taaa...to jakasiuch to ty jestes ta laska kasia soniakrzeminska!!?? masakra jaka bombowa alska juz cie dodaje do znajomych
ach przestan tam sa zdjecia w 99% sprzed ciazy
juz oddaje glosiki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taaa...to jakasiuch to ty jestes ta laska kasia soniakrzeminska!!?? masakra jaka bombowa alska juz cie dodaje do znajomych
Ja używam Balneum Hermal i jest OK. Ale mimo wszystko natłuszczam maluszka parafiną lub oliwką.Witajcie
Kochane moje kobitki- któras z Was używa może kosmetyków z firmy BALNEUM ? bo moja pediatra mi to poradziła, a wcześniej rozważałam zakup olilatum, i teraz nie wiem na który się zdecydowac![]()
nie mam pojecia... po prawej stronie nie ma?????
boshe ja sie zalamie normalnie w depresje popadne... co jedna to lepsza... ja chyba wymiekam.... az se na noc tosta zjadlam z tego wszystkiego bo piekna juz nie bede nigdy!!!!!!taaa...to ja
ach przestan tam sa zdjecia w 99% sprzed ciazy
juz oddaje glosiki![]()
no to jestes jedyna... mamy sie w znajomych prawda????nie, tylko znaczek zimowej akademii sportu mi się wyświetla, o tak:
![]()
juz gotowe... mam prosbe te ktore glosuja z forum a nie maja mnie w znajomych to zaprscie wtedy nie bede pytac.... nie wiedziala ze tylu laseczek jeszcze ni mamDaffi emilia to jaTylko mam prosbe zebys wyrzucila moje imie i nazwisko ze swojego posta bo jakos tak wole publicznie sie nie obnazac ze ja to ja ;-) Dzieki!
Pupę trzeba trzymać bo inaczej nici z podnoszenia i rączki pod klatkę piersiową, trochę poćwiczyć trzeba żeby załapał, mój też był leniwy...Tak patrzę na zdjęcia w albumie i zastanawiam się nad jednym- czemu Wasze dzieciątka tak ładnie trzymaja już główkę, a mój Filip jest leniwy, i nie ma najmniejszego zamiaru jej podnieśc! zamiast głowi dźwiga do góry pupę![]()
Mój robi tak samo i zaraz czerwony i zły...Moj Max tez slicznie trzyma glowke . Moge go normaie na reku nosic . Lezac na brzuszku tez juz mu sie super i dlugo udaje ja utrzymac ale....
Podnosi w gore nogi i robi taka lodecze . Glow ado gory i nogi do gory i sie dynda na tym brzuchu i wscieka.