reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

reklama
wiecie co wam powiem...
dzisiaj jest dzień teściowej i dentysty - nie wiadomo kto gorszy.. :-D

Daffi i ja też lece zagłosować :)

Daffi emilia to ja :tak: Tylko mam prosbe zebys wyrzucila moje imie i nazwisko ze swojego posta bo jakos tak wole publicznie sie nie obnazac ze ja to ja ;-) Dzieki!

nie mam pojecia... po prawej stronie nie ma?????

nie, tylko znaczek zimowej akademii sportu mi się wyświetla, o tak:

beztytuuwf.jpg

Daffi emilia to ja :tak: Tylko mam prosbe zebys wyrzucila moje imie i nazwisko ze swojego posta bo jakos tak wole publicznie sie nie obnazac ze ja to ja ;-) Dzieki!
juz gotowe... mam prosbe te ktore glosuja z forum a nie maja mnie w znajomych to zaprscie wtedy nie bede pytac.... nie wiedziala ze tylu laseczek jeszcze ni mam

reklama
Tak patrzę na zdjęcia w albumie i zastanawiam się nad jednym- czemu Wasze dzieciątka tak ładnie trzymaja już główkę, a mój Filip jest leniwy, i nie ma najmniejszego zamiaru jej podnieśc! zamiast głowi dźwiga do góry pupę:szok:
Pupę trzeba trzymać bo inaczej nici z podnoszenia i rączki pod klatkę piersiową, trochę poćwiczyć trzeba żeby załapał, mój też był leniwy...
Moj Max tez slicznie trzyma glowke . Moge go normaie na reku nosic . Lezac na brzuszku tez juz mu sie super i dlugo udaje ja utrzymac ale....
Podnosi w gore nogi i robi taka lodecze . Glow ado gory i nogi do gory i sie dynda na tym brzuchu i wscieka.
Mój robi tak samo i zaraz czerwony i zły...

Do góry