Agatkas
Mamusia Zuzolka
Pyciolku ja polecam LIPOMAL
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekiPyciolku ja polecam LIPOMAL![]()
no ja zaglądam....na poprzedniej stronie połowa postów przecież to moje,no ale nikt tego nie widzi....a ja się tak staram..buuuu![]()
Witajcie i ja się pojawiłam
P już po operacji teraz przed nami długa rehabilitacja...kolano naprawione tak twierdzą lekarze
Dzieki za kciuki;-)
Już zawieszoneW czasie zawieszania Zuza skorzystała z okazji i wylała dwie kawy, wywaliła sobie deserek na głowę i ogólnie łobuzowała....
Hej i ja jestem!
Ostatnio może nie za często ale się pojawiam. Ale to niestety przez mojego głupiego brata bo od kiedy się wprowadziła dwa tygodnie temu to no stop coś grzebie przy kompie a na niczym się nie zna a zachowuje się i przemądrza jak by miał mgr z informatyki, no więc podsumowując to już chyba 4 raz tak na grzebał że komputer nie chciał chodzić.
A na dodatek mama wyjechała więc mój brat nikogo nie pytając o zdanie wziął sobie małego i niby miało być tylko na weekend a mały jest do dzisiaj, już nam dość bo on jest taki nie grzeczny ze chyba nie znam bardziej rozwydrzonego dzieciaka i jeszcze na dodatek sie rozchorował i biega po całym mieszkaniu i kaszle , kicha i rozsiewa zarazki a jak zwróciłam uwagę mojemu bratu to stwierdził że ja jestem jakaś dziwna i mam chyba jaki problem ze sobą
gówniarz jeden![]()
Kutwa dzieć mi szwankuje
goraczke miał rano 38.5stciekawe czemuż to?
dałam mu ibum,clemastin i vit C....mam jeszcze Wapno ale otworzyć nie umiem,bo mój niemąż emanuje potężną energią
chciałam iść po pumex albo jakiś syropek do apteki tylko jak mam wyjść jak dzieć gorączkuje....przyszywana teściowa w pracy a ja tutaj nikogo nie znam
jakie syropki na przeziębienie są bez recepty?
Dzień dobry
Madzienko-bardzo się cieszę, że operacja się udała
reniu,ale Ci zazdroszczę tej pogody....
pyciolku-ja na przeziębiene podawałam oscillococcinum (granulki do rozpuszczania, pół opakowania dwa razy dziennie) i engystol (tabletki, które można rozpuścić, 3 razy dziennie po jednej tabletce). Ale to są leki homeopatyczne, przeciwwirusowe.
U nas ciąg dalszy choroby. Już tydzień siedzimy w domku... A do tego młody odmówił jedzenia i ostatnio je tylko kilka łyżek kaszki, ilka łyczkow mleka, odrobinę zupki, na szczęście mógły jeść nono stop jogurty i jabłka, chociaż tyle...
Witajcie kochane;
wiosna idzie, wzięłam się za porządki i na nic czasu nie mam... A młody asystuje i baaaardzo pomaga, dzięki czemu czas wydłuża się znacznie tych czynności.
Madzienko cieszę się, że operacja udana!!!
Ja tez mam taką przedwojennąto ja przed chwilą mieliłam mu mięsko na pulpeciki....nie sama z małym....Bożeeeemyślałam,że osiwieje
mechanior mały....nawet rączką kręcić ni mogłam bo wszędzie łapki wcinał
maszynka z czasów wojny chybakolejny wydatek to elektryczna maszynka do mięsa
![]()
Ja tez mam taką przedwojenną![]()