olenka12345
Fanka BB :)
witajcie,znalazłam chwilkę by do Was zajrzec..byłam z małą dwa dni sama i tak jak ją uspałam to w między czasie gotowałam,sprzątałam a i tak nie jest tak jak powinno byc
jest tylko z grubsza ogarnięte mieszkanko...w ten wekend mam szkołe;/a tak mi sie nie chce kruszynki mojej zostawiac
my tez codziennie na spacerkach po pare godz,w trakcie zajde do rodziców nakarmie i spowrotem na dwór,póki ładna pogoda to korzystamy:]
no my właśnie wykapaliśmy królewnę i uspaliśmy..ide robic kolacyjkę i biorę kąpiel i w kime,bo padam ze zmęczenia!
Pozdrawiam i buziaki dla Was:]Słodkich snów
my tez codziennie na spacerkach po pare godz,w trakcie zajde do rodziców nakarmie i spowrotem na dwór,póki ładna pogoda to korzystamy:]
no my właśnie wykapaliśmy królewnę i uspaliśmy..ide robic kolacyjkę i biorę kąpiel i w kime,bo padam ze zmęczenia!
Pozdrawiam i buziaki dla Was:]Słodkich snów

ale on tez ma obowiazki bo przeciez szkola i wogole...M jak przyjdzie z pracy to padniety jest ale zawsze sie zajmie mala i ja wtym czasie nadrabiam zaleglosci domowe:-) bo tez mam tak z grubsza ze tak powiemto moje mieszkanko
A tak by sie przydalo okna umyc ech...
,ale właściwie wiaterek ciepły bo południowy,a w wózku budkę postawię,to moze nie będzie źle-jak myslicie? U nas tak jest często,ze halny wieje-moja wieś lezy w takiej dolince-wokoło otaczają nas góry,ale np.mój dom stoi blisko nad Sanem -na tzw."Błoniu" i tu zawsze bardziej wieje.
,poza tym to bardzo mu schodzi skóra,ma taką suchą,choc smaruję oliwką codziennie i kapie go co drugi dzień w "balneum hermal"-z olejem sojowym,który jest waśnie na sucha skórę i skórę z problemami alergicznymi itp.-narazie nie pomaga,moze macie coś lepszego na to? to podajcie nazwę-nawet na buźce mu schodzi w niektórych miejscach.