AniaSm
Fanka BB :)
ostatnia fotka jest po prostu fantastyczna 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malpy jedne....to ja wam fotki, a wy ,ze my obzartuchy....Kasia zobacz jaką wyżerkę sobie zafundowały, a pozniej marudzą że grubeobżartuchy jedne
W jasnych włosach to pewnie Klaudzia, a te brązowe ??to kto
po 21 na pogaduszki wejdzcie w miare mozliwosci ( chat) wszystko chcemy wiedziec, bo wscipskie i ciekawskie jestesmy jak było![]()
potwierdzam, spotkanie bardzo fajne.....mala tylko zaczela mi w drodze powrotnej plakac...ale jakies 10 km od domu, wiec nie tak najgorzej.... zalaczam fotki....tak sie wlsanie zorientowalam,ze banany nigdzie nie mam....
przeciez ladna fotka...ale jak chcesz moge usunac......Katrenki za to zdjecie to naprawde w dooopsko powinnas dostacapropo nie wiedzialam ze taki pulpet ze mnie
![]()
tzn ze nadwage mam to owszem ale ze az tak....
![]()
dziewczyny wy poprostu nam zazdroscicie tej wyzerki,,,, te zrolowane cos bardzoooo dobre ale jak mi pyszczycho wypalilo to nie moglam mowic- takie ostre hehehe
a dzieciaki za kare na koniec w kacie sie nie zmiescily![]()
przeciez ladna fotka...ale jak chcesz moge usunac......
a nadwage to ty chyba w glowie masz gluptasie....![]()
no co ty...wrzucilam, bo pomyslalam, ze ladnie wygladasz.....jaki paczek....wygladam na tych zdjeciach jak duzy paczek... masakra hehe![]()
a ja na pączka ale nawet tego nie mogę:-(przez Was mam ochote na jakas dobra salatke![]()
Sołacz powiadasz, czerwonografitowy bebecar to ja (czesto z bokserem), bywam pomiedzy 11.30 a 13.00
robie kolko dookola jeziora, do placu zabaw i wracam na jeżyce
![]()