tygrysek82
Fanka BB :)
jasneJeśli tak, to swego czasu duuużo ją oglądałam, ale ja nie o tym... czy mogę przepisik na te udka
![]()

A ja dziś świetuje ostatni dzien wolnosci i wysyłam męża po piwko i soczek

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jasneJeśli tak, to swego czasu duuużo ją oglądałam, ale ja nie o tym... czy mogę przepisik na te udka
![]()
jasnejuz wrzucam tam gdzie trzeba;-)
A ja dziś świetuje ostatni dzien wolnosci i wysyłam męża po piwko i soczek![]()
mnie juz wyszedłTygrysku- baaardzo dziękuję za kurcacka, napewno zrobię
, ale Ty wcześniej daj cynk jaki Tobie wyszedł
![]()
mnie juz wyszedłmiałam na obiadek i był przepyszny!!!
![]()
Kaja przyszła. Świętujemy?
ja juz mamJa z Tygryskiem już czekamy aż mężowie piwko przyniosą ;-)
Kaju !! to na Twoją cześć !!!;-):-):-)![]()
Twoje zdrówko !!
Chłopcy dostali głównie pieniądze, dostali też rowery i od moich rodziców taki zestaw do auta małe telewizorki + dvd. To zależy na co kogo stać, bo od jednego chrzesnego dostał aż 1000 zł (byłam w szoku), a od chrzesnej 100 zł, więc rozrzut jest duży. Wiem, że niektórzy dają telefony komórkowe, ale według mnie fajnym prezentem jest jakieś ładne wydanie Biblii.Bliźniaki Twoje chłopaki mieli komunie, napisz mi kochana jak możesz co si,e daje na komunie. Ja jestem chrzestną .
Przed chwileczką zauwałyłam ze Mati ma górną szóstkę (juz dużą około dwutygodniową ) i dolną - stuka![]()
Ale uzębieni Ci Wasi panowienie jestes sama....z tego co mi sie wydaje to Alex ma juz chyba komplet![]()
Miłego świętowania. oniecznie zamelduj jutro jak tam pierwszy dzień w pracy, czy nie rwiesz włosów z tesknoty za Fifkiemjasnejuz wrzucam tam gdzie trzeba;-)
A ja dziś świetuje ostatni dzien wolnosci i wysyłam męża po piwko i soczek![]()