reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Wiem, wiem, że tu to norma z grzybem i pleśnią. My mieszkamy w ciepłym, suchym apartamencie, ale zimą i nas nie omija... Skrapla się z okieni w mury wchodzi no i co zrobić? Na stałe nie usuniesz, nie da rady... Ale jeszcze troszkę i zapomnę o tym ;-)!

reklama
ravena kogoś mi twoje dzieci przypominają :) jak sobie przypomne to ci powiem :)

pewnie moje bylego , co moze tez sie z nim umawialaś co:confused::confused::confused:
hi hi zartowalam z tym umawianiem :-D:-D:-D

nic babeczki bede powoli leciala dzis mnie same przyjemnosci czekaj najpierw mam umowione spotkanko z masazysta hi hi :-D potem zakupki no i powrot do domku na obiadek ( pyszny mamusiny obiadek hi hi ) nastepnie jak strawimy obiadek to zabieram pociechy do parku na spacer a potem jeszcze mam w planie zabrac je i poszalec w figloraju :-)

o dzien juz sie aferzystki zlecialy
dzien bez afery to dzien stracony
nic lece i do potem potem

Ale, że jakie aferzystki? Nie rozumiem? No może Twój żart był mało udany, ale po co dalej ciągnąć w złą stronę? Nie odbierz tego jako atak na swoją osobę, ale lepiej łagodzić sytuację niż jeszcze ją podsycać! W taki sposób na pewno przychylności innych mam nie zdobędziesz :baffled:

cześć babeczki :)
wiecie,ze dzis ponoć na zamku w limerick o 18.30 jest pokaz sztucznych ogni :) ponoć wypasiony jakiś:)
chyba sie z domim wybiore,może reszta rodzinki tez sie ze mna wybierze..wiecie ,ze juz tydzień z maciejem nie gadam...??nasz nowy rekord :( mam juz powoli doła z tego powodu..ale tym razem ręki pierwsza nie wyciągne!!!!!!!!
a i jestem ost tydzien przed wylotem na cały miesiąc do pl,takze musze sie z wami wszystkimi osobiscie pożegnac :)
miłego dnia:)

o dzien juz sie aferzystki zlecialy
dzien bez afery to dzien stracony
nic lece i do potem potem
słuchaj psychiczna babo!!! jak będziesz u tego swojego psychologa to poproś go zeby zapisał cie do dobrego psychiatry to może jeszcze wyjdziesz z tego:dry:chociaż moim skromnym zdaniem to dla ciebie jest juz za późno:-(

reklama
cześć babeczki :)
wiecie,ze dzis ponoć na zamku w limerick o 18.30 jest pokaz sztucznych ogni :) ponoć wypasiony jakiś:)
chyba sie z domim wybiore,może reszta rodzinki tez sie ze mna wybierze..wiecie ,ze juz tydzień z maciejem nie gadam...??nasz nowy rekord :( mam juz powoli doła z tego powodu..ale tym razem ręki pierwsza nie wyciągne!!!!!!!!
a i jestem ost tydzien przed wylotem na cały miesiąc do pl,takze musze sie z wami wszystkimi osobiscie pożegnac :)
miłego dnia:)

Jest, jest, nawet wspominałam już o tym, ale nie wiedziałam o ktorej godzinie. Sprzęt przygotowują juz od wczoraj :tak:! Tydzień milczenia, o rany, cóz Twój M narozrabiał??? Oj, sorki za ciekawość! Jak Jego wina to amsz rację!!! A kiedy Ty dokładnie lecisz? Wiem, że mi wczoraj mowiłaś, ale mi z głowy wyleciało :zawstydzona/y::sorry2:...

Do góry