reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
jasne:-D juz wrzucam tam gdzie trzeba;-)
A ja dziś świetuje ostatni dzien wolnosci i wysyłam męża po piwko i soczek:zawstydzona/y:

Tygrysku- baaardzo dziękuję za kurcacka :tak::-D:-D:-D, napewno zrobię :tak:, ale Ty wcześniej daj cynk jaki Tobie wyszedł :zawstydzona/y::sorry::rofl2::-D

P.s. ja też wysłałam niemęża po pifo :-D:-D:-D, ale my nic nie świętujemy :zawstydzona/y::-D:-D

Kajaczku WITAJ, i zaglądaj częściej :wściekła/y::wściekła/y:, praca Cię nie usprawiedliwia :no::crazy::-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Bliźniaki Twoje chłopaki mieli komunie, napisz mi kochana jak możesz co si,e daje na komunie :sorry:. Ja jestem chrzestną .
Chłopcy dostali głównie pieniądze, dostali też rowery i od moich rodziców taki zestaw do auta małe telewizorki + dvd. To zależy na co kogo stać, bo od jednego chrzesnego dostał aż 1000 zł (byłam w szoku), a od chrzesnej 100 zł, więc rozrzut jest duży. Wiem, że niektórzy dają telefony komórkowe, ale według mnie fajnym prezentem jest jakieś ładne wydanie Biblii.

Przed chwileczką zauwałyłam ze Mati ma górną szóstkę (juz dużą około dwutygodniową ) i dolną - stuka :szok::szok::szok::szok:

nie jestes sama....z tego co mi sie wydaje to Alex ma juz chyba komplet:szok::szok::szok:
Ale uzębieni Ci Wasi panowie:-D:szok::-D

jasne:-D juz wrzucam tam gdzie trzeba;-)
A ja dziś świetuje ostatni dzien wolnosci i wysyłam męża po piwko i soczek:zawstydzona/y:
Miłego świętowania. oniecznie zamelduj jutro jak tam pierwszy dzień w pracy, czy nie rwiesz włosów z tesknoty za Fifkiem

Do góry