reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
czesc kochane ja wczoraj sie pomyliłam z badania Beta HCG wyszlo mi ze mam stężenie 496.10 ale jak byłam na USG to jeszcze nie było nic widać i sie martwie pozdrawiam was cieplutko drogie panie :tak:

reklama
Witam i melduję, że żyję :-D:-D:-D

Mama to gdzie Ty kochana mieszkasz, że u Was znów zaczęło sypać:eek:
U nas pomalutku wiosna się robi:sorry:

Pozdrawiam wszystkie
EWCIA-WITAM CIE,TROCHE CIE U NAS NIE BYLO:tak: ja mieszkam 10-15 km pod Poznaniem i od nocy wciaz pada snieg i do teraz sypie,no szalu mozna dostac.mam tak zapadane auto,ze koloru nie widac a rono byl odsniezany jak zawozilam o 7.00 Zuze do przedszkola:eek:co u Ciebie???

EWCIA-WITAM CIE,TROCHE CIE U NAS NIE BYLO:tak: ja mieszkam 10-15 km pod Poznaniem i od nocy wciaz pada snieg i do teraz sypie,no szalu mozna dostac.mam tak zapadane auto,ze koloru nie widac a rono byl odsniezany jak zawozilam o 7.00 Zuze do przedszkola:eek:co u Ciebie???

Wow no to nie źle:szok::szok:
A u mnie nic ciekawego, wszystko po staremu. Miałam trochę problemów i dlatego nie zaglądałam na forum...

jesli chodzi o dzidzie to mnie tylko sklepik powstrzymuje musze go jeszcze rozbujac ale najpuxniej za 9 m-cy ruszam do boju i w sumie mi obojętnie kiedy się dzidzia urodzi nie chciała bym tylko w gródniu ani styczniu rodzić - bo wiem że to głupie ale mam wtedy renament - no co no mówiłam że nie jestem normalna:-)

Dzień dobry...
ale naskrobałyście... szok!!!

Maryla ja Cię doskonale rozumiem. Też planuje koleją ciążę w "odpowiednim" dla mojej pracy czasie. Nie mogę urodzić przed końcem marca, czyli przed bilansem :-D:-D:-D
Jak pisałam jestem księgową i nie jestem w stanie zostawić roboty w takim okresie, potem spokojnie może mnie ktoś zastąpić... do października, bo wtedy znów robi się plany budżetu na przyszły rok, ale to już nie takie absorbujące, mogłabym to robić w domu.

Poza tym gratuluję zacięcia do interesu. wiem ile to wymaga zachodu.

Gratuluję ciąży!!!

Mój mąż, jak czasem wychodzi wcześniej niż my, to też zawsze robi to tak "po cichu", że nas obudzi... albo komórka zadzwoni, albo mu wieszak upadnie-bo nie można sobie garnituru wieczorem wyciągnąć, albo musi się o coś pilnie zapytać...
ale to tylko faceci, czyli gorszy gatunek :-D:-D:-D:-D:-D
Miłego dzionka

czesc kochane ja wczoraj sie pomyliłam z badania Beta HCG wyszlo mi ze mam stężenie 496.10 ale jak byłam na USG to jeszcze nie było nic widać i sie martwie pozdrawiam was cieplutko drogie panie :tak:
pyzunia-tak czy tak-wynik wskazuje na 4-5 tydz.ciazy i napewno jek pojdziesz do ginek za tydzien lub poltora to zobaczysz to czego tak pragniesz:tak:wynik betki jest najpewniejszy wiec jestes na 100% w ciazy,ale musisz troszke poczekac,zeby byla widoczna na usg-to jeszcze bardzo malutka fasolinka,ale napewno jest i z calego serca WAM GRATULUJE- tez wyczekalam swoje i wiem jak sie cieszysz. i nie martw sie,wszystko jest dobrze-tylko trzeba czasu.sciskam Cie.poglaszcz sie po brzuszku i przeslij nam ciazowe fluidki bo my tu niedlugo zaczynamy!!!!

AGNIESZKA-spokojnej nocy i do napisania:tak: AGUS KULA-u Ciebie tez nipewnosc:-D???no to mamy juz trzy kobietki- Ty,Aga i MAMA99-no ciekawe ktora bedzie mamusia po raz 2 w 2010;-):laugh2: PYSIA888-a Ty jeszcze troche i tez rozpoczniesz a potem bedziesz pisala czy sa jakies sposoby na mdlosci:-D:-);-)doczekasz sie kochana choc wiem jak ciezko jest wytrzymac jak juz sie chce:tak:ja tez juz nogami przebieram,zeby byl juz czerwiec.

witam no myślę że się udało bo bolą i nadal mam problem z jajnikiem , szok . mój organizm jest jakiś dziwny ,a może płata wiosenne figle , no a co do mdłości ja nie miałam w pierwszej ciąży , czułam sie super .

u mnie też sypie ale tak jakby razem z deszczem , nie wychodziłam bo mężulek ma dziś wolne i zawiózł małą do szkoły . ten mój leniuszek mały ma dwa kroki do szkoły i tak nieraz narzeka na pogodę . :tak:

moj maz jak juz nie moze spac rano to mnie budzi jak ja jeszcze bym sobie z checią pospała jak ja tego nie lubie szok juz sie na niego wydarłam raz bo skoro on nie moze spac to nie znaczy ze musi mnie budzić i tak jest prawie codziennie:no:

moj maz jak juz nie moze spac rano to mnie budzi jak ja jeszcze bym sobie z checią pospała jak ja tego nie lubie szok juz sie na niego wydarłam raz bo skoro on nie moze spac to nie znaczy ze musi mnie budzić i tak jest prawie codziennie:no:

u mnie jest odwrotnie to ja spać nie mogę z rana i mojego można wynieść z łóżkiem :-):-)

POLA-mojemu tez dzi wieszak spadl...:tak:masakra czasem z tymi chlopami;-) MAMA99- trzymam kciuki w takim razie i jestem dobrej mysli.to nie dzwigaj teraz zeby tam sie wszystko dobrze zawiazalo i za 2 tyg.mozesz robic tescik:tak:ale jesli bedzie pozytywny to nie zostawisz nas????:sorry:bo raczej bedziesz miala termin na koniec 2010...zostaniesz z nami??

Wow no to nie źle:szok::szok:
A u mnie nic ciekawego, wszystko po staremu. Miałam trochę problemów i dlatego nie zaglądałam na forum...
EWCIA-ale juz problemy rozwianane :sorry:
PYZUNIA-z tymi facetami to czasem szkoda gadac a teraz jak jestes w ciazy to zobaczysz bedziesz mogla spac i spac:tak::-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
oj kobietki ja tylko z obiawów mam narazie to ze ciągle bym spała a tak to nic ostatni moja siostra smiała sie z moim męzem ze mnie ze spie 22 godz na dobe ale ja jak sie nie przespie w dzien to chodze jak zaćmiona wiec musze pospać czy to cos dziwnego :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry