reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam i ja

Rano mąż wrócił z pracy no i do cholery pochorował sie na caego gardło zawalone nos taż no i gorączka a do lekarza nie pójdzie.....masakra

Dałam mu tablety i zrobilam inhalacje przynajmniej mu nos o i moze swobodnie oddychć.......

A ja tak jak wczoraj nocka nie przespana cholernie se denerwuje ale zaraz ide włosy myć i bede sie zbierac na to USG.........boże dziewczyny jak ja sie cholernie boje tego c moge uslyszec , ae musze pojechc bo inaczej zwariuje.............jak wróce to wam napisze bez wzgledu czy beda dobre czy zle wiadomości...........

Kurcze normalnie jestem wkurzona. Nie mogę dostać się do ginekologa :-(
Zapisy jak na audiencję u papieża.
To jest totalna paranoja. Dali mi termin na wrzesień :-( bo nie jestem ciężarną...

Na wrzesien to wcześniej człowiek sie wykonczy ..rozumiem miesiąc bo u mnie tez tak jest ale tyleeeeeeee masakra..........

witam Was :-):-):-)

Oliwka dzis zybciutko usnęła,przeczytałąm jej bajeczkę,już sama się codziennie domaga i usneła bez żadnego marudzenia.

Wszystkiego Najlepszego dla Helenki.buzieczki:tak::tak::tak::tak:

agunia Wszystkiego najlepszego dla męża

jutro m jedzie po rowerek dla Oliwki,bierze ją ze sobą.

znależliśmy sklep w którym zrobili promocję Hello Kitty ale się cieszę z 500zł na 319zł :tak::tak::tak::tak::tak: i dzwoniliśmy do tego sklepu zrobiliśmy rezerwację i zostawią anm do jutra.
także rowerek jest już praktycznie nasz.Oliwka się już nie może doczekać.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

a jak pakowąłm dziś ten stary rowerek to skubana nie chciał go oddać :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No to mała bedzie zadowolona i problem z rowerkiem rozwiązany

Wpadam na forum o nie ludzkiej porze.:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczynki mamy na forum technologa żywienia?:szok::sorry2::sorry2:
Potrzebuję informacji w zakresie zdrowej ekologicznej żywności i żywności zmienionej genetycznie:baffled:
chyba czas się położyć spać ,bo o 6.30 pobudka.:-D:-D:-D:-D
Dobrej nocki.:tak:

No pore toś sobie wybrala ..........chyba nie pospałs za dużo..........

Ni ebędę przeklinać, więc zostaje mi tylko popłakać. Od 1 marca były zapisy do Stokrotki-najlepsze przedszkole w mieście, w dodatku pod nosem . Fajnie kuźwa, że podali ta info, bo jak zadzwoniłma przed chwilką to się dowiedzialam, ze nie mam juz miejsc!!!!! Jestem załamana, całą reszta to G. nawet nie wiem, do jakiego teraz uderzyć. Cholera jasne, gadybym obudziła się w poniedziałek była by przyjeta, bo kolejnść zgłoszen sie liczyla, a nie inne głupoty.

O kurcze , faktycznie nie dobrze tez bym sie wkurzyła, moze znajdziesz jeszcze gdziesw poblizu jakaies fajne przedszkole...........

Witam na początku wstawiam fotki pokoju

Fajnie pomalowane ja mam podobnie w kuchni tylko ze kolor mam wrzosowa doline .........tez sufit i kąty mam bialą a reszta kolorem

reklama
witam :crazy: wzięlam sie za porządki to znaczy chcialam poprasowac ale Zuzia wszystko co nie chcialo jej sie schowac powrzucała w kąt i teraz góra róznych rzeczy a wogole u dziewczyn taki bałagan ze szok :szok::szok::szok: nie wiem od czego zacząc :-(straciłam ochote na sprżatanie :dry: jeden dzien wolnego zamiast odpoczywac a szkoda gadac :no: za miesiąc świeta a mam tyle rzeczy w domu nieporobionych zaniedbałam wiele spraw leń sie wkradł :szok: :zawstydzona/y:

ide moze choc poprasuje i ogarne co sie da no i rosołek musze nastawic bo Gabi od niedzieli nie chce jesc moze na rosołek sie skusi :baffled: na razie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lunka to super, że zaczynasz kurację:tak: France trzeba wyleczyć w końcu no.. no i jeszcze masz pomoc..super!
Joasiu wdech....wydech....wdech......wydech.....;-)
Malina ani tak nawet nie myśl, że coś ta szefowa kombinuje...no proszę Cie!! Ale pindy z tej Twojej pracy no..katastrofa
Madziula wiesz zazdoszczę Ci chęci na siłkę! Serio! Tenis:rofl2: matko dla mnei czarna magia:-D
Mały poszedł wcześniej spać a ja mam obiadek z wczoraj to w końcu mogę sobie u Was posiedzieć!! jak ktos tu jeszcze jest......
słoneczko tak ładnie świeci że juz jesteśmy po spacerku, mały patykami malował obrazki na piasku i grzeczny był..on dostaje tylko spazmy jak mama siada przed kompem...cholera..
Po obiadku zmywam się zapłacić za to ubezpieczenie! No i nasz budżet zostanie pożądnie nadszarpnięty bo ja nie mam zniżek!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
To super daj znać jak tam u ciebie , tez bym chciała miec takie nastawienie ale w moim przypadku to ciężko:-:)-:)-( gdyz akurat mam tygodnie gdzie dwe ciąże juz mi przestały sie rozwijać :-:)-(wiec chyba rozumiesz dlaczego jestem w goracej wodzie kąpana.............

Malinka ty to potrafisz poprawic humor;-);-);-)chciałabym tak jak piszesz:-):-):-)
musisz kochana byc dobrej mysli a jeśli mowa o łzach to tylko tych szczęśliwych:tak::tak::tak::tak::tak: wszystko bedzie dobrze jestem tego pewna:tak::tak::tak::tak:
Wpadam na forum o nie ludzkiej porze.:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczynki mamy na forum technologa żywienia?:szok::sorry2::sorry2:
Potrzebuję informacji w zakresie zdrowej ekologicznej żywności i żywności zmienionej genetycznie:baffled:
chyba czas się położyć spać ,bo o 6.30 pobudka.:-D:-D:-D:-D
Dobrej nocki.:tak:
mo m jest tech tech zywienia ale watpie zeby mogl cos pomoc bo pracuje w kamieniarstwie:sorry2::sorry2::rofl2::rofl2::rofl2:

Wiecie co ostatnio mam strasznego lenia,moze to przesilenie,nie wiem ,ale nawet pisać mi sie na bb zbyt nie chce,taka rozmemłana jestem jakaś ,jedyna odskocznia to wieczorny sport na siłce czy aerobicu,nie wiem ,,,,a ta dzisiejsza pogoda to rtylko mnie dobiła:szok::baffled:
widze baaaardzo aktywna mama podziel sie troszke ta energia bo mi jej calkowicie brak:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D
witam :crazy: wzięlam sie za porządki to znaczy chcialam poprasowac ale Zuzia wszystko co nie chcialo jej sie schowac powrzucała w kąt i teraz góra róznych rzeczy a wogole u dziewczyn taki bałagan ze szok :szok::szok::szok: nie wiem od czego zacząc :-(straciłam ochote na sprżatanie :dry: jeden dzien wolnego zamiast odpoczywac a szkoda gadac :no: za miesiąc świeta a mam tyle rzeczy w domu nieporobionych zaniedbałam wiele spraw leń sie wkradł :szok: :zawstydzona/y:
:-D
nie jestes sama, ja jestem daleko w polu a checi mi zadne nie przychodza:no::no::no::no:

witam was jestem juz wczraj nie wpadlam bo wieczorem tesciowa dzwonila na skype i m siedzial a ze za darmo to prawie god rozmawiali zreszta taka jakas bylam ze nawet nadrabiac nie mialam sily:no::no::no:

a oto nasze male cos, na nast usg bedze wiadomo juz kto to sie gniezdzi:tak::tak::tak:
Obraz%20012[1]..jpg
mam uż 4,5 cm i 11 i pół tyg:tak::tak::tak::tak:
a termin coraz blizszy zarka urodzin:tak::tak::tak::tak:
ciekawe czy uda mi sie wstrzelic;-);-);-);-)
badal mnie chyba z 5 min nie mogl znalezc faldu tego na karku ale w koncu znalazl nt wynosi 1,2 nie wiem czy to dobrze ale chyba tak:tak::tak::tak::tak:
tylko skierowanie na badania morf, mocz i PTA, bo slaba jestem jak nie wiem co:no::no:

Madziula rozmowy z moją szefową do łatwych nie należą:baffled:tzn ja zadzwonię ona powie że skoro nic mi nie mówiła to przecież nic się nie zmienia a to jej decyzja po co i dlaczego jest dodatkowa pani:confused:a np przy płaceniu pensji powie mi pani już dziękujemy:wściekła/y: no taki typ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja jej nie wierzę w ani jedno słowo:no: już tyle razy co innego mówiła a co innego robiła:baffled: przykłady mozna by mnożyć...pierwszy z brzegu jak mnie przyjeła do pracy obmierzyła bo fartuszek w barwach casto musi mi uszyc u krawcowej a narazie dała taki po kimś poplamiony w domestosie:baffled:pomijam fakt ze był brudny przepocony i pierwszy dzień go nie założyłam bo sie brzydziłam tylko wziełam do domu wyprałam pozszywałam i co??????????no nadal się szyje a minęło już 8 m-cy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: albo od październik podnoszę pani pensję o 100 zł ja super i co nie podniosła na pytanie przy pensji że miało być więcej najpierw zaczęła kręcić że no tak ...ale...bo...a za chwilę w żywe oczy się wyparła że ona mi coś obiecywała:baffled::baffled::baffled::baffled: w listopadzie casto miało 10-latkę cyszczenie doczyszczanie sprzątanie po malarzach nadgodziny:baffled: miało być extra dopłacone i co nic!!!!!pytania do niej mówienie że obiecała itp...odwróciła kota ogonem i tyle było...ja nic nie wywalczę bo nie mam żadnej umowy.... ech życie...dzwonił mój Piotr mówi że chyba sprawa jest przesądzona że wywiedział się kanałami od mojego kumpla że ja raczej w odstawkę a one zostają....a czemu mi nikt nic nie mów???????????????a gdzie w tym wszystkim ja???????????kogo to obchodzi!!!!!!!!!!!!!1 Gosia bredni na wymyślała żeby osiągnąć swój cel do tego dołożyła jai to ze mnie nie wygodny współpracownik bo zamieniac się ze mną nie można bo tylko jedna zmiana bo jak chciał kiedyś wcześniej wyjśc to nie mogła bo ja nie przyjdę na 15 bo dzieci.....no i myślę że klamka to juz zapadła:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Iwcik będzie dobrze:tak::tak::tak::tak::tak::tak: zdrówka dla męża a on no typowy chłop do lekarza nie pójdzie przecież przejdzie!!!!! daj mu 3 razy dziennie po 5 rutinoskorbinów i przejdzie to jest niezawodna metoda mojej pani doktor można to stosoawać przez 2 dni ale pomaga:tak:
Natalineczka śliczna fasolka i duża już!!!!!! gratuluję:-)
Kerna to was pociągnie to ubezpieczenie :-( dobrze że się zorientowałaś teraz a nie nie daj boże przy okazji jakiejś stłuczki!!!!!

Ostatnia edycja:
Natalieczka, fałd musi mieć mniej niż 2 mm, więc jest ok :tak:

Malinka, tulam cię mocno :-:)sorry2: Współczuję bardzo tej sytuacji, szkoda, że ludziska nie rozumieją, że wystarczyła by odrobina szczerość a innym żyło by się lepiej :sorry2:

A mnie strasznie martwi samopoczucie Helenki, doła mam przez to okropnego :no:

Ostatnia edycja:
kochana naprawde wspolczuje z ta praca nie ma to jak lojalni pracodawcy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ku.... jego mac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i jeszcze zbywaja do samego konca, bo jakbys "nie daj boze" sie dowiedziala to penie na chorobowe bys poszla, :angry::angry::angry::angry:
nosz kur slow mi brak

Witam! Zuza teraz wstaje przed 7:-(I drzemkę robi sobie juz przed 11:-(U nas sypie śnieg:wściekła/y:I do tego wiatr:wściekła/y:Obiad podszykowany tylko wstawię. dzisiaj żołądki w sosie i ziemniaczki. Mysle nad prezetem dla Szwagra jutro ma imieniny. Chciałam mu wode toalet. kupić ale żonka mu kupuje:baffled:
Nie wiem może pasek?
Poczytam zaraz ale chyba Zuza się obudziła:angry:

Madziula rozmowy z moją szefową do łatwych nie należą:baffled:tzn ja zadzwonię ona powie że skoro nic mi nie mówiła to przecież nic się nie zmienia a to jej decyzja po co i dlaczego jest dodatkowa pani:confused:a np przy płaceniu pensji powie mi pani już dziękujemy:wściekła/y: no taki typ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ja jej nie wierzę w ani jedno słowo:no: już tyle razy co innego mówiła a co innego robiła:baffled: przykłady mozna by mnożyć...pierwszy z brzegu jak mnie przyjeła do pracy obmierzyła bo fartuszek w barwach casto musi mi uszyc u krawcowej a narazie dała taki po kimś poplamiony w domestosie:baffled:pomijam fakt ze był brudny przepocony i pierwszy dzień go nie założyłam bo sie brzydziłam tylko wziełam do domu wyprałam pozszywałam i co??????????no nadal się szyje a minęło już 8 m-cy:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: albo od październik podnoszę pani pensję o 100 zł ja super i co nie podniosła na pytanie przy pensji że miało być więcej najpierw zaczęła kręcić że no tak ...ale...bo...a za chwilę w żywe oczy się wyparła że ona mi coś obiecywała:baffled::baffled::baffled::baffled: w listopadzie casto miało 10-latkę cyszczenie doczyszczanie sprzątanie po malarzach nadgodziny:baffled: miało być extra dopłacone i co nic!!!!!pytania do niej mówienie że obiecała itp...odwróciła kota ogonem i tyle było...ja nic nie wywalczę bo nie mam żadnej umowy.... ech życie...dzwonił mój Piotr mówi że chyba sprawa jest przesądzona że wywiedział się kanałami od mojego kumpla że ja raczej w odstawkę a one zostają....a czemu mi nikt nic nie mów???????????????a gdzie w tym wszystkim ja???????????kogo to obchodzi!!!!!!!!!!!!!1 Gosia bredni na wymyślała żeby osiągnąć swój cel do tego dołożyła jai to ze mnie nie wygodny współpracownik bo zamieniac się ze mną nie można bo tylko jedna zmiana bo jak chciał kiedyś wcześniej wyjśc to nie mogła bo ja nie przyjdę na 15 bo dzieci.....no i myślę że klamka to juz zapadła:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Iwcik będzie dobrze:tak::tak::tak::tak::tak::tak: zdrówka dla męża a on no typowy chłop do lekarza nie pójdzie przecież przejdzie!!!!! daj mu 3 razy dziennie po 5 rutinoskorbinów i przejdzie to jest niezawodna metoda mojej pani doktor można to stosoawać przez 2 dni ale pomaga:tak:
Natalineczka śliczna fasolka i duża już!!!!!! gratuluję:-)
Kerna to was pociągnie to ubezpieczenie :-( dobrze że się zorientowałaś teraz a nie nie daj boże przy okazji jakiejś stłuczki!!!!!

MALINKA współczuję bo wiem ze nie fajnie sie pracuje jak nad toba cos wisi ,ja nie wytrzymalabym takiej sytuacji i poszłabym do tej twojej szefowej i powiedzialjej ze z ludzmi trzeba zyc i jak nie umie zarzadzac grupa ludzi ani z nimi rozmawiac to zadna z niej szefowa franca jedna

szkoda ze nie masz zadnej umowy wtedy łatwiej byłoby sie bić o swoje :-( przytulam Cie mocno i trzymam kciuki zeby wszystko Ci sie ulozylo

Ostatnia edycja:
reklama
natalineczka fałd jest idealny;-) ja mam dziś usg i stresa mam jak cholera. Kciuki po prosze;-)
Malinka ja już się wypowiadać nie będę bo same gwiazdki tylko wyskocza...no masakra jakas:no: co za ludzie:no: ale trzymam kciuki, moż eto jednak złe przeczucie..obys się mysliła tym razem wróżko:tak::tak:
MH co jest z Helenką:confused::confused::confused:
a z ubezpieczeniem auta to masakra....teraz mamy wyliczone wydatki bo nie wiadomo kiedy M dostanie wypłate za pracę w tej Łodzi..może w kwietniu nawet!! Kasy nie ma i 600zł trzeba skądś wziąść:no: chyba se skoczę pod latarnie....:sorry2::sorry2:

Do góry