reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesc kobiałki
U nas wczoraj i dzisiaj super pogoda, Madzia śmigała dzisiaj z chłopakami po podwórku, a ja w tym czasie umyłam w ich pokojach okna, ale jeszcze mam 8 szt do umycia i masę sprzątania:sorry2:
Jutro zmywam sie wcześniej z pracy i jadę z Madzią na kontrolę do ortopedy.

Agaciu, doskonale Cię rozumiem, mój pojechał w tamtą srodę nad ranem i jeszcze go nie ma, jak dobrze pójdzie, to wróci jutro wieczorkiem, albo w sobotę. Tyle, ze ja już przez tyle lat się przyzwyczaiłam, chociaż czasem bywa ciężko.
Udanego babskiego spotkanka.

Asiulka, gratuluję, zobaczysz ze za jakiś czas bedziesz zadowolona, że tak sie to potoczyło, doskonale dasz sobie radę. Między mną a moim bratem jest dokładnie rok i 4 dni różnicy i mama jakos przeżyła;-)

Agatkas, fajna taka kawiarnia, dzieciaczki się integrują, a mamusie relaksują.

Mamusiu, jak możesz:-(, odwyk od bb

Dziewczyny, współczuję nocek, a może dzieciaczkom przeszkadza wstające wcześniej słonko, ja mam w sypialni bardzo ciemną roletę i młoda śpi, ale w sumie z nia nigdy problemu pod tym względem nie było.

reklama
No i chyba najwazniejsza wiadomosc... Jestem kolejna grudniowa mamusia, ktora znow zostanie mama. Nie bylo to absolutnie planowane, wiec szczerze mowiac na razie jestem troche podlamana:-( Nie wiem jak dam sobie rade z dwojka tak malych dzieci, na razie nie jestem sobie w stanie tego wyobrazic:no: Wiem, ze powinnam sie cieszyc, ale jest mi tym bardziej przykro, bo Filip byl totalna wpadka i drugiego dzidziusia chcialam zaplanowac i cieszyc sie z niego od poczatku, a na razie jakos nie potrafie. Bardzo uwazalismy z mezem, wiec mamy albo takie szczescie albo takiego pecha. Wybaczcie, ze pisze takie rzeczy, ale jakos musialam wyrzucic z siebie to co czuje, a wiem ze na was zawsze moge liczyc:tak:

Asiulka gratulacje, uwierz że na pewno dacie radę!!!!

A tak w ogole witajcie...my dzisiaj rano bylismy w sali zabaw pozniej dluuuugo na dworze teraz troszeczke sprzatamy mieszkanko na jutrzejszy powrot mezowego:tak::tak::tak::tak:

Jutro idę na spotkanie forumowych mam z Lublina i okolic.....:tak::tak:

Zaraz troszeczke was poczytam...jak mi Jula pozwoli:-p

Madzienko, to jutro szykuje Wam sie super dzień, i mężuś wychodzi i na spotkanie idziecie, fajowo. Pewnie nie będziecie mogli się nacieszyć sobą, no i Julcia za tatusiem stęsknbiona, wiec będzie szalec.

oooooooooooooooto moze kolejna dzidzia w drodze:-)

weeeeź mnie nie strasz :szok:

Miałam dzisiaj kupić małej foremki do piasku, ale zakupy przłozyliśmy na jutro, więc dzisiaj tylko tak smutno patrzyła na dziewczynkę, która sie bawiła.

my też jeszcze nie kupiliśmy i Bartek co chwilę zabierał innym dzieciom :zawstydzona/y:

Po ciazy to chyba sie wysterylizuje, bo my to jacys wyjatkowo plodni jestesamy:-D

:szok::-D:szok::-D

Dziewczyny, współczuję nocek, a może dzieciaczkom przeszkadza wstające wcześniej słonko, ja mam w sypialni bardzo ciemną roletę i młoda śpi, ale w sumie z nia nigdy problemu pod tym względem nie było.

u nas to nie od tego, ponieważ my też mamy rolety :sorry2:

Jutro idę na spotkanie forumowych mam z Lublina i okolic.....:tak::tak:

ja na jutro umówiłam się na kawę z bb-mamusią z wątku zabrzańskiego :tak:

Witam wieczorkiem;
my calutki dzień na powietrzu spędziliśmy, bo takiej pogodzie nie przepuścimy :D
Teraz Iggy śpi snem sprawiedliwym.

asiulkaa GRATULUJĘ!!!!! Wszystko będzie dobrze. Trzymajcie się zdrowo :)

edee nie martw się, w weekend przestawiamy czas, więc będzie wstawał o 6 :D
U nas To samo.Iguś też wcześnie się budzi. Może dlatego, że jaśniej na dworze się zrobiło?

Ollcia jutro rano test koniecznie zrób i napisz, czy mamy ci gratulować.

No i chyba najwazniejsza wiadomosc... Jestem kolejna grudniowa mamusia, ktora znow zostanie mama. Nie bylo to absolutnie planowane, wiec szczerze mowiac na razie jestem troche podlamana:-(
Gratulacje kochana na pewno wszystko będzie dobrze, dużo zdrówka dla ciebie i fasolki
Ja mam ogromnego doła i nie daje rady go zakopać.

Cały tydzień jestem sama. Wczoraj mój mąz wrócił o 3:30 i o 5:20 już wstawał, wróci dopiero jutro w nocy. Jeszcze rano na mnie nakrzyczał, zreszta on nic innego ostatnio nie robi tylko krzyczy.
Głowa do góry wszystko jakoś się poukłada z mężem za jakiś czas, może jest przemęczony dlatego tak się ostatnio kłócicie , mój zawsze tak reaguje jak jest przemęczony. Zresztą dobrze cię rozumiem że czujesz się samotna Marcin też kończy najwcześniej o 24 zanim dojedzie do domu to ja przeważnie już śpię czasami nawet nie wiem o której wraca, do pracy jeździ na 10 ale i tak rano nie ma z niego żadnego pożytku

A twój mąż jest zawodowym strażakiem czy w OSP?

Hej ja tylko na chwilke bo szykujemy sie na spotkanie mam:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
Agatkas dużo dożo zdrówka, cierpliwości i pociechy z Zuzolka!!!!!!

Agatkas ja za Twoja radą łąpie go od razu po przebudzeniu w wannie...metoda super...tak naprawde Jula jeszcze dobrze nie obudzi sie a ja juz mam siku...:-D:-D:-D

Znikam bo nie wyrobie się

reklama
Dzień dobry.

Ale piękna pogoda-normalnie lato się zbliża. O 8:30 było 17 stopni :)

Agatkas-spełnienia marzeń!!!

Do góry