reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ale macie dziś produkcje :szok:
My po spacerku i nawet zupka ugotowana :tak: SercaDwa widzę, że już szkołe dostałaś to dokładać nie będę :tak:wyśpij się kobieto i szanuj siebie.
Ja też rady Tracy dzielę przez 5 :-D Nadal czytam, pisać miałam ale się nei mogę zorganizować ale na pewno nie czekam z zegarkiem na karmienie. Daję jak trzeba - odczytuje :-D, że Tymek chce cyca i już.

reklama
Taka produkcja, że tylko się witam. Odpisze nielicznym. Z góry resztę dziewczyn przepraszam. Nie mam kompletnie czasu.

Produkcja nadzwyczajna... chyba dzidzie zbyt grzeczne sa :-D Przynajmniej co u nie których. ;-):-p

kubiaczka - w jakim wiązaniu chusty byłaś z małym na spacerze? kołyska czy podwójny krzyż?

chustowe dziewczyny - czy podwójny krzyż dla naszych maleństw jest bezpieczny czy nie? Bo czytałam w necie że tak, a na instrukcji mojej chusty to wiązanie jest dla dzieci od 4 miesiąca zycia..
A co masz na myśli mówiąc podwójny krzyż. Bo w mojej chuście nie ma instrukcji. Ja go zawiązałam, tak jak pokazali mi w klubie kangura. Zachustowałam go w żabkę tak jak tu Chusty Elastyczne w dziale Produkty (strona informacyjna Polekont) na stronie 3.

Kubiaczka, pewnie, że możesz na dłuzej. Tylko nie za długo, bo takim dzieciom kręgosłup siada po dłuższych wyprawach - chyba że zmienisz sobie pozycję. Co do ubierania - pamiętaj, że chusta grzeje też, do tego ciepło Twojego ciała. My mamy nosidełko i też widzę, że mała się grzeje, a zakładam jej body, bluzeczkę bawałnianą, spodnie i kurteczkę - taka wiosenną. Zawsze sprawdzaj karczek, to będziesz wiedziała, czy za ciepło czy nie.
Na pewno będę na razie stopniowo zwiększać czas, bo to i tak chodzi o spacery z psem. Z wózkiem na spacer z psem się nie wyjdzie jednak.

Na pewno będę na razie stopniowo zwiększać czas, bo to i tak chodzi o spacery z psem. Z wózkiem na spacer z psem się nie wyjdzie jednak.

Wyjdzie się, tylko Ty masz z tego co pamiętam jeszcze małego psiaczka, to też inaczej. Nasza o dziwo grzecznie chodzi koło wózka. Tylko ja biorę psa na dłuższy spacer z wózkiem, a jak trzeba wylecieć z psem tylko na 5 minut to u nas się nosidełko sprawdza i nie ma sensu wtedy pakować się z wózkiem.

M dziś znowu ma nadgodziny, plusem będzie dodatkowa kaska, ale minusem to, że znowu cały dzień sama. Ale póki co Mysza śpi, więc choć tyle tego dobrego. Idę prasować :-)

Pasibrzuch, a masz duzo do prasowania? Chetnie Ci podrzuce to i owo... :-p

A moja mala od rana nie spi. Nie licze krotkiej drzemki w nosidle, kiedy wyszlam na poczte.

Witam! Produkcja jak za dawnych dobrych czasów.:szok: Moje dziecko nadal kicha i pokasłuje, chyba pójdę osłuchać :no:Miłego popołudnia. Poczytałam, ale nie mam natchnienia żeby odpisać:zawstydzona/y::-(

Dziewczyny jutro odbieramy klucze:-D:-D:-Dcoprawda strasznie drogie to mieszkanie bo 800zł plus opłaty ,ale widocznie tyle jest wart spokój,mielismy robi u tesciowej ,ale za duzo czasu by to zajeło ,a ja bym sie z matka nerwowo wykonczyła:dry::sorry2::sorry2:

No to dziś odpuściłam sobie..nawet spacer.Może pośpię w tym czasie.Mam wyrzuty sumienia oczywiście bo tak jak wszystkie piszecie słoneczko piekne dzisiaj.Ale jutro tez jest dzień...Dziś nie mam ochoty się spinać.
Odnośnie karmienia-ja tez karmię na żądanie.Uważam ,że dziecko najlepiej wie kiedy i czego potrzebuje.Po za tym nie zapominajmy ,że w piersiah mamy nie tylko jedzonko ale i picie więc nawet jak chce cycunia pół godziny po jedzeniu to grzecznie wyciągam;-)

no tak...ja tez tak robie...ale w zasadzie jaką mamy pewnosćć że Ono chce cycusia a nie np o co innego mu chodzi?! własnie skończyłam czytać T.Hogg i mam wiele watpliwości teraz przez to... może niepotrzebbie ładuje nieraz cycusia Amelci do buzi, może ona czegoś innego oczekuje?

Pasibrzuch a jakie to sa szpotawe stópki bo niemam pojęcia?

Macy my mamy równe dzieci leci im 9 tydzień wię może to kolejny skok? bo ponoć między 8-9 tyg jest kolejny skok rozwojowy :) moja mała by tylko jadła ! i do tego nie robi za częśto kupki czyli wszystko wchania w siebie więc może tym spowodowane jest zmienione zachowanie cio?

Sylwia gratuluje nowego mieszkanka !!! a powiem Ci ze coenow to nie dużo , nie wiem gdzie mieszkasz dokładnie ale w Poznaniu 1500 zł za mieszkanie to dobra cena - a 800 to by jak świerze bułeczki szło !!! :tak:

Moja Mała Żaba śpi już godzine w łóżeczku także sukces - byle za długo nie spała bo mi potem wojawac będzie :) ale ponoć taka jedna 2 godzinna drzemka w ciągu dnia powinna być to jej pozwole spac hihihi :)

reklama
Mieszkanie po remoncie 62 metry-bedziemy sie ganiac po nim:-D:-D:-Dłazieka z nowiutka armatura i super kafelkami:-)facet cała kamienice szykuje typowo na wynajem.Jedy minus to cena i to ,ze jest tam jeden ogrrrrrrrrrrrrromny pokój,ale sobie przedzielimy ,zeby dzieciaki miały swój no i kuchnia:tak:

No imam problem z Oskarem ,ale to sie nadaje na zamkniety:-(

Do góry