnie też:-D:-D:-D:-D:-D:-D
nie no pialam ze smiechu... :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Aniuta choćby tylko po bożemu w pozycji horyzontalnej to też bym nie chciała,zeby ktoś obcy wiediał...
Zapomniałam wam opowiedzieć........Klaudia ma Simsy troszke juz gra no i doszła do monmentu ,ze mozna robić dzieci ,albo bara- bara,no i któregoś razu woła nas i pokazuje jak simy robią bara-bara pod kołdrą.
Nie widać nic ,ale słychać odgłosy całowania i jak sie kołdra rusza:-D
Idę pewnego pieknego dnia z Ksawikiem z przedszkola ,a on do mnie:Mamo,a wy z tatą potraficie tak samo robić jak simsy pod kołdrą??
Mówie ,tak potrafimy -dusząc sie ze śmiechu
a Ksawier -to pokażecie mi w niedziele rano ,dobrze,:-D:-Dbo chciałbym zobaczyć:-D:-D:-D:-D:-D:-D
haha dobre :-D:-D:-D:-D:-D

Malinka, Madziula :-D:-D:-D:-D:-D:-D dobre:-D:-D:-D:-D:-D
Malinka opisz wrażenia jak spotkasz sie z mamą Wiki:-D:-D:-D:-D:-D:-D
A&E a moze po prostu teń środek jest skuteczny i niekoniecznie musi oznaczać astmę?

A&E najprawdopodobniej podejrzewają astme ,nasz lekarz też za każdym razem kiedy moje smarkaja,kaszla a nie gorączkują wyskakuje z jakimiś inhalacjami,szukaja innej przyczyny kaszlu,bo skoro tyle wcześniej leczenia nie przyniosło skutku ,prubuja od tej strony.Nie zaszkodzi pogadać i dowiedzieć sie dokładnie:tak:

A&E idz jeszcze raz do lekarza, może poprostu pomyślał, że ten lek będzie skuteczny i tyle. Wcale nie musi astmy oznaczać :tak: Tulam Cie mocno :sorry:
Dzieki dziewczyny i tez tak zrobie ze tam pojade bo sie chyba zamecze tym brakiem wiedzy:angry::angry:

reklama
Do góry