Witam i ja
Rano mąż wrócił z pracy no i do cholery pochorował sie na caego gardło zawalone nos taż no i gorączka a do lekarza nie pójdzie.....masakra
Dałam mu tablety i zrobilam inhalacje przynajmniej mu nos o i moze swobodnie oddychć.......
A ja tak jak wczoraj nocka nie przespana cholernie se denerwuje ale zaraz ide włosy myć i bede sie zbierac na to USG.........boże dziewczyny jak ja sie cholernie boje tego c moge uslyszec , ae musze pojechc bo inaczej zwariuje.............jak wróce to wam napisze bez wzgledu czy beda dobre czy zle wiadomości...........
Na wrzesien to wcześniej człowiek sie wykonczy ..rozumiem miesiąc bo u mnie tez tak jest ale tyleeeeeeee masakra..........
No to mała bedzie zadowolona i problem z rowerkiem rozwiązany
No pore toś sobie wybrala ..........chyba nie pospałs za dużo..........
O kurcze , faktycznie nie dobrze tez bym sie wkurzyła, moze znajdziesz jeszcze gdziesw poblizu jakaies fajne przedszkole...........
Fajnie pomalowane ja mam podobnie w kuchni tylko ze kolor mam wrzosowa doline .........tez sufit i kąty mam bialą a reszta kolorem
Rano mąż wrócił z pracy no i do cholery pochorował sie na caego gardło zawalone nos taż no i gorączka a do lekarza nie pójdzie.....masakra
Dałam mu tablety i zrobilam inhalacje przynajmniej mu nos o i moze swobodnie oddychć.......
A ja tak jak wczoraj nocka nie przespana cholernie se denerwuje ale zaraz ide włosy myć i bede sie zbierac na to USG.........boże dziewczyny jak ja sie cholernie boje tego c moge uslyszec , ae musze pojechc bo inaczej zwariuje.............jak wróce to wam napisze bez wzgledu czy beda dobre czy zle wiadomości...........
Kurcze normalnie jestem wkurzona. Nie mogę dostać się do ginekologa :-(
Zapisy jak na audiencję u papieża.
To jest totalna paranoja. Dali mi termin na wrzesień :-( bo nie jestem ciężarną...
Na wrzesien to wcześniej człowiek sie wykonczy ..rozumiem miesiąc bo u mnie tez tak jest ale tyleeeeeeee masakra..........
witam Was :-):-):-)
Oliwka dzis zybciutko usnęła,przeczytałąm jej bajeczkę,już sama się codziennie domaga i usneła bez żadnego marudzenia.
Wszystkiego Najlepszego dla Helenki.buzieczki
agunia Wszystkiego najlepszego dla męża
jutro m jedzie po rowerek dla Oliwki,bierze ją ze sobą.
znależliśmy sklep w którym zrobili promocję Hello Kitty ale się cieszę z 500zł na 319złi dzwoniliśmy do tego sklepu zrobiliśmy rezerwację i zostawią anm do jutra.
także rowerek jest już praktycznie nasz.Oliwka się już nie może doczekać.
a jak pakowąłm dziś ten stary rowerek to skubana nie chciał go oddać![]()
No to mała bedzie zadowolona i problem z rowerkiem rozwiązany
Wpadam na forum o nie ludzkiej porze.
Dziewczynki mamy na forum technologa żywienia?
Potrzebuję informacji w zakresie zdrowej ekologicznej żywności i żywności zmienionej genetycznie
chyba czas się położyć spać ,bo o 6.30 pobudka.
Dobrej nocki.![]()
No pore toś sobie wybrala ..........chyba nie pospałs za dużo..........
Ni ebędę przeklinać, więc zostaje mi tylko popłakać. Od 1 marca były zapisy do Stokrotki-najlepsze przedszkole w mieście, w dodatku pod nosem . Fajnie kuźwa, że podali ta info, bo jak zadzwoniłma przed chwilką to się dowiedzialam, ze nie mam juz miejsc!!!!! Jestem załamana, całą reszta to G. nawet nie wiem, do jakiego teraz uderzyć. Cholera jasne, gadybym obudziła się w poniedziałek była by przyjeta, bo kolejnść zgłoszen sie liczyla, a nie inne głupoty.
O kurcze , faktycznie nie dobrze tez bym sie wkurzyła, moze znajdziesz jeszcze gdziesw poblizu jakaies fajne przedszkole...........
Witam na początku wstawiam fotki pokoju
Fajnie pomalowane ja mam podobnie w kuchni tylko ze kolor mam wrzosowa doline .........tez sufit i kąty mam bialą a reszta kolorem