jak ja ci wspolczuje tych boli kochana oby jak najszybciej Cie opuscily no i trzymam kciuki zdrowia za Wiki
Hehehe, wczoraj sie pochwaliłam, że głowa mnei nie boli, to rozbolała rano, a poskarżyłam, że zawalone zatoki, to mi isę w nocy odetkały ( trochę, ale o niebo lepiej się czuję ).
A mała na chorą w ogóle nie wygląda, wczoraj od 18 do 19 zjadła 2 kawałki chlebka, 2 danonki ( mniejsze) i 3 banany, a o 20 zawołałą kaszkę! masakra, sama bym tyl enie zjadła! Ale ważne ze mam apetyt. Rano się obudził o 6 to dostała butle kaszki i zasnęła, o 7 się obudzoła to jej P zrobił kolejną butle ( bo nie wiedzial, że juz jedną wypila) i wstałą o 10 zarzadała kanapek!:-):-):-)
Kochana mi to sie w pale nie miesci co piszesz.Nie ubierze sie sam, masz mu ciuchy przygotowac

Kurde facet ma 30 lat a zachowuje sie jakby mial 3.
Moj ojciec to stray dziad jużi nadal o gacie woła mamę, no masakra!!! W życiu bym sobie na to nie pozwoliła, no sorry, ale tam też mu wszystko pokojówka szykowała???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anabuba ja pamętam z dzieciństwa taki rzutnik, i na slaydy było i na taśmy, uwielbiałąm to, ale ojciec kiedys " niechcący " rzucił tym o ścianę, hehe
Ale sprawdze w piwnicy mamy, czy jakies klisze nie zostały!
Pati zdjęcie świetne, rzeczywiście jak żona faraona, hehe, ale ładniusio, a z tym pieprzykiem to czy boli czy nie to leć do lekarza poważnie móię!!!!!!!!!!!!!
oj biedulko moja kochana
usciskalabym Cie,herbatke podala,ibdek zrobila...gdybys blizej mieszkala....
wiem wiem

Moja Helenka dostała ELMO w prezencie

A jak zobaczyłam cenę w sklepe to mi szczęka opadła
A z domino to koniecznie musisz zaległości nadrobić
Ja sobie zatoki odetkałam mascią

Panthe nose czy jakoś tak
dzieki kochana, ja kbedzie kasa, to kupie na zapas, hehe
MH czemu czterokołowy chciałas?
wogóle to ja zanim kupilam 3 kolowy to tez nie mialam zaufana a teraz nie chce juz innego niz 3 kolowy

bo jak sie kreci kolko to jedno- a jak ci sie zablokuje jedno w poprzek a drugie w durga strone to trzeba ruszac wózkiem na wszystkie strony w 4 kołowym
ale rzeciez kła przednie można zablokować, hhi, i nie będą skrętne:-)
Mi zawsze podobały sie 3 kołowce, ale nie maiłąm do nich zaufania, no ale nigdy takiego nie prowadziłam, wiec to było tak na oko.Jak ktoś nie wypróbuje to nie wie, czy to dla niego.
Luna" gotowych na wszystko" będzie 9 serii,na fox life dają 6 najnowsza serię
Wspólczuje tak zdupionego samopoczucia bidulko ,wygrzewaj sie ile mozesz ,a rybki śliczne
A to ci sąsiadka ,a co ona ,zasnęła w tej wannie
Luna włosy mi bardzo sciemniały ,ale od czego farby i rozjaśniacze
zreszta narazie nie mam kasy ,wiec jeszcze to potrwa
czyli u nas też tylko do 6 serii leciało tak? kurde, no sam ato ściągałam i za cholercię nie pamiętam która to była seria! Ech!
Moje włosięta tez bardzo ni ściemniały, chcialam wrócić do blondu, ale nei jedna fryzjerka mi powiedziała, że moje cebulki tego nie wytrzymaja najprawdopodobniej, więc dałam spokój, no i ponoć w brązie mi lepiej, ale ja tak tęsknie do tej starej/młodej siebie!

, chciala pomóc, no ale ja sama bym zawału dostała!
dobra ide sobie
zezralo mi transferu na 3dni bo szukalam jednej rzeczy na necie
A trzeba było napisać, to bym Ci poszukała, oszczedzaj go sobie ile możesz!
Ekstremalnie piekna babeczka rzucila studia i postanowila zostac bogata.
Dosc szybko znalazla sobie bogatego i napalonego siedemdziesieciopiecioletniego staruszka, planujac zerznac go na smierc
zaraz podczas nocy poslubnej.
Uroczystosci slubne i bankiet poszly doskonale, pomimo pólwiecznej róznicy wieku. Podczas pierwszej nocy miesiaca miodowego rozebrala sie i czekala rozkosznie w lózku az malzonek wyjdzie z lazienki. Kiedy sie pojawil, nie mial na sobie nic za wyjatkiem prezerwatywy skrywajacej 30 centymetrowa erekcje. Niósl ze soba zatyczki do uszu a na nosie mial klamre do bielizny.
Przestraszona ze cos jest nie tak, zapytala:
- A to po co ci te gadzety?!
Na to dziadek odpowiedzial:
- Sa dwie rzeczy, których nie moge zniesc. Kobiecego krzyku oraz smrodu palonej gumy!

No to ma przechlapane, a raczej przer,,,ne!
A teraz wam napiszę coś na temat sexu i jak to trzeba uważać co by dzieci nie dojrzały was w łóżku tudziez innym miejscu
wraca wczoraj Julina ze szkoły zjadła obiad gadamy i nagla mama wiesz a mama Wiktori całuje jej tate po siusiaku
ja e Julcia chyba coś Wiki się pomyliło
Julina nie mama Wiki nam dziś mówiła że szła do łazienki siku a jej tata siedział goły na stole w kuchni i stękał a mama klęczała goła i całowała go w siusiaka

ja wiesz Julka może jej się zdawało wiesz może mama Wiki musiała coś tacie pomóc i on sapał bo mu coś robiła no wiesz czasam ludzie spią nadzy i dlatego byli na golasa

Julina swoje mama Wiki to widziała i napewno mama nic mu innego nie robiła nie leczyła nie pomagała tylko całowała i lizała w siusiaka
no więc powiedziałam Julinie że wiesz dorośli czasami różne rzeczy robia a dzieci nawet jak to widzą to nie powinny innym o tym mówić wiesz....
a Julina ja bym nie powiedziała mama wiesz??
ja to dobrze(i próbuje skończyć temat)
a Julka mama a ty nie całujesz Piotra w siusiaka co??
ja no nie
no to dobrze bo siusiaki są do sikania i sexu a nie do całowania no!!!!
no więc pilnujcie co by was dzieci nie przyłapały bo potem cała klasa wie i rodzice pewnie też

No zdecydowanie nejlepsze dowcipy to nasze ( no bardziej Wasze) dzieciaki piszą!!!!!!!!!!!!!
Pati olej sprzatanie, leć się dotlenić!!!!!!!!! Korzystaj z piękne pogody!!!!!!!!
Własnie weszłam poczytać sobie co na świecie, a tu same boskie niusy
Leczył jajniki za pomocą stosunku seksualnego
Zmieńcie kształt parówek, są niebezpieczne dla dzieci
Nie wiadomo czy śmiac sie czy płakać
sam tytul do śmiechu, póżniej poczytam, hehe
Powiedzcie mi czy najlepiej sie rzuca palenie krotkim cieciem.Od teraz nie pale i juz ,czy ograniczac?.
kazdy ma swój sposób, ale wiwrz, mi to baaardzo proste robiłąm to setki razy!!!!!!!!
A poważnie, mój musi rzucić od razu cięciem, bo jak mówi, że zaczyna ograniczać to wiem, ż enici z tego będą. Ja za to musze powoli, bo syndrom odstawienia rzuca mną po ścianach.