reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

ZDAŁAM ZDAŁAM ZDAŁAM!!!:cool2: zdałam egzamin, ktorego nie moglam zdać....chyba zacznę chodzić na egzaminy z rozbiegu, bo z przygotowaniem gruntowym jakoś zdać nie mogłam - a tu bach poszłam bez zaglądania w książki i zdałam od razu :-D:-D:-D:-D

GRATULUJĘ !!!!

Po wizycie jesteśmy;-) Mały płakał (kluli go 3 razy), ale chociaż zrobiłam to IgE i morfologię z wymazem. ufff. poplakał troszkę, ale przeszło mu szybko (jak zawsze).

Dzielny Meżczyzna:)
Jutro na szczepienie i omowienie wyników badań z pediatrą:tak:
Oby bylo dobrze;-)

Tak więc świętuję dziś...pogoda sliczna, to pójdziemy na jeszcze jeden spacerek na miasto :-)
Niech zobaczy w końcu Kopernika młody:-D

właśnie słyszałam w rmf-ie jakie macie temperatury ?! wow powyżej 20tu stopni!!!!:) ale wam zazdroszczę;) u mnie dziś 'angielska pogoda'znowu;/

reklama
witam sie dzis tak pozno bo piekna pogoda i 3 godzinki na dworzu bylismy!
i dostalam spodenki od zajaczka juz:)
Paulus- super ze alus juz zdrow!

a my sie dzis niestety kisimy w domku! ja chodzic nie moge.. ten palec to mi juz chyba sam odpada... jest szok.... nawet bosa stopa chodzic nie moge!!!!

A wasze dzieci bawią się grzechotką? Mój uwielbia:))))

Jestem na etapie poszukiwań niedrogiej ale bardzo lekkiej spacerówki co myślicie o tych???
CONECO JOKER NOWY MODEL 2010 - 5 KOLORÓW +GRATISY (959643103) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOŚĆ ! SPACERÓWKA LOTOS 6,2 kg -AŻ 4 KOLORY (957384811) - Aukcje internetowe Allegro
Moja też uwielbia grzechotki:) A dziś moja mama kupiła jej pluszową grzechotkę na nadgarstek i już cała grzechotka mokra bo Mała ma zabawkę do buzi ehehe.

Anooola super ze wytrwalas.. domyslam sie ze bylo to mega ciezkie ale skoro przezwyciezylas to, to jestes juz iwelka i teraz bedzie naprawde lepiej musisz od niego odpoczac i zobaczysz ze swiat bez niego tez potrafi byc kolorowy! tego ci zycze z calego serca:-)

a moje dziecie dzis jakies dziwne... wstala o 5:45 poszla spac.... wstala po 6 i po usmiechala sie pogadla ze mna i przed 7 padla... wstala po 9 i znow to samo, kuilka usmiechow i gadanie i zasnela po 10 wstala po 12 i znow to samo.... zasnela o 13:20 i teraz sobie marudzi.. musze isc jej mleko zrobic bo juz zaczyna krzyczec na mnie!:-) chyba dziecko moje wyczulo brak tatusia i tak duzo spi zeby szybciej doczekac sie jego powrotu!

Witajcie kobietki dziś pogoda iście wiosenna więc wietrzymy mieszkanie na całego, wiaterek lekki, nareszcie trochę słońca to i nastrój lepszy. Mój Michaś przespał dziś po raz pierwszy całą noc. Poszedł spać o 21 a obudził się 0 5.30. Szok, jednak kleik jest bardziej syty niż samo mleczko i swoje robi.
Wy już na kleiku? Mi pediatra powiedziała, żeby Małej jeszcze nie dawać bo na wszystko jest czas a te rzeczy są z reguły po 4 miesiącu, czyli od 5.

reklama
Anooola super ze wytrwalas.. domyslam sie ze bylo to mega ciezkie ale skoro przezwyciezylas to, to jestes juz iwelka i teraz bedzie naprawde lepiej musisz od niego odpoczac i zobaczysz ze swiat bez niego tez potrafi byc kolorowy! tego ci zycze z calego serca:-)

a moje dziecie dzis jakies dziwne... wstala o 5:45 poszla spac.... wstala po 6 i po usmiechala sie pogadla ze mna i przed 7 padla... wstala po 9 i znow to samo, kuilka usmiechow i gadanie i zasnela po 10 wstala po 12 i znow to samo.... zasnela o 13:20 i teraz sobie marudzi.. musze isc jej mleko zrobic bo juz zaczyna krzyczec na mnie!:-) chyba dziecko moje wyczulo brak tatusia i tak duzo spi zeby szybciej doczekac sie jego powrotu!
Moja córa miała wczoraj taki senny dzień;)

Do góry