reklama
cherie, anoola- dzieki za zpr. jutro obejrze Wasze profile i bobaski a dzis juz ide spac...wiecie co wam powiem...
dzisiaj jest dzień teściowej i dentysty - nie wiadomo kto gorszy..
Daffi i ja też lece zagłosować![]()
dobranoc mamusie!!!!
D
daffodill
Gość
tak widzialam:-) ciebie tez nie mialam w znajomych.. jakim cudem to ja nie wiem.. i z pocatku zastanawialam sie kto to ty... ale pseudonim rozjasnil moj umyslDaffi ja już ci piąteczkę dałam...

mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
kurde dopiero skonczylam na dzis a jutro jeszcze musze zrobic mase do ciasta ... no ale butle juz wyparzone, termos przygotowany wiec zasadniczo moge udawac sie w kierunku lozka !! jutro czeka mnie ciezki dzien a w niedziele to juz wcale ...
Mama Stacha
&Franka&Janka
Daffi, masz 5 ode mnie aż trzy :-)
Kurcze, zjadłam jedno nigiri (sushi) i tak było dużo wasabi, że przełknąć nie mogłam, aż płakałam.
Kurcze, zjadłam jedno nigiri (sushi) i tak było dużo wasabi, że przełknąć nie mogłam, aż płakałam.
przestan kobieto!!! toz Ty ladna jestes czego Ty chcesz!!!!!???boshe ja sie zalamie normalnie w depresje popadne... co jedna to lepsza... ja chyba wymiekam.... az se na noc tosta zjadlam z tego wszystkiego bo piekna juz nie bede nigdy!!!!!!
dobra ide spac hehe
Mama Stacha
&Franka&Janka
Wiecie jak się dzieci oducza wymuszania?
............. nie reaguje się :-)
Więc proponuję nie reagować na posty Daffi, jak pisze, że ładna nie jest :-)
Ha ha ha ha, Justa uspokój się kobieto, bo łżesz w żywe oczy, laska z Ciebie, że HEJ.
Ha ha ha ha, Justa uspokój się kobieto, bo łżesz w żywe oczy, laska z Ciebie, że HEJ.
emwu76
Fanka BB :)
uwielbiam sushi ....
D
daffodill
Gość
ok lasencje ja tez ide nynki.. hihihi glosujcie glosujcie jakos sie odwdziecze.....
snijcie slodko i do zobaczyska rano... pewnie przy week malo was bedzie najwyzej bed episac sama ze soba ahahahahaa;-)
snijcie slodko i do zobaczyska rano... pewnie przy week malo was bedzie najwyzej bed episac sama ze soba ahahahahaa;-)
reklama
D
daffodill
Gość
a to dobre co napisalas.... i spac mi sie odechcialo... a jula spi juz od 2 godz co jest cudem ze tak szybko zasnela bo zawsze zmierzala spac o 23 a czasem o 22 ahahahaah musze isc juz i to wykorzystac bo od mego klikania jeszcze sie obudzi!Wiecie jak się dzieci oducza wymuszania?
ale rozbawilas mnie ze hohohohoho....
uwielbiam cie:-)